Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Magyarország-Románia összehasonlítás. Nem tudom volt e már itt ez a videó, maga a videó meg a szám adatok pl nem érdekeltek meg szerintem nem is pontosak.
De alatta a komment rész nagyon meglepett és noha az sem egy reprezentatív felmérés de valahogy érdekes a kommentelők "román barátsága". (Akadt azért pacifista is bőven persze, de pl a nagy magyar barátságról nem sok kommentelő írt. )
A kérdés valahol költői,de ennyire nem vagyunk népszerűek?
Sajnos a Bukaresti mentalitáshoz a Budapesti is nagyon hasonlít.Nem tudom, hogy ide, vagy inkább a humor topikba tegyem. Egyrészt vicces, másrészt jól mutatja a különbséget Erdély és a Regát között:
https://eurocom.wordpress.com/2018/...ljatok-kereskedi-mucsaiak-adevarul-kolozsvar/
Hát nemtudom, én most néztem rá a komment szekcióra és egy csomó "respect each other" hozzászólás van.
Sajnos a Bukaresti mentalitáshoz a Budapesti is nagyon hasonlít.
Azért mert..................................Most lecigányoztál?
...és mégis mindig mi kerültünk az utóbbi 100-150 évben (is) a f@sz rossz végére, valahogy...Bevallom, elnézve az ünnepségi felvételeket, tökre megnyugodtam,...szedett vedett banda az egész,az eszközállomány lehet hogy megvan, de az ember hozzá az ugyanaz a román mint midnig is volt. Nem változott ott semm. Hál Istennek
A románoktól sosem a fegyvereik hanem a nyelvük miatt kell félni.Bevallom, elnézve az ünnepségi felvételeket, tökre megnyugodtam,...szedett vedett banda az egész,az eszközállomány lehet hogy megvan, de az ember hozzá az ugyanaz a román mint midnig is volt. Nem változott ott semm. Hál Istennek
Ez nem vicc. Ugyan erről beszéltem egyébként fél éve, egy éve, két éve és számtalanszor már ezen a fórumon!A románoktól sosem a fegyvereik hanem a nyelvük miatt kell félni.
http://mandiner.hu/cikk/20181130_demko_attila_mit_adott_nekunk_romania_december_1_szamokban
Érdekesség December 1. alkalmából... bár meglepni egyikötőket sem fogja.
"...ami Romániára jellemző, az Európától sem idegen" - Jean-Claude JunckerHát egy kép néha többet mond ezer szónál: