1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Magyarország

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Guest által indítva @ 2013. február 20..

 1. 2ndt

  2ndt Well-Known Member


  Janos, mit is mondunk az anekdotikus bizonyitekokrol?;)
   
  zeal likes this.
 2. 2ndt

  2ndt Well-Known Member

  Ize, innentol azert komolytalan ez a beszelgetes.:)
   
 3. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  Érdekes a téma, de nem lenne jobb helyen a Beszélgetőben?
   
  2ndt likes this.
 4. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Átpörgettem az előző 3-4 oldalt mert úgy érzem magam mintha egy csapat szunnita meg egy csapat síta közé kerültem volna. Eszem megáll hogy 2017-ben egyesek még ennyire fanatikusak ha vallásról van szó. Azért fel ne robbantsátok magatokat. ;)
  Amúgy ez mennyire MO BIZTPOL téma?
   
 5. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Ha felrobbantják magukat, akkor eléggé...
   
  nekerdez, danielblack, sata and 7 others like this.
 6. 2ndt

  2ndt Well-Known Member

  Egyebkent ez egy erdekes dolog; valaki emlitette, hogy a valos eletben ez nem igy jon le; siman es konfliktus nelkul tudnak egyutt elni/dolgozni ateistak es vallasos emberek az esetek 95 szazalekaban, amig nem hozzak be a munkahelyukre/nem toljak masok eletebe a hituket.
   
 7. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Ha országos szinten nem is, de Kelet-Mo.-n helyi szinten rengeteg kedvezményt kapnak, láttam én már letelepedés után 9 évvel 8 gyereket terelő lényt is.
  Kedvezményes lakásvásárlás (önkormányzati ingatlan 500.000ft kedvezményes hitelért amit a jövedelméből kellene téríteni).
  Ingyen étkezés a családnak 3 gyerek felett.
  Ingyen gyógyszerellátás.
  Ingyen iskoláztatás.
  Karácsonyra/Mikulásra ingyen ajándék a gyerekeknek.
  Áramot meg lopják...
   
 8. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Ez mind igaz, de amikor régen a család legnagyobb bevétele volt a gyerekek utáni zseton, az már a múlté. Abból apuka nem dobál bele pénzt a félkarúba, meg nem issza el azt, hogy a gyerekei a suliban ingyen esznek, meg ingyen van a tábor...
   
  tindalos and zeal like this.
 9. Kukorica János

  Kukorica János Well-Known Member

  Hát én erre nem vennék mérget. Öcsémék csepelen laknak és ennek pont az ellenkezőjét mesélik. Onnan tudja, hogy megjött a családi pótlék, hogy a cigányok sorban állnak az autómatánál és 3-4 napig megy a buli a környéken. Emlékszel, hogy mekkora hisztéria volt hogy Dániában csökkentették a betolakodóknak adott juttatásokat? Én nem emlékszem ilyen hisztire a cigányok kapcsán, ezért nem is hiszem, hogy bármi változás lenne purdéjgyártó fronton.
   
  silurusglanis likes this.
 10. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Szuveren allam, na ez jo.
   
  csibeszke likes this.
 11. dragonette

  dragonette Well-Known Member

  Kinek tartozni lenne jo otlet?Templetonnak?
   
 12. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Volt hiszti pedig, csak nem durvult el. Mikor bevezették az adójóváírásos rendszert, a régi, gyerekek után progresszívan növekvő családi pótlék helyett, dobálták egy kicsit magukat, csak ez már jó pár éve volt, és nagy vihart nem zavart. Simán elhiszem amit írsz egyébként, ha belegondolsz, ma is 4-5 gyerek után azért jön annyi CSP, hogy el lehet bulizni belőle egy pár napot, csak régen meg annyit kaptak, hogy 42' es lapostévét lehetett belőle venni, minden hónapban, az összes juttatásból, amit megkaptak puszira csak és kizárólag mondjuk az 5 gyerek jogán, főleg ha sikerült egy-kettőt bármilyen fogyatékkal a világra hozni...
  Ez az egyik jó dolog, amin változtatott a jelenlegi kormány. Aztán mondok mást, bár ezt is mondtam már: SAJÁT fülemmel hallottam, szememmel láttam egy küzdősport edzésen, ahol két csúnya - rosszarcú tetovált cigányember azon sopánkodott az öltőzőben, mikor lejöttek megnézni az edzést, hogy "jááááj devla, ez a három csapás vazze ez nagyon szar TESA, mer' most csinálsz egy kis garázdaságot, asztán összejön a 3, és megrohadsz bent guggova' tesa! Nagyon figyeni kő má tesa! Jáááj, há' nem jó ez így tesa!" Na ott mosolyodtam egyet, és mondtam magamban, hogy nekem akkor ettől több pozitív visszacsatolás szerintem nem is kell... Ez a dolog is odaver ám nekik jó sok helyen, 3 pofozkodás/rablás, azt utána jön a 3 csapás alkalmazása.

  ÉN az ördögre is szavaznék, csak tegyen rendet az országban, szigorítsa a BTK-t, csináljon jó családpolitikát, ami a MAGAMFAJTÁT segíti a szaporodásban(lehet felőlem cigány-zsidó-tót bárki, csak dolgozzon tisztességgel, és adózzon!), valamint NE terelje rá az ORSZÁGOMAT, NÉPEMET a vágóhídra, külpolitikai vonalon.

