Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
azért ez így nettó hazugság.Pont így barátom, pont így.
Nem tanárok, orvosok, kisgyerekek, takarítónők akárkik használták a csipogókat.
A normális emberek mobilt használnak.
A robbanóanyag meg nem volt akkora, hogy nagyobb körben kárt tehessen (akkor sokkal több hezbollah terrorista
halt volna meg, mint amennyi csak megnyomorodott).
Én elhiszem, hogy nem mindenki szereti a zsidókat.
De lehet ezt a tök nyilvánvaló dezinfó, hoax gyártás és ekkora rosszindulat nélkül is tenni.
Van olyan, aki képes erre és nincs is vele probléma: ld Flamand, Reich, Sixtus pl.
Valószínűleg már volt tapasztalatuk a kínai technológiával, és úgy döntöttek, az, hogy valami működik megéri a kockázatot.miközben ott van Kína
Ok. Viszont ők miért kaptak volna ha nem hezbollahosok?azért ez így nettó hazugság.
az orvosok ,nővérek a mai napig használják világszerte, de szerintem ezt te is tudod,
Bocs. Nem tudtam, hogy 'normális' kérdés, nem csak a napok óta szokásos triggerelés/flamebait.Végülis csak egy biztonságpolitikai topikban beszélgetünk egymással, de lehet csak én vagyok olyan degenerált, hogy érdekelnek a politikai és katonai események....
Próbáltál cinikusan szarkaztikus lenni, gondolom én, csak hát nem sikerült..Izrael hirtelen a világ Ted Kaczynskije lett. Csak azt a fószert életfogytiglanra ítélték.
A csapágygolyók sztem is hülyeség. Meg nincs is rá szükség.Hogyhogy nem tűnt fel a súlytöbblet ha tényleg így volt? Valamint aligha valószínű hogy a csapágygolyok miatt a közelben állóak ne sérültek volna meg..
Nem tudod, de biztos nem úgy vanA VALÓS áldozatok számának ismertetése senkinek sem érdeke, nem fogjuk megtudni de biztosan sokkal magasabb szám mint amiről a hiradó szól sajnos
Éppen emiatt a felfogás miatt illetek olyan szépen a többi ottani sivatagi népséghez. Én ezt elfogadom, csak akkor ne csináljatok már úgy, mintha ti annyival másabbak lennétek.Njah, hát az sajnálatos. Amúgy az egyik egy hezbollah középvezető gyereke.
De azért a 4k-ből 2, az nem rossz. Ha azt nézzük, hogy bármelyik hadművelet járulékos vesztesége milyen.
Kizártnak tartom hogy csapáfy golyók lettek volna. A robbanóanyag is tuti valami textil ,alkatrész takaróban, vagy kondenzátirnak álcázva volt benne. Más esetben elég ha egyet véletlenül szétszednek, leejtenek eltörik és kész a lebukás
Állítólag 20g nagy hatóerejű robbanóanyag kis csapágygolyókkal felturbózva durrant a csipogókban..
Link: https://metro.co.uk/2024/09/19/walk...rk-new-era-warfare-people-fear-next-21632507/
Hogyhogy nem tűnt fel a súlytöbblet ha tényleg így volt? Valamint aligha valószínű hogy a csapágygolyok miatt a közelben állóak ne sérültek volna meg.. A VALÓS áldozatok számának ismertetése senkinek sem érdeke, nem fogjuk megtudni de biztosan sokkal magasabb szám mint amiről a hiradó szól sajnos
Nem igazán gondolnám, hogy hamas-hezbollah ennyire ügyelne nem civil célpontokra.Éppen emiatt a felfogás miatt illetek olyan szépen a többi ottani sivatagi népséghez. Én ezt elfogadom, csak akkor ne csináljatok már úgy, mintha ti annyival másabbak lennétek.
Nem szeretnék belemenni, hogy ki mennyire "ügyel" a civilekre.Nem igazán gondolnám, hogy hamas-hezbollah ennyire ügyelne nem civil célpontokra.
Sőt ők leginkább csak azokra mennek, mint mindenki láthatja.
Az érdekelne azért, hogy mi a baj azzal a felfogással, hogy kifejezetten elhanyagolható a járulékos veszteségNem szeretnék belemenni, hogy ki mennyire "ügyel" a civilekre.
van erre bármi bizonyíték hogy ezeket az eszközöket a hezbollah saját körön belül osztotta ki??Ok. Viszont ők miért kaptak volna ha nem hezbollahosok?
Bocs. Nem tudtam, hogy 'normális' kérdés, nem csak a napok óta szokásos triggerelés/flamebait.
erre mi a bizonyíték???Az érdekelne azért, hogy mi a baj azzal a felfogással, hogy kifejezetten elhanyagolható a járulékos veszteség
a csipogó hadművelet során
az orvosok ,nővérek a mai napig használják világszerte
van erre bármi bizonyíték hogy ezeket az eszközöket a hezbollah saját körön belül osztotta ki??
Az, hogy a középvezetői rétegük ~80%-a leamortizálódott?van erre bármi bizonyíték hogy ezeket az eszközöket a hezbollah saját körön belül osztotta ki??
Május körül kapta meg a szállítmányt a hezbollahmert a legtöbb helyen azt írják hogy az érintett eszközök sorozatszáma, és a vásárlási dátumok alapján 2022 óta forgalmazták ,
Ennél a csipogós sztorinál még hagyján, ebben igazad van.Az érdekelne azért, hogy mi a baj azzal a felfogással, hogy kifejezetten elhanyagolható a járulékos veszteség
a csipogó hadművelet során
Lehet. De azt ne felejtsd el, hogy kb mindenki valahogy érintve volt Okt.7-ben....Ennél a csipogós sztorinál még hagyján, ebben igazad van.
Csak ugyanezt olvasom, mikor Gázában kiskanállal szedik össze a gyerekeket a romok alól. Kívülről nézve élvezitek egymást mindenféle moralitás nélkül gyilkolni. Nekem innen a Kárpát-medencéből nem másabbak a zsidók, mint a papucsosok. Ez nem meglepő, csak egy idő után tényleg felhúzza az ember a szemöldökét, mikor folyamatosan azt bizonygatják izraeli oldalról, hogy ők ettől függetlenül is a világ legnagyobb kultúrállama.
annyira nem bonyolúlt (szerintem) pacekra kb ugyanúgy néz ki némelyik zsidó mint ha arab lenne (és fordítva is) ebben sincs semmi ujdonság, innentől meg tényleg csak elhatározás kérdése,hogy beépüljön valamelyik izraeli hírszerző az arabokhoz, ami nem az első és egyedi eset lenne, ráadásul még ott van az az opció,hogy az arabok között is lehet jó pénzért áruló .Az egészben talán az a legérdekesebb, hogy tudták az izraeliek ilyen gyorsan lereagálni, hogy a Hiszballahnak hirtelen tobbezerr csipogóra lesz szugsége, miután tagjaiknak meg kell szabadulniuk a mobiloktól.