[BIZTPOL] Közel-kelet

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 237
12 590
113
Sajnos, ez a katasztrófa (is) valószínűleg a török társadalom radikalizálódásához fog vezetni. Már most is látható, hogy az USA-t hibáztatják miatta, amire az ottani média rásegít. Erdogan hatalma nőni fog mindenképp. Ez pedig az USA demokrata párti politikájának köszönhető. A mégoly liberális atatürki muszlim közösség sem tűri a durva és nyílt beavatkozást, hát még az ortodoxabbak. Ez történik, ha valaki mint elefánt a porcelánboltban politikát visz (demokrata mainstream).... Még jobban beágyazzák Erdogant.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
20 564
62 499
113

 

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 443
12 407
113
Nemtom jó helyen vsgyok-e, rakjátoi át ha nem.
Moldova is megbukott. Puff.

És mehetnének velük az oroszok is.
Na, ez lenne így a legmenőbb, ami történhetne az emberiséggel.
Te még itt is tolod a baromságaidat? Nagyon szánalmaska vagy.
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
8 154
12 613
113
Nemtom jó helyen vsgyok-e, rakjátoi át ha nem.
Moldova is megbukott. Puff.


Te még itt is tolod a baromságaidat? Nagyon szánalmaska vagy.
Nem, nem vagy jó helyen.
Javaslom a földrajzi atlasz alaposabb tanulmányozását.
 
 • Vicces
Reactions: Ramzana and hete

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
7 030
21 903
113
Már egyszer beraktam...
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
8 154
12 613
113
Már egyszer beraktam...
Ezt azért nem kéne szerintem.
Értem én, hogy konteo.
Meg kell az egyedül maradtaknak vmi, amire dühösek lehetnek.
A Természetre nem lehet.
De azért, na...
 
 • Hűha
Reactions: Kim Philby

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
8 154
12 613
113