1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - dalost által indítva @ 2012. október 13..

 1. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Ott van a cikkben, nincs nekem ekkora fantáziám :D

  "Az EU-rendelet értelmében a Krímet légi úton csak Ukrajnából szabad megközelíteni. Ehhez természetesen nem tartják magukat az orosz regionális légitársaságok és az állami tulajdonú Aeroflot sem. A következmény a légitársaságok kitiltása lenne az európai repterekről. Brüsszel azonban inkább behunyja a szemét. Attól tart, hogy – különösen az Aeroflotot is érintő – szankcionálás esetén az oroszok egész légterüket lezárnák az európai légitársaságok előtt.
  Kisebb gazdasági jelentősége, de annál látványosabb további három, a világon mindenhol ismert német cég, az Adidas, a Puma és a DHL ügye. A világ két vezető sportruházati termék gyártójának üzletei a tilalom ellenére is tovább üzemelnek a Krím nagyvárosaiban. A nyilvánvalót a cégek sem tagadják. Arra hivatkoznak, hogy franchise rendszerben működnek. A világszerte 350 ezer főt foglalkoztató nemzetközi szállítmányozási konszern, a DHL pedig minden további nélkül vállalja küldemények szállítását a Krím-félszigetre. A német posta, a Deutsche Post leányvállalata a divatcégekhez hasonlóan védekezik: a szolgáltatást helyi alvállalkozók bonyolítják; a DHL közvetlenül nem tevékenykedik a Krímben."

  https://azuzlet.hu/nemet-vilagcegek-kijatszak-az-oroszorszag-elleni-szankciokat/
   
 2. koppany

  koppany Well-Known Member

  Hidd azt, ha ettől boldogabb vagy.
   
 3. tomcat1

  tomcat1 Well-Known Member

 4. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Ti higgyétek el ha ettől boldogabbak vagytok, de ez akkor is csupán egy ismeretlen zugoldal híre ami egy orosz zugoldalra hivatkozik. 10 ezer tonna titánt vittek a Krímre és erről senki nem tud, egyetlen rendes újság sem írt róla csak ilyen zugoldalak? Mert kamu. Titánt Oroszországnak ami az egyik legnagyobb termelő, mi ez a baromság? Ez egy olcsó zugoldal ami megbízhatatlan oldalakról ollóz össze ilyen baromságokat, nem lehet komolyan venni.

  Mégis mit kéne tenni az említett cégekkel? Megbüntetni őket, mert egy ilyen zugoldal ezt írta róluk? Ahhoz jóval több kéne ennél. Ez csak arra elég, hogy a féleszűeket kábítsa, de többre nem.
   
 5. megazez

  megazez Well-Known Member

  Írhatom ugyanabban a szánalmas stílusban mint te szoktad? Kamu kamu hátán. Ez az mh17kamu eleve úgy kezdődik, hogy "feltételezhetően".....
   
 6. papajoe

  papajoe Well-Known Member

  Mack,most komolyan,meddig még?:(
   
 7. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Nem tudom milyen oldalak ezek, de a bravofly szerint az Aeroflot repül Brüsszelbe

  https://www.bravofly.hu/flight/shopping/results/1dsm1vx0zw7b4

  És ez most minden cinizmus nélkül:
  Ezek kamu oldalak vagy valami hivatalos, mert nem nagyon vagyok jártas arrafelé:

  https://www.uawire.org/sbu-investigates-the-work-of-adidas-puma-and-dhl-in-the-crimea

  https://112.international/politics/...ns-charges-about-working-in-crimea-24290.html

  https://www.unian.info/economics/22...ing-in-occupied-crimea-ukraine-officials.html
   
  dragonette likes this.
 8. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

 9. emel

  emel Well-Known Member

  Nem kell ide semmiféle zug-oldal vagy sajtóhír, elég ha kimegy valaki Ferihegyre és láthat Aeroflot gépet (EU-terület!), vagy megnézi a légitársaság menetrendjeit és megtudja a tudatlan és hozzád hasonló féleszű is, hogy ugyanúgy repülnek a Krímbe és az EU-ba is!! Akár boldog vagy tőle akár nem ...
   
