Hát. Elég sok. Mondjuk azt, hogy nem éppen voltak semlegesek a munkatársaik.mi volt a baj velük ?
Még a unrwa vezetője (nem helyben, hanem a nagy) is elismerte.
Sztem ha itt beírod a keresőbe az unrwa-t, akkor kidob pár dolgot.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát. Elég sok. Mondjuk azt, hogy nem éppen voltak semlegesek a munkatársaik.mi volt a baj velük ?
mindegy hogy ügynökség bizottság minisztérium vagy igazgatóság, minden vízfej az íróasztalainak és költségvetésének a folyamatos növelésében érdekelt, ld. még a parkinson törvénye néven elhíresült szakkönyvetTakarodjanak is szépen elfele.
UNHCR egyébként is létezik. Ezeknek miért is kéne egy külön ügynökség?
mi volt a baj velük ?
Per pillanatnyi üléspontja fogja meghatározni az álláspontját.felötlött bennem ennek kapcsán egy kérdés ..
Daniel Feldman rabbi szerint
-A zsidóság egy etnikum ,mivel a holokauszt egy etnikum, a zsidó faj ellen irányult ,tehát a zsidóság egy faj,
viszont egy másik állításában azt írja
-A zsidóságba be lehet térni, de aki magára veszi a vallást, annak magára kell vennie a nemzeti identitást is.
most pl egy magyar zsidó, az első sorban magyar lesz vagy első sorban zsidó ? mert pl a másik említett vallási irányzatoknál, katolikus,református ez a kérdés fel sem merül az emberben.
de legyen példa mondjuk az USA ha ott egy fontos döntéshozó pozícióban lévő izraelita zsidó embernél vajon melyik identitástudat lesz ez erősebb ? az amerikai érdek vagy a zsidóság (Izrael) érdeke ?
azért kérdezem,mert ez szerintem egy elég érdekes és izgalmas kérdés, és érdekelne mi erről a véleményed
Military bloggers. Szerinted mind palesztin? Ennyi f@szságot képes vagy idepiszkítani,úgy hogy még te sem hiszed el. Ezt hívják elvtelenségnek. Végeredményben vigasztald magad nyugodtan,nekem nem oszt,nem szoroz.jaa, ahaa palesztin források szerint....
Emlékeztetőül: ezek azok, akik véletlenül mindig lehagyják a szuper sikeres támadásaik végét.
Ez az egy tank semmisült meg. Egyébként anno írtam is, meg hogy csodával határosan, egy fő túlélte.
Akkor mutasd már a többit bakker.Military bloggers. Szerinted mind palesztin? Ennyi f@szságot képes vagy idepiszkítani,úgy hogy még te sem hiszed el. Ezt hívják elvtelenségnek. Végeredményben vigasztald magad nyugodtan,nekem nem oszt,nem szoroz.
Mit mutogassak? Nekem nem fáj,hogy Mózesék mennyi embert,és technikát vesztettek,te rugózol a zsidó szupermen baromságon,és a bombázáson kívül pont lóf@szt se értek el. Kiirtottak több tízezer embert,ők is vesztettek ezres nagyságrendben,plusz kb. 10-15 ezer olyan sebesült,aki sose lesz többet egészséges. Jó üzlet volt. Ez legyen a ti bajotok. Egy kávét kérek.Akkor mutasd már a többit bakker.
Ja, de azért megfogalmazol állítást, amit meg aztán nem vagy hajlandó alátámasztani.Mit mutogassak? Nekem nem fáj,
hogy Mózesék mennyi embert,és technikát vesztettek,te rugózol a zsidó szupermen baromságon,és a bombázáson kívül pont lóf@szt se értek el. Kiirtottak több tízezer embert,ők is vesztettek ezres nagyságrendben,plusz kb. 10-15 ezer olyan sebesült,aki sose lesz többet egészséges. Jó üzlet volt. Ez legyen a ti bajotok. Egy kávét kérek.
Akkor vegyük át még egyszer. Katonai bloggerek írják,akik nálunk sokkal többet tudnak. Sanszos,hogy ilyen oldalakon vannak is fotók,de nem igazán ismerek egyet sem. Nyugodtan áltasd magad továbbra is,sok sikert hozzá.Ja, de azért megfogalmazol állítást, amit meg aztán nem vagy hajlandó alátámasztani.
Húúú. Aha, OkAkkor vegyük át még egyszer. Katonai bloggerek írják,akik nálunk sokkal többet tudnak.
A szokásos ostobaságoddal megint tátott szájjal rohantál a f@sz erdőbe. Nem megy ki olyan info,ami ne lenne megszűrve. Érted a lényegét,te mesüge? Saját magadat cáfoltad.Húúú. Aha, Ok
Vegyük át még egyszer: ez nem az ukrajnásosdi, nem kóvályognak önjelölt haditudósítók
és mindenhez is értő bloggerek a műveleti területen, depláne nem megy ki semmi olyan infó,
ami ne lenne megszűrve, vagy késleltetve.
A bloggerek lófaszt tudnak, leginkább találgatni.
Ismétlem: egy, 1, I, uno, un, eins, one, uno, один, jedan Merkavát kellett véglegesen leírni.
Azt, amelyiket be is linkeltél. És amit egy IED nullázott le.
Ne idegesíts már fel sziesztaidőben, nem a szájbaszexuált bloggerek csecséből szoptam ki.A szokásos ostobaságoddal megint tátott szájjal rohantál a f@sz erdőbe. Nem megy ki olyan info,ami ne lenne megszűrve. Érted a lényegét,te mesüge? Saját magadat cáfoltad.
Coming out? Akkor honnan?Ne idegesíts már fel sziesztaidőben, nem a szájbaszexuált bloggerek csecséből szoptam ki.
Persze,mert egy rescue team volunteernek majd elmondják a frankót.Tankistáktól
a HFC nem csak SAR.Persze,mert egy rescue team volunteernek majd elmondják a frankót.
Hát elég SAR a dumád. Nem kajálom a zsidó bűbájt.a HFC nem csak SAR.
Egyébként meg nexus kérdése.
Hát elég SAR a dumád. Nem kajálom a zsidó bűbájt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..