Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem semmi. Jó nagy pofa kell ahhoz, hogy te ENSZ határozatokat emlegess Izrael kapcsán.Ja, meg tartsd be az ENSZ határozatot, ami alapján marhára nem kéne a határ közelében lennie senki fegyveresnek,
depláne nem a hezbollahnak
azért ez így nettó hazugság.Pont így barátom, pont így.
Nem tanárok, orvosok, kisgyerekek, takarítónők akárkik használták a csipogókat.
A normális emberek mobilt használnak.
A robbanóanyag meg nem volt akkora, hogy nagyobb körben kárt tehessen (akkor sokkal több hezbollah terrorista
halt volna meg, mint amennyi csak megnyomorodott).
Én elhiszem, hogy nem mindenki szereti a zsidókat.
De lehet ezt a tök nyilvánvaló dezinfó, hoax gyártás és ekkora rosszindulat nélkül is tenni.
Van olyan, aki képes erre és nincs is vele probléma: ld Flamand, Reich, Sixtus pl.
Valószínűleg már volt tapasztalatuk a kínai technológiával, és úgy döntöttek, az, hogy valami működik megéri a kockázatot.miközben ott van Kína
Ok. Viszont ők miért kaptak volna ha nem hezbollahosok?azért ez így nettó hazugság.
az orvosok ,nővérek a mai napig használják világszerte, de szerintem ezt te is tudod,
Bocs. Nem tudtam, hogy 'normális' kérdés, nem csak a napok óta szokásos triggerelés/flamebait.Végülis csak egy biztonságpolitikai topikban beszélgetünk egymással, de lehet csak én vagyok olyan degenerált, hogy érdekelnek a politikai és katonai események....
Próbáltál cinikusan szarkaztikus lenni, gondolom én, csak hát nem sikerült..Izrael hirtelen a világ Ted Kaczynskije lett. Csak azt a fószert életfogytiglanra ítélték.
A csapágygolyók sztem is hülyeség. Meg nincs is rá szükség.Hogyhogy nem tűnt fel a súlytöbblet ha tényleg így volt? Valamint aligha valószínű hogy a csapágygolyok miatt a közelben állóak ne sérültek volna meg..
Nem tudod, de biztos nem úgy vanA VALÓS áldozatok számának ismertetése senkinek sem érdeke, nem fogjuk megtudni de biztosan sokkal magasabb szám mint amiről a hiradó szól sajnos
Éppen emiatt a felfogás miatt illetek olyan szépen a többi ottani sivatagi népséghez. Én ezt elfogadom, csak akkor ne csináljatok már úgy, mintha ti annyival másabbak lennétek.Njah, hát az sajnálatos. Amúgy az egyik egy hezbollah középvezető gyereke.
De azért a 4k-ből 2, az nem rossz. Ha azt nézzük, hogy bármelyik hadművelet járulékos vesztesége milyen.
Kizártnak tartom hogy csapáfy golyók lettek volna. A robbanóanyag is tuti valami textil ,alkatrész takaróban, vagy kondenzátirnak álcázva volt benne. Más esetben elég ha egyet véletlenül szétszednek, leejtenek eltörik és kész a lebukás
Állítólag 20g nagy hatóerejű robbanóanyag kis csapágygolyókkal felturbózva durrant a csipogókban..
Link: https://metro.co.uk/2024/09/19/walk...rk-new-era-warfare-people-fear-next-21632507/
Hogyhogy nem tűnt fel a súlytöbblet ha tényleg így volt? Valamint aligha valószínű hogy a csapágygolyok miatt a közelben állóak ne sérültek volna meg.. A VALÓS áldozatok számának ismertetése senkinek sem érdeke, nem fogjuk megtudni de biztosan sokkal magasabb szám mint amiről a hiradó szól sajnos
Nem igazán gondolnám, hogy hamas-hezbollah ennyire ügyelne nem civil célpontokra.Éppen emiatt a felfogás miatt illetek olyan szépen a többi ottani sivatagi népséghez. Én ezt elfogadom, csak akkor ne csináljatok már úgy, mintha ti annyival másabbak lennétek.
Nem szeretnék belemenni, hogy ki mennyire "ügyel" a civilekre.Nem igazán gondolnám, hogy hamas-hezbollah ennyire ügyelne nem civil célpontokra.
Sőt ők leginkább csak azokra mennek, mint mindenki láthatja.
Az érdekelne azért, hogy mi a baj azzal a felfogással, hogy kifejezetten elhanyagolható a járulékos veszteségNem szeretnék belemenni, hogy ki mennyire "ügyel" a civilekre.
van erre bármi bizonyíték hogy ezeket az eszközöket a hezbollah saját körön belül osztotta ki??Ok. Viszont ők miért kaptak volna ha nem hezbollahosok?
Bocs. Nem tudtam, hogy 'normális' kérdés, nem csak a napok óta szokásos triggerelés/flamebait.
erre mi a bizonyíték???Az érdekelne azért, hogy mi a baj azzal a felfogással, hogy kifejezetten elhanyagolható a járulékos veszteség
a csipogó hadművelet során
az orvosok ,nővérek a mai napig használják világszerte
van erre bármi bizonyíték hogy ezeket az eszközöket a hezbollah saját körön belül osztotta ki??
Az, hogy a középvezetői rétegük ~80%-a leamortizálódott?van erre bármi bizonyíték hogy ezeket az eszközöket a hezbollah saját körön belül osztotta ki??
Május körül kapta meg a szállítmányt a hezbollahmert a legtöbb helyen azt írják hogy az érintett eszközök sorozatszáma, és a vásárlási dátumok alapján 2022 óta forgalmazták ,
Ennél a csipogós sztorinál még hagyján, ebben igazad van.Az érdekelne azért, hogy mi a baj azzal a felfogással, hogy kifejezetten elhanyagolható a járulékos veszteség
a csipogó hadművelet során
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..