Érdekes népirtás az ahol előre szólnak mikor mennek bombázni..... ledobtak több tízezer tonna bombát egy sűrűn lakott területen és ahhoz viszonyítva kéne nézni a civil halottak számát, ha valóban a népirtás lenne a cél már vagy 200-300 ezer halott is lehetne, gázzal meg már vége is lenne, mellesleg mi a civil, tudtommal a terroristák nem az egyenruháról híresek.
Olyan rohadtul unalmas már ez az erkölcsi szar, meg hadijog meg kutyafüle, magyaráztátok volna Dzsingisz vagy Timur katonáinak.... a jog az amikor fegyveres férfiak (lehetnének nők is de én így szeretem) csoportja eldönti hogy mit akarnak és ezt másokra erőltetik.
Az meg ahogy megy az aggódás az arabokért sokszor olyan emberektől akiknek korábban volt már nem egy népirtást relativizáló hozzászólása külön vicces, igaz akkor többnyire a saját érdekünkben, és tudjátok mit nincs ezzel semmi bajom, nem ez a probléma hanem hogy nem merik sokan kimondani hogy igen is utálják a zsidókat és az arabokat is de a zsidókat jobban, és már több száz oldal óta megy a nagy erkölcsi huzavona hogy kinek is van igaza..... hát szerintem annak akiknek ereje van az igazához.....
És igen én meg a zsidókat támogatom ebben, de igazából bármi más nem muszlim néppel behelyettesíthető lenne akkor is őket támogatnám ha azok lennének ott.... vajon egy alternatív időben ha a csecsenek újra oroszokat ölnének és erre az oroszok végső megoldáshoz nyúlnának, hányan nyomnák az imádom reakciót azok közül akik most nagyon elítélnek? És a zsidó oldalról hányan ítélnék el az oroszokat azok közül akik ezt meg támogatják?
Egyik imperializmus sem különb a másiknál, én meg nem vagyok szent de nem is akarom magam annak tettetni, így is jól alszok.