Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
tegnap voltam szavazni. Semmi igazolványt nem kértek és ceruzát adtak a szavazáshoz...már a látszatra sem adnak.
<blockquote rel="vendeg2">tegnap voltam szavazni. Semmi igazolványt nem kértek és ceruzát adtak a szavazáshoz...már a látszatra sem adnak.
Ha itthon csinálnák ezt egy szavazáson, akkor is ilyen egyszerűen reagálnád le a dolgot vagy inkább írnál egy kisregényt tele demagóg beböfögésekkel arról, hogy mennyivel másképp csinálják ezt a fejlett nyugaton?
Kicsit vissza kéne venni egyeseknek a turbo nyugatkodásból....
<blockquote rel="ghostface">
Ha itthon csinálnák ezt egy szavazáson, akkor is ilyen egyszerűen reagálnád le a dolgot vagy inkább írnál egy kisregényt tele demagóg beböfögésekkel arról, hogy mennyivel másképp csinálják ezt a fejlett nyugaton?
<blockquote rel="ghostface">
<blockquote rel="panoz"><blockquote rel="vendeg2">tegnap voltam szavazni. Semmi igazolványt nem kértek és ceruzát adtak a szavazáshoz...már a látszatra sem adnak.
Az tűnt fel számomra, hogy megint előkerült egy nagyonmagyar aki a beteg liberális nyugat előnyeit élvezi. Eközben gyűlöli a rendszert, de mégis belőle él. Ettől lelöki az agyam az ékszíjat.
Nyilván aki igaz magyarnak tartja magát az hű a szülőföldjéhez "itt élned halnod kell" és nem fogja elhagyni azt holmi kicsinyes anyagi előny miatt. Aki ezzel szemben mégis ezt teszi az ne hazafiaskodjon az otthoniak kárára mert hiteltelen az egész.
A helyi SZDSZ nem volt megelégedve a parlamenti többségével meg, hogy a kis pártokkal kellett egyezkedni a szenátusban ezért kettős előrehozott választást írt ki. Eddig úgy néz ki, hogy beszopta mert még annyi helye sem lesz mint eddig, Pauline Hanson One Nation szélsőjobbnak mondott politikusnő megint bekerül a szenátusba.Miről kellett szavazni?
<blockquote rel="ghostface"><blockquote rel="panoz"><blockquote rel="vendeg2">tegnap voltam szavazni. Semmi igazolványt nem kértek és ceruzát adtak a szavazáshoz...már a látszatra sem adnak.
<blockquote rel="panoz"><blockquote rel="ghostface"><blockquote rel="panoz"><blockquote rel="vendeg2">tegnap voltam szavazni. Semmi igazolványt nem kértek és ceruzát adtak a szavazáshoz...már a látszatra sem adnak.
A helyi SZDSZ nem volt megelégedve a parlamenti többségével meg, hogy a kis pártokkal kellett egyezkedni a szenátusban ezért kettős előrehozott választást írt ki. Eddig úgy néz ki, hogy beszopta mert még annyi helye sem lesz mint eddig, Pauline Hanson One Nation szélsőjobbnak mondott politikusnő megint bekerül a szenátusba.Nem gondoltam, hogy ennyi érzelmet kavarok fel 2 sorral. Először is sajnos hazátlan vagyok vagy bozgor ha úgy tetszik. Erdélyben születtem, 14 évesen Magyarországra költöztünk (ott lettem román-tényleg így hívtak az osztálytársaim annak ellenére, hogy a becsületes nevem Albert Ádám Zsolt) majd 30 évesen írországba költöztem, öt és fél éve meg Ausztráliába. Nem dícsértem Ausztráliát mert sajna nem olyan amilyennek képzeltem de a gyerekeim miatt maradok. Ők is magyarok, magyarul beszélnek elsősorban és a lányom magyar néptáncra jár, magyar meséket és magyar dalokat hallgat, magyar ovodába is jár. Nem dícsérem az ausztrálokat mert akiket én ismerek azoknál egy magyar szakközepet végzett ember ezerszer értelmesebb.
"Tudod, vannak olyan társadalmak a világon, ahol az emberek közötti kapcsolat nem a "hogyan basszuk át a másikat" elven alapul." - én még nem jártam ilyen országban
<blockquote rel="joker">Miről kellett szavazni?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..