• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
"A tiltakozásra készülő kamionosok figyelmeztették a lakosságot, hogy a következő egy-két nap alatt vásároljanak maguknak élelmiszereket, ugyanis nem lehet tudni, milyen vége lesz a kamionblokádnak!"
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 778
65 095
113
Hat ja, szora sem erdemes. Bezzeg ha muszlimokat meszarolt volna egy mecsetben azt mar vagy 3 napig is cimlapon hoznak... Pancser...
Amugy ott ki nem bevandorlo?
Mikortol es hogyan szamitjak ezt vajon?
 
  • Tetszik
Reactions: jani22 and Pogány

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
12 962
32 246
113
Ausztráliában brutális lockdown politika van, eközben:

eqesfm7acll71.png
 
  • Dühítő
Reactions: Veér Ispán

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
A woke/BLM fasság elért a déli féltekére is!
Ha ne adj'Isten megvalósul, akkor remélem a déli sziget elszakad ezektől az elmebetegektől!
---
"Aláírásgyűjtést indított kedden az egyik új-zélandi párt az ország hivatalos nevének megváltoztatására. A csendes-óceáni szigetország új hivatalos neve a petíció értelmében az őslakos maorik által használt Aotearoa lenne.
..
Az őslakosok érdekeit képviselő Pati Maori (Maori Párt) emellett azt is szeretné, ha 2026-ra a települések is visszakapnák maori elnevezésüket - közölték a párt társvezetői, Rawiri Waititi és Debbie Ngarewa-Packer."
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Elèg pipàk a franciàk, hogy megfùrtàk a tengeralattjàrò bizniszüket. Ès ha cikk igaz, lehet mèg a romànok is elgondolkodhatnak, hogy hiàba nyalnak az amerikaiaknak.

Többször írtam már a mundánasztrológiai-geopolitikai elemzéseimben, hogy a jövőben Gallia (Halak) és az Egyesült Államok (Ikrek) komolyan szembe fog kerülni egymással a világpolitika nagyszínpadán. (Afrika, Kanada további ilyen neuralgikus pontok lehetnek a jövőben.)
 

Lord Gazember

Well-Known Member
2015. március 18.
1 345
2 349
113
Többször írtam már a mundánasztrológiai-geopolitikai elemzéseimben, hogy a jövőben Gallia (Halak) és az Egyesült Államok (Ikrek) komolyan szembe fog kerülni egymással a világpolitika nagyszínpadán.
Csak kíváncsiságból megnéztem ezt és Franciaország oroszlán. Na nem mintha bármi relevanciája lenne ezeknek a dolgoknak, de legalább a saját dilijeidet pontosan idézd. :)
 
  • Vicces
Reactions: milagro

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Csak kíváncsiságból megnéztem ezt és Franciaország oroszlán. Na nem mintha bármi relevanciája lenne ezeknek a dolgoknak, de legalább a saját dilijeidet pontosan idézd. :)
A Gall Kakas, mióta egy oroszlán feléd? Tyúkalakú madár, s mint ilyen a Halak jegy keleti állatövi megfelelője. :)
..
Sok a kontár oldal asztrológia, különösen mundánasztrológia témában!
..
Lyon környéke, az igen, de nem az ország maga. (Van Peugeot is, tudom.)
Kecskemét pl. Bak analógia nálunk, mégse lesz ettől az országunk az!
 

Lord Gazember

Well-Known Member
2015. március 18.
1 345
2 349
113
A Gall Kakas, mióta egy oroszlán feléd? Tyúkalakú madár, s mint ilyen a Halak jegy keleti állatövi megfelelője. :)
Akkor az amerikai sas is az. Ha az egyiknél a szimbolikus állatod veszed, akkor a másiknál miért nem? Egyébként beírod a google-be, hogy mundan astrology France és kidobja a találatot.
 
  • Tetszik
Reactions: gergo55

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Akkor az amerikai sas is az. Ha az egyiknél a szimbolikus állatod veszed, akkor a másiknál miért nem? Egyébként beírod a google-be, hogy mundan astrology France és kidobja a találatot.
Nem minden ország használja címerében a totemállatát. Az Egyesült Államok ráadásul egy fiatal, összerakott ország, mesterségesen. Nincs is olyan totemállata, mint a franciáknak, vagy az oroszoknak, briteknek stb.
..
Ha már totemállatra kellene ráböknünk az esetükben, akkor helyesebb lett volna egy egeret betenniük a címerbe! :) Az Ikrek keleti megfelelője az egér! (Micky Mouse, Jerry egér, Bat-man)
..
Ha ezt dobja is ki, attól még nem olyan tulajdonságúak. Nostradamus jobban tudta az asztrológiát és franciaként számára sem volt kérdés, hogy Gallia Halak analógia. (Egyszer majd lehet, hogy akkor bővebben is írok róluk.)
 