  b4l4g3, tindalos, fip7 and 2 others like this.
 10. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Hahaha, az euromaidanpress-re, uawire-re és unian-ra hivatkozó szuvorov eleve vicces, de ezek pontosan ugyanarra a Black Sea News nevű zugoldalra hivatkoznak mint az előző, erre buktak rá ők is. Oda vezet minden, a BSN-re, ez minden, egy zugoldal álhíre, egy nagy semmi. Titeket könnyű behülyíteni ilyen zugoldalak álhíreivel, de nem véletlenül nem írta ezt meg egyetlen komoly nyugati újság sem, pedig nagy hír lett volna, csak éppen nem volt igaz.

  Az Aeroflot pedig beszüntette az összes járatát a Krímre mert nem akart szankciót kapni.
  https://www.dw.com/en/eu-sanctions-force-aeroflot-to-suspend-low-cost-airline/a-17830319

  A Krímre az Ural Airlines repül és az meg is kapta a szankcióját.

  Hiába szenvedtek, a szankciók be vannak tartva. Csak a ti hazugságokból szőtt alternatív valóságotokban nincsenek de ott kóvályogjatok csak ti. A valóságban be vannak tartva.
   
 11. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Tudjátok mit? Pereljétek be az Adidast és a Pumát a szankciók megsértéséért. (az Aeroflotot ne, mert ahhoz mit szólna Putyin elvtárs) Ha pedig elvesztenétek a pert és rátok hárulna a perköltség, akkor kérjetek kártérítést a Black Sea News-tól :D:D:D
   
 12. megazez

  megazez Well-Known Member

 13. ladagrant

  ladagrant Active Member

  Könyörgöm legalább nézd már meg mit linkelsz be. Az Aeroflot az ukrán Szimferopolba repül, nem más országbelibe. Oda van írva.
   
 14. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Nem hittem volna hogy az ukrán oldalak mint az euromaidanpress is orosz fake news propagandát nyomatnak és amikor kiderül hogy kamu akkor sem távolítják el az oldalról, na de hát ez van ilyen ez a popszakma!
   
  fip7, megazez and tonyo like this.
 15. tonyo

  tonyo Well-Known Member

  Szerencsére repültem már Aeroflottal. A Wiz air kényelem szempontjából fasírtba sincs hozzá. Igaz az meg egy profitorientált pökhendi cég. Még azért is képesek pluszt pénzt elkérni hogy aki netán az átlagtól kicsit magasabb il súlyosabb. Nem beszélve hogy olyan zsúfoltak az ülések hogy max egy 160 cm es átlagos embernek kényelmes. A pogyászpolitikájuk meg egy szánalom.
   
 16. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Te vagy az utolsó aki a szemükre vetheti, hogy bedőltek neki, hisz te is bedőltél.
   
 17. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Ja csak ez a Krímben van :D
   
  ghostface, fip7 and megazez like this.
 18. emel

  emel Well-Known Member

  Most tudatosan hazudsz, vagy tényleg ennyire gyenge vagy?!! Szimferopol a Krím félszigeten van, ha nem tudod fejből akkor írd be a Google World keresőjébe és megtudhatod. Odaírhatod ugyan hogy Ukrajna, de attól még a Krímben mutatja a rendszer, ahhoz meg Ukrajnának perpill annyi köze van mint nekem a lottó ötöshöz ...
   
  fip7, megazez and vilmoci like this.
 19. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Ja simánk csak én egy teljesen tájékozatlan külföldi vagyok, és nagyon nem is érdekel a dolog, de könyörgöm azok csak újságírói vagy mi a szösz? Hát nem járták utánna, ha már te is tudod hogy fake miért nem szemeik már le, mert így még már ciki !
   
  megazez likes this.
 20. megazez

  megazez Well-Known Member

  Legalább nézd már meg, hogy hol van Szimferopol kérlek :) Én könyörgöm, hogy legalább juli kijelentését miszerint "Aeroflot pedig beszüntette az összes járatát a Krímre" nézz rá arra a térképre és keresd meg, hogy merre van Szimferopol.
  Segítek mert lehet a sok fűtől neked már nem megy....
  [​IMG]
   
  fip7 likes this.

Ezen oldal megosztása