• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
17 324
30 270
113
Te, ember, most ezt a primitív cinizmust tetteted
Ez nem cinizmus. Keresztény vagyok, számomra evidens, hogy mind a zsidók, mind a muzulmánok illegitimek ott. Ez a keresztény valóság a Szentföld kapcsán:
roemimp-600x600.jpg

Vagy esetleg ez:
images.png

Ha egyszer az amerikaiak megelégelik a cirkuszt ott, akkor talán Izrael is úgy járhat, mint most Ukrajna és megkezdődhet a keresztény igazságtétel a Szentföld kapcsán. Az se lenne szebb, de legalább véget érne az istentelenek uralma ott.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 230
37 838
113
Gk-OXKvq-Wo-AA21-Yq.jpg

Shiri egy elrabolt anya, akit két kisfiával Ariel(5), és Kfir(1)raboltak el, és Yarden-t a férjét is.
Az anya és gyermekei halottak..
A terrorista bűnöző cinizmus legalja, hogy a koporsóra arabul, és héberül ezt írták:
"letartóztatás dátuma".. Letartóztatás...
Cinizmus, vicc??!
A terrorista bűnözők szerint ők tehát letartóztattak egy 4, meg párhónapos gyereket.... Persze letartóztattak 80+ idős bácsikát is, és ő is halott..
Mintha valami légicsapásban haltak volna meg...amik során még negyvenezer palesztin is....

• Tetszik
Reactions: blogen and Pogány

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 826
23 004
113
Karsai László azt mondta, hogy amit az IDF csinált Gázában az népirtás volt. Meg is kezdődött a kiátkozása.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

sisimoto

Well-Known Member
2020. február 1.
683
3 337
93
Mintha valami légicsapásban haltak volna meg...amik során még negyvenezer palesztin is....

Nem tudom ki, hogy van vele, de én valahogy nem tudom elfogadni egy iszlám fundamentalista terrorista bűnöző banda semmilyen nyilatkozatát, vagy, hogy mit ugatnak.. Miért?
Mert egy elmebeteg iszlamista fundamentalista terrorista bűnöző banda.. Ezért.
Ha számodra készpénznek vehető mindaz amit ugatnak, akkor mond már meg légyszives, hogy a tetteikkel is ugyanígy vagy e??
Tehát akár szerinted is, a tömeges emberrablást itt a haladó nyugaton, vehetjük letartóztatásnak??
Miért nem tudsz a terelés helyett, legalább arra reagálni amit írtam??

Szóval akkor egyetértesz a cinikuskodó gyilkosokkal, hogy letartóztatták a kisbabától kezdve az aggastyánig mindenkit??

Amúgy ha inkább a szerencsétlen anya és két kisgyermeke halálának a körülményeire lennél inkább kíváncsi(vagy tetteted az érdeklődést), háát ez valóban fontos kérdés.
Hiszen ha tegyük fel nem a földalatti patkány metróban tartották fogva őket, hanem egy elvileg üres épületbe zárták, az valszeg tudatos. Hátha találatot kapnak, és akkor lehet mutogatni, mint ahogy ez gazawood-i módra sajnos történt is..

• Tetszik
Reactions: Pocok75

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 230
37 838
113
Nem tudom ki, hogy van vele, de én valahogy nem tudom elfogadni egy iszlám fundamentalista terrorista bűnöző banda semmilyen nyilatkozatát, vagy, hogy mit ugatnak.. Miért?
Mert egy elmebeteg iszlamista fundamentalista terrorista bűnöző banda.. Ezért.
Ha számodra készpénznek vehető mindaz amit ugatnak, akkor mond már meg légyszives, hogy a tetteikkel is ugyanígy vagy e??
Tehát akár szerinted is, a tömeges emberrablást itt a haladó nyugaton, vehetjük letartóztatásnak??
Miért nem tudsz a terelés helyett, legalább arra reagálni amit írtam??

Szóval akkor egyetértesz a cinikuskodó gyilkosokkal, hogy letartóztatták a kisbabától kezdve az aggastyánig mindenkit??

