[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 416
52 286
113
Akkor lassan meg lehet tenni a téteket a fogadásra, melyik lesz hamarabb az usa 51. tagállama, Grönland vagy Lengyelország?
Az egyik nem nagyon szeretné, a másik menne önként is.
Csak azt nem veszik észre szerencsétlen lengyelek, hogy ők a csapatba baleknak és felvonulási területnek kellennek, nem társnak. Már a britek is csak az emigráns kormányuknak adtak helyet, harcolhattak a pilótáik Anglia légteréért, majd eladták őket Sztálinnak egy kockás papíron. Ma meg mehetnek Londonba buszt vezetni, pizzát szállítani, futárkodni, kamionozni. Erre tartják őket, kb. kutyának, kulimunkát elvégezni. S mégis a Brexit főleg arról szólt. azoknak akik megszavazták, hogy "basszuk ki az lengyelt, elveszi azt a melót amit mi amúgy meg se szívesen csinálnánk"!!!

Lengyelek, németek, ukránok, ezt a bárom EU népet marhára nem értem....

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 738
15 091
113
Fico végül becsicskult:

Zelenszkij válasza:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kiváncsi vagyok, mer e Fico Kijevbe utazni, viszont ha elutasítja, hiteltelenné válik.

• Vicces
Reactions: tomcat1

Koleszkaja

Well-Known Member
2020. szeptember 5.
1 983
7 829
113
Zelenszkij válasza:

Kiváncsi vagyok, mer e Fico Kijevbe utazni, viszont ha elutasítja, hiteltelenné válik.
az egész hiteltellen onnantól hogy így lett meg híva szóval tökmindegy , ebből a válaszból az jön le hogy jöhetsz beszélgetni de leszarom

mondjuk húzhatnak még egy trump kim jong unt , több heti egymás elhordása utána baráti találkozó

Last edited:

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 211
3 597
113
Várjuk meg a végét. Lehet, hogy a csicskulás helyett szpatás következik a nagy z számára.
Lehet. De az is előfordulhat hogy Fico úgy járt Moszkvában mint Kunhalmi a tv székházbe az ajtóval. Miért? Tudtommal szlovák felségjelzésü migek, s-300,t-72-esek, zuzanákstb kerültek Ukrajnába. Magyarul nincs tárgyalási alap Pozsonyban, vagy legalábbis ölég szar a pozíció.

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 905
61 830
113
Csak azt nem veszik észre szerencsétlen lengyelek, hogy ők a csapatba baleknak és felvonulási területnek kellennek, nem társnak. Már a britek is csak az emigráns kormányuknak adtak helyet, harcolhattak a pilótáik Anglia légteréért, majd eladták őket Sztálinnak egy kockás papíron. Ma meg mehetnek Londonba buszt vezetni, pizzát szállítani, futárkodni, kamionozni. Erre tartják őket, kb. kutyának, kulimunkát elvégezni. S mégis a Brexit főleg arról szólt. azoknak akik megszavazták, hogy "basszuk ki az lengyelt, elveszi azt a melót amit mi amúgy meg se szívesen csinálnánk"!!!

Lengyelek, németek, ukránok, ezt a bárom EU népet marhára nem értem....
Jól leirtad. Mehetnek még vizszerelőnek, autószerelőnek, takaritónőnek stb Bécsbe. Akik rendszeresen járnak haza, de nem szándékoznak otthon dolgozni.

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 487
10 146
113
Zelenszkij válasza:

Fico helyében nem mennék, viszont küldenék a nagy z-nek, egy 25 kilós vödör arckrémet ajándékba.
Hátha értenék.

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 487
10 146
113
Lehet. De az is előfordulhat hogy Fico úgy járt Moszkvában mint Kunhalmi a tv székházbe az ajtóval. Miért? Tudtommal szlovák felségjelzésü migek, s-300,t-72-esek, zuzanákstb kerültek Ukrajnába. Magyarul nincs tárgyalási alap Pozsonyban, vagy legalábbis ölég szar a pozíció.
Nem igazán gondolom, Putyinnak most minden szimpatizáns kell, mint egy falat kenyér.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 756
22 707
113
Zelenszkij válasza:

iRbbpCZ.png

JuKsTYK.png

Zselé válasza: ok, gyere Kijevbe pénteken.
Ez egyszerűen pofátlan. Zselé szint.