  • Tetszik
Reactions: gergo55 and Pogány

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Ha elmérgesedik ez, akkor indul a dolog...
Kap egy terrorhullámot Gallia.
Ha az Ikrek (keleten Patkány) jegyű Egyesült Államok elérkezettnek látja majd az időt a Brexit után, ki fogja robbantani a (Rák, keleten Ökör) muszlimok lázadását a (Halak, Kakas) Franciaországban!
(Macron meg ostobán és tudatlanul/?/ mintha máris alájátszana ennek az "agyhalottas NATO-beszédével" felhergel sokakat...)
Megcsillan hát előttük a felemelkedés lehetősége a brit Oroszlán kiválásával, amitől nem fognak tudni szabadulni majd...
Nagy lesz az arcuk, ami úgyanúgy nem fog tetszeni a jenkiknek mint De Gaulle önállóskodása annak idején, s ami ellen meg is szervezte a CIA sebtiben az algírokat, majd a "68'-as diáklázadást"! Bukta is lett a vége, és az Ikrek jenkik keresztbetörték a rájuk az évkörben merőleges gall kakas kakaskodását, azaz a "Politique de grandeur" ment a levesbe...!
..
Ami felfordulást pedig a jenki patkány kirobbant, az szépen át fog terjedni természetesen a Mediterráneumra, Németországra, Németalföldre és Skandináviára is!
Paradox módon ez fog elvezetni Németország ismételt felemelkedéséhez az évszázad második felére, mivel ők úrrá lesznek a helyzeten,
ellentétben a franciákkal, olaszokkal!

Na meg ez lesz majd még, amitől kirázza a hideg a Jenki Patkányt! Nevezetesen, ha a Gall Kakas nekiáll kapirgálni az ő észak-amerikai szemétdombján is!
https://privatbankar.hu/makro/kina-megtorte-kanadat-kirugtak-a-harcias-kulugyminisztert-329939

Kanada frankofón része óriási lehetőség erre, szabad pálya lényegében a francia machinációknak:
https://en.wikipedia.org/wiki/Quebec

Ráadásul a francia Quebec földrajzilag is útjában áll az Egyesült Államok grönlandi törekvéseinek!
Ha a Gall Kakas fejébe veszi, hogy borsot tör a jenkik orra alá és megpróbálja ráadásul Kanadát
átpozícionálni geopolitikailag egy Eurázsia felé való nyitásra, értsd Kínabaráttá akarja tenni, akkor
nagyon kihúzzák a gyufát! Ezt az Egyesült Államok egész egyszerűen nem fogja eltűrni!
Ha nem kapnak észbe az USA fel fogja lázítani a muszlimokat Galliában!!

Nemcsak a Szűzzel (szlávokkal), hanem a vele szemközti Gall Kakassal (Halak) is negyedfényben van az Ikrek! És irritálja is rendesen az Egyesült Államokat, hogy külbirtokai és félgyarmatai miatt a franciák nem csak Kanadában, hanem szerte a tengereken is és Afrikában!! is komoly pozíciókat tartanak kézben!!
Idővel az Egyesült Államok tönkre fogja tenni Franciaországot!
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
  • Tetszik
Reactions: merleg

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Melbourne!
 

dkes

Well-Known Member
2019. december 5.
2 385
8 928
113
Melbourne!

Atomot Nekik! :D :D

Komolyan már csak ez hiányzik ott. Egyébként vannak/voltak mostanában ott cifrább lázadások is (az agysebészek ott sem bírnak magukkal és szép nagy számban is vannak már ott) ...
 
  • Hűha
Reactions: formosa1

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Melbourne!
Forrong a felszín, forrong a mélység!
Furcsa és szokatlan módon hirtelen egy 5.9-es erősségű földrengés rázta meg Melbourne környékét.
..
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Forrong a felszín, forrong a mélység!
Furcsa és szokatlan módon hirtelen egy 5.9-es erősségű földrengés rázta meg Melbourne környékét.
..
További képek, videók:
 

szzsolt81

Well-Known Member
2020. október 24.
5 708
4 262
113
Kínának nem most kell lépni-e hanem majd később ugyanis az USA nem fogja tudni tartani vele a lépést sem gazdasági téren sem a haderőfejlesztés tekintetében.
Kína is agyalábon álló óriás. akik istenítik, azok a XX. századot interpretálják a 21, századra. Rengeteg a felfújt kínai lufi, ami csak kidurranásra vár, ld ingatlanfejlesztés- na ezt hívják a rajongók "kínai csodának"