azért ennyire ne sarkítsuk le hogy Izraelnek mindenhez joga van az események hatására ..Ebben a küzdelemben, ennyi ártatlan izraeli ember megölése után kíméletnek helye nem lehet, emberéletnek jelnetősége itt már nincs. Izrael helyesen teszi, amit tesz, nem tehet már mást. Megmutatja a Nyugat európai balliberális idiótákank, hogy kell ezekkel bánni, ha a terrorhoz nyúlnak. Itt évtizedek óta a szemet szemért, fogat fogért, elv érvényesül. A Palesztinoknak nevezett palesztinai arabok meg jól láthatóan nem kellenek senkinek. Vihetnék őket a szövetségeseik, akik Izraelre haragudva, állandóan előszedik ezt a kártyát és bíztatják, segítik aktívan a terrorizmust, ezek felfegyverzésével, kiképzésével. Irán miért nem viszi el őket, vagy épp a jemeni lázadók ? Mert nem kell nekik sem ez a népség.
A Palesztinok, egy eszköz Izrael ellen. Erre használják őket.
Érdekes megfigyelni, hogy az orosz vonal hogy állt az arab terroristák mellé ebben az ügyben. Már a Hamasz mellett állnak.
Pedig nekik is megvoltak a muszlim csecsenjeik a moszkvai színházban anno. Vagy az az iskolai túszdráma ? Beszlán volt talán ?
Elég sok video került fel a világhálóra, ahol orosz sebesült katonákat gyilkoltak meg kegyetlenül a csecsenek.
Akkor ugyan úgy szurkoltam az oroszoknak, hogy keményen vágjanak oda nekik, mint most ahogy szurkolok az izraeli haderőnek.
Erdogan érdekes, rá nem gondoltam hogy fordul. Mondjuk Ő meg egy Török birodalomról álmodik szerintem.
USA, egyértelmű, felvonul is kiáll Izrael mellett, ez is a dolga.
EU, használhatatlan ebben a balhéban is, bármire is, mint bármi másban, bármikor.
Franciaország már elesett, Németország a penge élén, Kelet Európa még úgy ahogy a lábán áll.
Hát ilyen a politika, mocskos egy világ.
pont ezt írtam itt régebben hogy eltelik majd 4-5 nap és fordulni fog a világ közvéleménye, a megítélése a dolgoknak ,mert addig amíg izrael jogosan mér/mért csapást a Hamasz vezetők házára, jogosan robbantja be az alagutakat,jogosan vesz őrizetbe Hamasz vagy Fatah vagy Hezbollah vezetőket/tagokat/szimpatizánsokat akik Izrael lakosságát és békéjét veszélyeztetik .. addig ez rendben van !
viszont akkor amikor válogatás nélkül bombázom le a lakótelepi házakat (és ez Gáza esetében különösen kritikus súlyt nyom a latban,mivel a világ legsűrűbben lakott "városállama"),kórházakat stb stb .. akkor nem leszek más mint ugyanaz,aki ellen fellépek,és erre nem lehet az a válasz,hogy csak visszaütök
nem könnyű dolog igazságot tenni a két álláspont között,talán a tolerancia lehetne az egyetlen megoldás,de erre egyik nép sem képes,mindegyik a vallásának gyökereiben hordozza a saját felsőbbrendűségét,és sok igazság van abban,hogy a palesztinok egy arab "biológiai fegyver" a zsidók ellen,mert ugye kényelmesebb bármelyik öbölmenti országból ezeket támogatni,mint befogadni (de ezzel kapcsolatosan is volt kommentem itt) ,mégis egy komplett népet, nemzetet,vallási felekezetet bűnösnek kiáltani ki "emberéletnek jelenősége itt már nincs" szerintem nagyfokú felelőtlenség,ami minket is csak abba a sorba taszít le mint a szélsőségeseket,legyen az bármilyen.
értem egyébként mire akartál célozni és van is sok igazság az írásodban,de véleményem szerint mi meg ne sajnáljuk már Nyugat-Európát !
a nyugatnak megvan a maga sara, a fejlődésüknek most isszák a levét, mi is tarthatnánk mindenféle bevándorlókat,viszont nekünk nem volt gyarmatunk*
Franciaország,Anglia,Belgium,Hollandia stb mind gyarmattartó országok voltak,mi ,meg a kelet-európai országok nem .. innentől logikus is lenne a középső új bemutatása a komplett ex. KGST blokk részéről a brüsszeli migránskvótára .. ha szépen gyarapodtak belőlük a volt gyarmattartó országok,akkor küszködjenek velük továbbra is,mi egy madártollat nem láttunk a gyarmatokból,így a lakosságukhoz sincs semmi közünk.
aki hasznot húzott belőlük eddig is,az tartsa őket,vagy foglalkozzon velük ezután is,nekünk semmi közünk hozzájuk..
sőt, a nagy tolerancia amit ránk akarnak erőltetni az a nemzetállamok halála,amivel el fog veszni európa sokszínűsége .. (na ez vajon kinek lehet az érdeke??) lesz egy egységes halmaz ..
ami most megy a "nagyon fejlett és haladó" nyugaton,azt látjuk hogy mire vezet,de jóra semmiképpen sem, ettől függetlenül nem bélyegzem meg sem az összes zsidót,sem az összes muszlimot, keresztények között is van rengeteg szar ember,mégsem általánosítunk.