1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Ausztrália és Óceánia

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - joker által indítva @ 2013. október 23..

 1. emel

  emel Well-Known Member

  Érdekes, mikor terroristákról van szó az ukrán civileket gyilkoló náci barátaidat mindig kifelejted közülük, azok ellen nem tiltakozol ... nem szégyelled magad?!! Pedig lenne miért ...
   
 2. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Tőlem soha nem láthattál olyan hozzászólást ami civilek megölését helyeselte vagy dicsőítette vagy volna. Az ukránok közül is csak a mérsékelt Európa-pártiakat támogattam.

  Ha nácikat akarsz elítélni akkor azokkal van dolgod, akiknek Tarrant a hőse.
   
 3. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Látom a magyar nyelv nem megy. Mindkét beidézett hozzászólásomban a sebességváltóról beszéltem erre te terroristázol. Vissza kéne menned általánosba.... Kisegítőbe ha lehet. :)
   
 4. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Uram Isten!!!!
  Hogyan lehet ennyi hülyeséget ilyen rövid időn belül kimondani?????
  Mi a túró az a "katonai stílusú" fegyver??????
  Ez az???:
  [​IMG]
  Tiltsuk be???
  És ez??:
  [​IMG]
  Ez lehet???

  Mi az, hogy betiltjuk az összes félautamata fegyvert????
  "A félautomata lőfegyverek: az olyan lőfegyverek, amelyek minden lövés után automatikusan újratöltenek, és az elsütőbillentyű egyszeri működtetésével csak egy lövést képesek leadni." Tehát az összes öntöltő maroklőfegyvert (gyengébbek kedvéért pisztoly)?
   
  bartinieffektus and szegcsab like this.
 5. Pogány

  Pogány Well-Known Member


  Mit fognak tenni, ha valaki csúzlival, csapágygolyóval fog ember ölni valahol? Betiltják a csapágyakat, meg a fákat? Mellesleg amikor nyomozni kellett gyorsan látványosat, annyira jelentős hír lett, hogy vonattal jött hozzánk a figura, hogy azon csodálkozok, hogy még nem tartóztatták le a vonatot.
   
  blitzkrieg and szegcsab like this.
 6. Horizon

  Horizon Well-Known Member

  Szándékos és rosszindulatú félremagyarázása a hozzászólásaimnak erősen valószínűsíti, hogy (fizetett) provokatőr lehetsz.

  Horizon said:
  Az, hogy a történelem fogaskerekeibe való szédítő bepillantás és ezer éves civilizációs folytonosságokra való rámutatás egyszerre hátborzongató és megmosolyogtató az minden gondolkodó emberi lény számára egyértelmű, abból sehol nem következik egyetértés magával a dologgal. De ezt te is tudod, csak szítod a hangulatot. Vajon miért?

  Horizon said:
  Arra rámutatás, hogy valakinek a véleményében vannak védhető pontok, így érhető, hogy nem szeretnék, hogy terjedjen, egyszerű formális logika kérdése, bármilyen egyetértés a cselekménnyel szintén nem következik belőle. A mondatrész szándékos kiemelése a szövegkörnyezetből szintén árulkodó. De ezt te is tudod, csak szítod a hangulatot. Vajon miért?

  Csak pár napja regisztráltam a fórumra, így nem látom még ki kicsoda itt, de rólad már van véleményem...
   
  blitzkrieg, gergo55, Pogány and 2 others like this.
 7. emel

  emel Well-Known Member

  Ki az a Tarrant?
   
 8. emel

  emel Well-Known Member

  De olyat se, ahol ugyanolyan feltűnően és súlyosan elítéltél volna ukránok által végrehajtott terrorista cselekményeket, mint a mások által végrehajtott terrorcselekményeket. Meg arra se emlékszem, hogy nagyon elítélted volna a Nyugat-Európában végrehajtott terrorista akciókat - igaz, ebbe elég nehéz beleszőni az oroszokat, akik láthatóan számodra az egyetlen ellenség, maguk az ördögök. Ha az oroszok bombáznak a Közel-Keleten, az szerinted súlyos agresszió mert közben civilek is meghalnak (sajnos igen, mint MINDEN háborúban), ha az USAF lő és bombáz célzottan egy kórházat, ott hangodat se hallattad (ezek szerint ha ők bombáznak civileket az dicsőség?), az ogyesszai tömegvérengzést se tartottad olyan fontosnak hogy elítéld. Szóval a mértékegységed az kettős mérce, hogy állítólagos igazad bizonyítsd időnként "becsúszik" egy-egy téli helyzetet "bizonyítandó" láthatóan nyár közepén készült fotó, szóval azt mondanám hogy komolytalan vagy - de a téma komolysága miatt ez sokkal több annál.
   
