A legjobb:
"Mindezeken felül Kiva javasolta, hogy Ukrajna költségvetéséből fizessenek Floyd családjának 10 millió dollárt."
Nem csak gúnyolódik.
utánanéztem, nem egy tipikus raszta hülyegyerek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A legjobb:
"Mindezeken felül Kiva javasolta, hogy Ukrajna költségvetéséből fizessenek Floyd családjának 10 millió dollárt."
Nem értettem azokat az embereket itt a fórumon az évek során, akik Ukrajnának hittek, dicsőítették, szurkoltak neki-mikor nem is ismerik a fajtájukat.Még a magyar kormány is támogatta meg jópofizgatott velük, sebesültjeiket kórházakban ápolta...stb
Íme Taras Bilan posztja és Zelenszkij elnöknek írt levele. Taras Bilan(még a neve is hibrid) PorosJani tanácsadója(banderista) volt.
Mit is írt ez a haszontalan? Atomot akar dobni Budapestre!
Azt hittem már nincs atomjuk.
Miért ilyen kicsinyesek? Legyen 50 mio usd!A legjobb:
Részletek a levélben. Egészen pontosan piszkos bombát.
Mivel az ukránnal nem mindenki tud megbírkózni...
Azt javasolja z ukrán elnöknek, hogy adja utasításba az ukrán Energoatom és tudományos-kutató intézeteknek, hogy sürgősen készítsenek 100-150 atomtöltetet és piszkos bombát, amivel a külföldi agresszor visszatartanák.(Magyarországra és Oroszországra gondol) Bilan szerint az atomtölteteket Magyarország és Oroszország ellen kell bevetni. a piszkos bombákat pedig diverzáns csoportoknak adni, akik a parancs szerint Budapest,Moszkva és Szentpétervár katonai objektumainál hoznák müködésbe.
Ez az idióta jelenleg betölt valami funkciót az ukrán közigazgatásban?
Ezzel indokoltá vált a magyar atombomba.
Ironikus, hogy amúgy magyarországi agyak csináltak először atombombát, de nekünk eddig csak vendégségbe jutott belőle, az is hogy...
Bár az ukránoknak elég lenne egy atyai pofon is végre.
Beregszász polgármesterének nyílt levele Zelenszkijnek
https://karpathir.com/2020/06/10/babjak-zoltan-nyilt-levelet-irt-zelenszkijnek/
Majd Ulippó megmondja hogy igaz e? És ladagrant véleményére is kíváncsi vagyok! Ilyenkor hol hirdetik a békét, a szeretetet?Mivel az ukránnal nem mindenki tud megbírkózni...
Azt javasolja z ukrán elnöknek, hogy adja utasításba az ukrán Energoatom és tudományos-kutató intézeteknek, hogy sürgősen készítsenek 100-150 atomtöltetet és piszkos bombát, amivel a külföldi agresszor visszatartanák.(Magyarországra és Oroszországra gondol) Bilan szerint az atomtölteteket Magyarország és Oroszország ellen kell bevetni. a piszkos bombákat pedig diverzáns csoportoknak adni, akik a parancs szerint Budapest,Moszkva és Szentpétervár katonai objektumainál hoznák müködésbe.
A nemzetközi atomenergetikai ügynökségnek van egy szervezete, ahol olyan országok vannak, amelyek többek között képesek lennének 1 éven belül előállítani ilyen eszközöket (ebbe benne vagyunk- valami 6-8 hónapról volt szó, mint időigényről a bombáig). A hordozóeszköz is hamar megoldható.Ezzel indokoltá vált a magyar atombomba.
A nemzetközi atomenergetikai ügynökségnek van egy szervezete, ahol olyan országok vannak, amelyek többek között képesek lennének 1 éven belül előállítani ilyen eszközöket (ebbe benne vagyunk- valami 6-8 hónapról volt szó, mint időigényről a bombáig). A hordozóeszköz is hamar megoldható.
Kissé optimistának tartom ezt a 6-8 hónapot.
Tavaly olvastam én is, meg-is lepődtem, -esküt nem teszek-, de ráadásul mintha vmi index(.hu), vagy "közeli" oldalon lett volna
A cikk végén lévő külügyi szöveg nem igazán passzol ahhoz amit a korábbi link szerint Moszkal mondott.Beregszász polgármesterének nyílt levele Zelenszkijnek
https://karpathir.com/2020/06/10/babjak-zoltan-nyilt-levelet-irt-zelenszkijnek/