Pontosan, szeretnek a sógorok csendben és sunyin játszani míg mindenki lapot nem terít.Erre azért várjunk meg még más forrást is. Nem jellemző az osztrákokra, hogy ilyen témában éllovaskodnak,különösen egy szomszéd állam esetében.
Pontosan, szeretnek a sógorok csendben és sunyin játszani míg mindenki lapot nem terít.Erre azért várjunk meg még más forrást is. Nem jellemző az osztrákokra, hogy ilyen témában éllovaskodnak,különösen egy szomszéd állam esetében.
Ne akarjunk már mi megfelelni a muszlimoknak, a nyugat is így kezdte!Egyetértek, ez egy érdekházasság volt mindkét részről, de ez az érdek a mi részünkről elmúlt. Bibinek lőttek, Izrael is a teljes és nyílt elszigetelődés felé halad a gázai mészárlások miatt, ideje a kezüket elengedni. Hosszú távon nagyon gáz lenne fenntartani és támogatni ezt a szövetséget, úgy kb az egész arab világgal elvágjuk így magunk (+a nyugati muszlimoknál, akik egyre inkább tényezők).
![]()
Belgium után Ausztria is támogatja a magyar szavazati jog felfüggesztését
Forrósodik a helyzet.index.hu
Á neeem ők neeeem. Ők csupa szívjóságból és pusztán csak a demokratikus eszmék erősítése végett vannak ittA "helytartó" újabb beszédet mondott...
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...amatot-gyakran-szuverenitasban-fizetik-691797
"David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete dicsérte az amerikai-magyar gazdasági kapcsolatokat és megosztotta gondolatait a jövőbeli együttműködésről az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) 35. születésnapján. Pressman figyelmeztetett a kormányt a Kínával kapcsolatos gazdasági kihívásokra is, és példaként hozta fel Sri Lanka esetét, amely sokat veszített egy Pekinggel folytatott üzleten."
"Végül Pressman megemlékezett az AmCham értékeiről és eredményeiről, és méltatta azokat a cégeket, amelyek hozzájárultak Magyarország gazdasági fejlődéséhez. „Az amerikai cégek kiállnak ügyekért. Ezért jöttek ide, és ezért gyarapodtak itt.
Amíg kiállunk valamiért, és Magyarország mellettünk áll, tudom, hogy együtt tovább fogunk fejlődni
– zárta beszédét a nagykövet."
Én azt hittem eddig, hogy a profit és piac szerzés miatt jöttek...
Profit?! Pfuj az nem jellemző rájuk egyáltalán......A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..