  blitzkrieg, tindalos, fip7 and 3 others like this.
 9. ornagy

  ornagy Well-Known Member

  Atyavilág, ulippo... Mindenkire fröcsögsz, alaptalanul vádolsz itt mindenkit terrorizmussal , aki csak egy picit is eltér attól, amiben te hiszel. Nem veszed észre, hogy ezáltal te sem vagy jobb? Mit jobb, rosszabb vagy, mint egy vádaskodó, vagdalkozó hormontúltermeléses kamasz. Konkrétan hazudozol, alaptalanul vádaskodsz, lásd pl. az avataromat. Igen, igen a Notam ügy...

  De hogy az adott ügyben is konkrét legyek: Te engem terrorizmus támogatásával vádolsz, annak alapján, hogy valakit megkértem küldjön egy üzenetet???

  Tiltsátok már ki, ez kimeríti a becsületsértés fogalmát.

  p.s. ..megelőzve a rekciódat , igen, NEKEM van becsületem.
   
 10. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  De én ezen esetek egyikét sem helyeseltem soha, nem is éltettem, se nem viccelődtem vele. És ezeknél az eseteknél olyan aberráltak sem voltak itt akik ezt tették, ha lettek volna nekik is azt mondtam volna, mint azoknak akik ennél az esetnél tették ezt.
   
 11. emel

  emel Well-Known Member

  Kár itt mosakodni, a terrorcselekmények és háborús bűnök egy részénél azonnal ugrasz és élesen elítélsz, kiosztasz boldog-boldogtalant általánosságban és név szerint is, a terrorcselekmények és háborús bűnök más részét meg le se sz.... mintha meg se történt volna, vagyis happy és boldogság, téged nem zavar!! Hiába "lett volna így", és "nem helyeseltem soha" - csak éppen úgy tettél mintha nem is létezne, meg "mondtam volna úgy", ez egyszerűen kettős mércét, vagyis hiteltelenséget jelent, ettől kezdve az egyirányú erőlködésed csak kemény elutasítást hoz irányodba ... még ha van is amiben egyetértenék veled.
   
  gergo55, szegcsab and zeal like this.
 12. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Mi a baj? Hát nem Allah akarta így? Teljesen együtt érzek, je souise.
   
  megazez, fip7, gergo55 and 4 others like this.
 13. reich_und_roll

  reich_und_roll Well-Known Member

  Folyamatosan elo peldaja vagy, hogy mindig van lejjebb.. Ennek ellenere vagy eppen ezert engem mindig meg tudsz mosolyogtatni. Koszonom szepen! :)
   
  ghostface, szegcsab and Pogány like this.
 14. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

 15. Python

  Python Well-Known Member

 16. ornagy

  ornagy Well-Known Member

  Tarrant: hát ő a tudodki, akit nem nevezünk a nevén. A miniszterelnök asszony megtiltotta, hogy leirjak/kiejtsék a nevét. Röhej.... mint a középkorban.
   
 17. emel

  emel Well-Known Member

  Nekem nem tilthatja meg, se nem főnököm, se nem parancsnokom. Ettől függetlenül az ilyenek nevét nagyon régen én se mondom ki, csak mint tetűt emlegetem. Konkrétan mióta az a tetű meggyilkolta Lennont csak azért, hogy híres legyen a neve mert híres embert gyilkot. Hát nálam az ilyenek csak mint tetvek szerepelnek ... önként eldöntve.
   
  notaricon and gergo55 like this.
 18. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Egyedül felszámolt egy alkaida ideológiai központot. Hatékonyabb mint az amcsi carrier groupok. :p
   
 19. ulippo

  ulippo Well-Known Member

 20. Pogány

  Pogány Well-Known Member

Ezen oldal megosztása