Amúgy ha inkább a szerencsétlen anya és két kisgyermeke halálának a körülményeire lennél inkább kíváncsi(vagy tetteted az érdeklődést), háát ez valóban fontos kérdés.
Hiszen ha tegyük fel nem a földalatti patkány metróban tartották fogva őket, hanem egy elvileg üres épületbe zárták, az valszeg tudatos. Hátha találatot kapnak, és akkor lehet mutogatni, mint ahogy ez gazawood-i módra sajnos történt is..
Itt is olvashattál a "Sámson-opcióról". Azóta az IDF is elismerte, hogy a fesztivál résztvevőit harckocsi és helikopter is lőtte. Az is köztudomású, hogy a titkosszolgálatok hagyták megtörténni a támadást. Azt is tudjuk, hogy a túszokkal a Hamasz és az Iszlám Dzsihad, Al-Quds, Al-Qassam a lehetőségekhez képest tisztességesen bánt. Ezzel szemben kb.40.000 áldozata van az izraeli bombázásoknak, Gázát teljesen elpusztították...ráadásul minden nemzetközi egyezménnyel szembemenve ki is akarják telepíteni a palesztinokat... Élő pajzsnak használtak embereket, több száz palesztint börtönöztek/nek be, illetve többeket a hatóságok hallgatólagos egyetértésével, szexuálisan bántalmaztak és megkínoztak...
Egyszerűen nem értem azokat, akik csak az egyik oldal szenvedéseit látják...Izrael egy meghasonlott állam, még saját katonái is szenvednek a parancsok végrahajtásának következményeiről.

• Tetszik
Reactions: jani22 and Pogány

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 761
27 191
113
Itt is olvashattál a "Sámson-opcióról". Azóta az IDF is elismerte, hogy a fesztivál résztvevőit harckocsi és helikopter is lőtte. Az is köztudomású, hogy a titkosszolgálatok hagyták megtörténni a támadást. Azt is tudjuk, hogy a túszokkal a Hamasz és az Iszlám Dzsihad, Al-Quds, Al-Qassam a lehetőségekhez képest tisztességesen bánt. Ezzel szemben kb.40.000 áldozata van az izraeli bombázásoknak, Gázát teljesen elpusztították...ráadásul minden nemzetközi egyezménnyel szembemenve ki is akarják telepíteni a palesztinokat... Élő pajzsnak használtak embereket, több száz palesztint börtönöztek/nek be, illetve többeket a hatóságok hallgatólagos egyetértésével, szexuálisan bántalmaztak és megkínoztak...
Egyszerűen nem értem azokat, akik csak az egyik oldal szenvedéseit látják...Izrael egy meghasonlott állam, még saját katonái is szenvednek a parancsok végrahajtásának következményeiről.
Ki kell jelenteni, hogy saját állampolgáraikat áldozták fel a terjeszkedő, véres politikájuknak. További, gyakorlatilag a korábbi "viselkedésükkel" kikényszerítették ezt a támadást az általuk terroristának megbélyegzett ottlakóktól, hogy a területeikre, a hely erőforrásaira rátehessék a kezüket. Nagy valószínűséggel a tengeri gázmezőkhöz is könnyebben hozzájuthatnak az általuk elképzelt életterüket növelték.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 230
37 838
113
Mire gondolsz? Az esetet én is belinkeltem, kommunikációs és egyéb indokból saját polgárait és katonáit lőtte az IDF....
Nicsak egy cikk róla...
Ezennel lezártnak tekintem a témát...bizonyított a Hannibál-direktíva alkalmazása...bizonyított ártatlanok lebombázása Gázában, bizonyított a IDF emberi pajzsként használt palesztínokat, bizonyítottak a nemi erőszakok és kínzások...Mi kell még?

