Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez nem teljes kapituláció.Egész Karabah se,de még a megszállt Azeri területek se mind kerülnek vissza.Ez egy kompromisszum.Ormény kapituláció- azeriek és a törökök feltételeit fogadták el.
Nana, örmény területen vonuló konvojt kísért a lelőtt Mi-24, tehát örmény légtérben lőtték le - az azeriek! Ezért is van részükről a sűrű "bocsi, tévedés volt és fizetünk mindent!!" bejelentés, mert kicsit be vannak rittyentve, mi van ha ezt Moszkva agressziónak ítéli?!Ért örmény területet támadás? Ja hogy nem...
Még 2 hétig és még pár ezer halottig húzza....Nem lehet 3 millió ember 145ezer foglya...Szarkaszjan karabahi ,mind oly sokan az örmény elitben.Pashinyan nem.Ekkora török támogatás mellett csoda eddig húzták.Kívánom nekik valahogy civilizáltan éljenek egymás mellett,revansvágy nélkül.Ehhez sok idő kell,mert rendesen megtépázták egymást megint.Tisztelet az oroszoknak is,hogy sikerült ezt leállítani.Biztos vagyok benne, hogy Szarkaszjan aaltt ez nem történik meg, legalább is nem ilyen formában...
Lásd az előző hsz-t. Még örülhetnek, hogy az oroszok most állították le azerieket/török↕ket.Ez nem teljes kapituláció.Egész Karabah se,de még a megszállt Azeri területek se mind kerülnek vissza.Ez egy kompromisszum.
Ebből Shushi városa fájdalmas örmény részről....Nézz a térképre ez sima osztozkodás...Örményország kötelezettséget vállal a csapatok Kelbajar, Lachin és Aghdam régióból történő kivonására. Ezenkívül Azerbajdzsán megőrzi az aktív harcok során megszerzett területeket, beleértve Shushi városát is.
Igen, mea culpa! De alapvetően katonai beavatkizásra gondoltam az örmények mellett. Bár meglepett ez a gyors politikai fordulat.Sokan itt azt írták, hogy az oroszok nem csinálnak semmit. Nos ez Putyin és az orosz diplomácia munkája, hogy véget ér a háború.
Értem mit mondasz, de én a HK területén folytatott harcokra , az azeriek által elfoglalt területekre és az örmények által kötelezően feladásra kerülő területekre gondoltam.Ebből Shushi városa fájdalmas örmény részről....Nézz a térképre ez sima osztozkodás...
Belengették, hogy nem nézik el a mi 24es lelövését?mivel vette rá az azerieket/ törököket a befejezésre?
A nyugati azeri régióval ez a szárazföldi összeköttetés a gyakorlatban mit jelent?Értem mit mondasz, de én a HK területén folytatott harcokra , az azeriek által elfoglalt területekre és az örmények által kötelezően feladásra kerülő területekre gondoltam.
1 hét és elesett volna Sztyepanakert is. A sok menekült nem jó Pasinjannak sem. Putyin sem akarta Sztyepanakert elestét.
Belengették, hogy nem nézik el a mi 24es lelövését?
BTW a Maci úgy nyert, hogy nem lőtt egyet se. Gyakorlatilag bázist kapott Karabahban.
Nem lesz ennek vége. Tűzszünet egy időre. Valszeg évekre. De csak felkészülés a következő háborúra.Viszont az oroszok jelenlétével vége a további azeri akcióknak....Amilyen vonalat elérnek,Putyin haláláig az lesz az új határ a két állam közt...Kíváncsi vagyok a törökök megnyitják e a majd 30 éve lezárt határt az örményeknek?
Sztem ez nem teljes győzelem, senkinek sem.Belengették, hogy nem nézik el a mi 24es lelövését?
BTW a Maci úgy nyert, hogy nem lőtt egyet se. Gyakorlatilag bázist kapott Karabahban.
Tegnap este egyeztetett Putyin és Erdogan.Ez Török-Orosz alku...A törökök Aliyevet tették a sarokba az oroszok gondolom az örményeket.
Nézd, én értem, hogy a grúz elnök meg volt győzödve róla, hogy békésen népet írthat úgy, hogy ott vannak az orosz békefenntartók, de olyan hülye nem lesz még egy. Vagy ha igen, a vége is ugyanaz lesz.Nem lesz ennek vége. Tűzszünet egy időre. Valszeg évekre. De csak felkészülés a következő háborúra.