• Tetszik
Reactions: Tumpek

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 373
25 047
113
Az ugye megvan, hogy Z a végnapjait éli, fogy a levegő körülötte, katasztrofális a helyzet a fronton, sorozni gyakorlatilag nem lehet, akkora a belső (népi) ellenállás.
Fico pedig magát manőverezte ebbe a poziba, gyakorlatilag kivéve a staféta botot Viktor kezéből. Korábbi nyugodt magabizotsabb énjét most picit felváltotta az események után való futása - függetlenül attól, hogy egyébként igaza van. Hiányzik belőle a "stratégiai nyugalom" :)
Az viszont tény, hogy Ő a szlovákiai gazdasági és biztonsági helyzetért felelős, nem Ukrajnáért. Tehát részemről is az a jogos elvárás, hogy kenje szét Z arcát,...mer' azé' fizetem! :rolleyes:
De az is előfordulhat hogy Fico úgy járt Moszkvában mint Kunhalmi a tv székházbe az ajtóval. Miért? Tudtommal szlovák felségjelzésü migek, s-300,t-72-esek, zuzanákstb kerültek Ukrajnába. Magyarul nincs tárgyalási alap Pozsonyban, vagy legalábbis ölég szar a pozíció.
A fentiekkel csak az a gond, hogy azt az előző progressziv-liberális távvezérelt, egy ciklus alatt ugye 3 kormány hozta össze, adta oda, parancsra. Pozsonynak lehet igy felemás a megitélése, de a Fico kormánynak tisztábbak Moszkvában a lapjai.
Fico helyében nem mennék
Kollégám úgy mondta, hogy a minap emlitette valahol valami reels-ben vagy videóban/nyilatkozatban, hogy pár napon belül szerinte merénylet várható ellene vagy a kormány valamelyik tagja ellen. Hát...a helyében én sem mennék.
Putyinnak most minden szimpatizáns kell,...
Szerintem is. látja a változásokat ezen az oldalon, nem kell feleselgesen arcoskodnia, többet nyer vele, ha most nyitott lesz a kapcsolatkeresésekre.

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 211
3 597
113
Az ugye megvan, hogy Z a végnapjait éli, fogy a levegő körülötte, katasztrofális a helyzet a fronton, sorozni gyakorlatilag nem lehet, akkora a belső (népi) ellenállás.
Fico pedig magát manőverezte ebbe a poziba, gyakorlatilag kivéve a staféta botot Viktor kezéből. Korábbi nyugodt magabizotsabb énjét most picit felváltotta az események után való futása - függetlenül attól, hogy egyébként igaza van. Hiányzik belőle a "stratégiai nyugalom" :)
Az viszont tény, hogy Ő a szlovákiai gazdasági és biztonsági helyzetért felelős, nem Ukrajnáért. Tehát részemről is az a jogos elvárás, hogy kenje szét Z arcát,...mer' azé' fizetem! :rolleyes:

A fentiekkel csak az a gond, hogy azt az előző progressziv-liberális távvezérelt, egy ciklus alatt ugye 3 kormány hozta össze, adta oda, parancsra. Pozsonynak lehet igy felemás a megitélése, de a Fico kormánynak tisztábbak Moszkvában a lapjai.

Kollégám úgy mondta, hogy a minap emlitette valahol valami reels-ben vagy videóban/nyilatkozatban, hogy pár napon belül szerinte merénylet várható ellene vagy a kormány valamelyik tagja ellen. Hát...a helyében én sem mennék.

Szerintem is. látja a változásokat ezen az oldalon, nem kell feleselgesen arcoskodnia, többet nyer vele, ha most nyitott lesz a kapcsolatkeresésekre.
Fico-ra reagálva:igazad van de mégis legitim vezető volt amit a tótok megszavaztak! Hogy egy klasszikust idézek :a német (jelen esetben :tót) nép maga választotta a sorsát.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 373
25 047
113
Fico-ra reagálva:igazad van de mégis legitim vezető volt amit a tótok megszavaztak! Hogy egy klasszikust idézek :a német (jelen esetben :tót) nép maga választotta a sorsát.
Értem mire gondolsz és ebben igazad van, sőt igazából szó szerint Pozsony tette amit tett, hiszen a három szerencsétlen bábkormányt szinte tisztán a pozsonyiak ültették az ország nyakába...
Fico nem csinál mást csak kármentést. Ha vissza jön Babis, neki ugyan ez lesz a sorsa. Kármentés.
Pontosan. (a csehek szerencséje lehet, hogy Babis legalább ebben profi...)

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 311
14 046
113
Csehország Szlovákia és Magyarország mellett. Az amerikai chipekre vonatkozó korlátozások fenyegetik a cseh mesterséges intelligenciát

Európában a legtöbb nyugat -európai ország belépett a kulcsfontosságú szövetségesek csoportjába, a többiek között az Egyesült Államok rangsorolt Ausztriában, Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában a Cseh Köztársaság mellett.

Vagyis nyalhatnak a polakok reggeltol estig, ugyis csak "tobbiek" maradnak it Kozep-Europaban.