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 954
37 907
113

Egy konteós véleménye a buszos merényletekről:

A tel-avivi buszos merényletekkel kapcsolatos hivatalos történet teljesen kibogozhatatlan. Hét üres, elszigetelt buszon elhelyezett bomba, se áldozatok, se valódi pusztítás - csak látványosság. Aztán, varázsütésre, Hamász-brosúrákat "találtak" a helyszínen, holott semmi értelme, hogy a Hamász anyagokat terjesszen Tel-Avivban. Most a bombákról azt jelentették, hogy kézzel írt feliratok voltak rajtuk, mint például "Bosszú Tulkarmért", amelyek valahogy túlélték a robbanásokat - annak ellenére, hogy a buszok megsemmisültek. Ez egy megrendezett bizonyíték, egy koholt narratíva, hogy a palesztinokat hibáztassák.

És most ez még rosszabb lesz. Az emberek felismerik a gyanúsítottat a közzétett fotón - és ő nem palesztin. Izraeli nacionalistaként azonosították, nem pedig ciszjordániai Hamász-ügynökként. Izrael mégis erőlteti a "ciszjordániai kapcsolatot", és azt az elképzelést erőlteti, hogy a bombák vagy az anyagok onnan származnak. Már azelőtt megvolt a következtetésük, hogy a nyomozás egyáltalán elkezdődött volna.

És az időzítés? Tökéletesen egybeesik a Bibas család holttestének Gázából való visszahozatalával. Az izraeli közvélemény fel van háborodva, de azt nem mondják el nekik, hogy az IDF ölte meg őket, nem a Hamász. Október 7-én lőttek rájuk a Hannibál-irányelv (Izrael politikája, amely szerint túszokat ölnek meg, hogy megakadályozzák elfogásukat) alapján. Netanjahu kormánya hónapokig hagyta, hogy a családjaik azt higgyék, hogy a Hamász életben tartja őket. Most, hogy kiderült az igazság, ez a támadás hirtelen előkerül - átirányítva a közvélemény összes haragját a palesztinok felé, és táplálva a következő háborús hullámot.

Ez egyszerre két célt szolgál - először is, Netanjahunak megadja az ürügyet, amire szüksége van ahhoz, hogy teljes körű inváziót indítson Ciszjordániában, fokozza a telepesek erőszakát, és előrehaladjon az annexióval. Másodszor, lehetővé teszi kormánya számára, hogy megfossza a Shin Betet hatalmától és megtisztítsa azokat a tisztviselőket, akik nem teljesen igazodnak a szélsőjobboldali napirendhez. Már vannak olyan hírek, amelyek szerint Netanjahu gyengíteni akarja a Shin Betet, különösen azért, mert a zsidó szélsőségesek és a palesztinok ellen is nyomoznak. Most ezt az eseményt arra lehet felhasználni, hogy igazolják Izrael biztonsági erőinek "átszervezését", miközben egyúttal a palesztinokat hibáztatják, hogy eltereljék a figyelmet a belső hatalmi harcokról.

Nézd meg, mi történik ezután. Az IDF palesztin városokat fog bombázni, a telepesek szabad kezet kapnak a falvak megtámadására, és a Shin Bet szerepe mindebben csendben háttérbe szorul. A gyanúsított története vagy megváltozik, vagy teljesen eltűnik, mert ha valóban izraeli, az teljesen szétzúzza az egész narratívát. Ez soha nem a terrorizmus megállításáról szólt. Ez a narratíva irányításáról szólt, hogy igazolja a háború következő szakaszát.

sisimoto

Well-Known Member
2020. február 1.
683
3 337
93

Elősször is, Isten nyugosztalja a gázai emberek által elrabolt, meggyilkolt izraeli, és más nemzetiségű embereket.
Csak remélni tudom, hogy erre semmi cinikusat vagy értelmetlenül izléstelent nem találtok reagálni.
Isten nyugasztalja a gázai ártatlan gyermek áldozatokat mert ők nem tehetnek semmiről.

"Azt is tudjuk, hogy a túszokkal a Hamasz és az Iszlám Dzsihad, Al-Quds, Al-Qassam a lehetőségekhez képest tisztességesen bánt."...
Tudjátok? Akkor neked, és tudós elvtársaidnak küldök külön egy jó kívánságot:
Bánjon veled/veletek tisztességesen a lehetőségekhez képest az általad felsorolt mocskos terrorista csoport egyike, de max. úgy 4-500 napig...

• Tetszik
Reactions: Kim Philby