  Nincsenek nagy igényeim. MÁR nincsenek, tudom hogy lopni fog mind, ahogy eddig is lopott, meg saját haveri körnek tolják ki a zsíros projecteket...

  HA a Jobbik hitelesen ettől többet ígér majd, mint amit a Fidesz elért, akkor fogok rájuk szavazni, egyelőre dönteni nem tudok, de ahogy írtam figyelek. Mindenképpen jobb ez az eddigi eltelt pár év narancsban, mint az előtte lévő balliberális szaporításos, nyugat valagába önmagunktól vállig benyalós, idegenszívű és mindenre legyintős "de hát ez az öregezés csak diákcsíny vót' szerecsenmosdatós rémálom.
   
 13. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  A jobbik szerintem felejtős,gabijuk beqrta a botot küllők közé a következő 1-2 választásra minimum.
  Kövezzetek meg, de nekem ez túl simán ment,le volt ez vajazva,nagy meglepetésre gyakorlatilag ellenfél nélkül maradtak viktorék,ill. nem kevés " mérsékelt" jobbikos fog a fideszre voksolni,micsoda fatális véletlen...
  Micsoda példátlan dolog,hogy hirzelen feltűnik a semmiből egy radikális párt,felszívja a csellengőket,minden fasza,bejutnak,majd a csúcson a vezér tökönrúgja a tagságot,mert hirtelen rákívánt egy koalícióra azokkal,akikkel szemben létrejött....
  Fűzzétek már össze.
  :rolleyes:
   
 14. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Össze lehet fűzni így is, nyilván vannak olyan hangok is, akik azt sugallják hogy az Mszp hozta létre, hogy elszívja a Fideszeseket, megossza a jobb oldalt. Nem akarok én már összefűzni semmit, aki jobb dolgokat ígér hitelesen, vagy jobb dolgokat csinál mint az előzőek csináltak, arra szavazok, jobbat nem tudok. A Fidesz-ballib közül tudom már hogy melyik nekem a jobb, a Fidesz - Jobbik közül meg még nem, más meg nincs. Figyelő üzemmód, szemem a Jobbikon tartom, azt majd meglátjuk. Egyelőre sajnos nem vagyok elájulva tőlük, az utóbbi időben...
   
 15. borisz

  borisz Well-Known Member

  Nézz szét Nyugaton.
  Ezer és egy deviancia ütötte fel a fejét, szemtanúi lehetünk, hogy egy idegen faj százezres nagyságrendben áramlik be és ott kezd ámokfutásba. Németországban már-már faji diktatúra van. Csak éppen az őslakosok az elnyomottak.
   
 16. 2ndt

  2ndt Well-Known Member

  Nem ertem az osszefuggest. A tortenelemben ez sokszor megtortent.
   
 17. papajoe

  papajoe Well-Known Member

  A vallások mentén kéretik nem szerveződni,mert hazudik az összes,tudatosan ferdít,csúsztat,részeket " kifelejt" stb.
  Amiket hirdetnek,hogy majd ők megváltanak,megmagyarázzák a teremtést,isten-ember kapcsolatot,ippeg az ellen dolgoznak,hiszen ha egyszer is elmondanák az igazat,mindjárt semmi szükséged se lenne rájuk.
  Akkora paradoxonok vannak bennük,hogy a derék markolós a saját rágószervével tépkedi fel a nyaki ütőerét,pont azért,hogy fentartsák az igényt magukra,mert majd ők tudják...
  o_O
   
  zeal and 2ndt like this.
 18. Kukorica János

  Kukorica János Well-Known Member

  És mindeközben iskolákat, óvodákat, idősotthonok garmadáját tartják fenn, ahol befogadó a közeg ott erős közösségek is szerveződnek köréjük. A határontúli magyarság megmaradásában elévülhetetlen érdemeik vannak. Az sem véletlen, hogy a parasztság eltüntetésével egy időben zajlott a papság és maga az egyház pusztítása is a judeo bolsevista diktatúrák idején, bármelyik országot is vesszük gorcső alá. Mivel a vallássaltalansággal egy szervező erővel lettünk kevesebbek, ezért ne csodálkozz, ha az utcán beverik az arcok és senki nem segít, max lefényképez.
   
  vilmoci and borisz like this.
 19. zeal

  zeal Well-Known Member

  Nem mintha barmi kozuk is lenne a pedagogiahoz, vagy az orvostudomanyhoz. Egyszeruen csak a fogekony (gyenge) embereket keresik. :oops:
  Ahogy az orszag szeteseben is. Csak ezt rendre elfelejtik megemliteni. o_O
  Valamifele vallasi tanitasra van szukseg ahhoz, hogy segitsunk a masikon? Valaki gyorsan szoljon mar tuzoltoknak meg az orvosoknak, hogy a rossz iskolat vegeztek el. :eek:
   
  2ndt likes this.
 20. papajoe

  papajoe Well-Known Member

  Milyen szervező erő az,amelyikből semmi sem igaz?
  Olyan nincs,hogy az egyház tart fent bármit,mert nincs salyát pénze,hanem az államét költi,ami a tied,vagy a hívőkét,ami szintén nem az övé.
  Merj(etek) a dolgok mögé nézni,mert különben csak hülyére vesznek.
  Attól,hogy régota hazudnak sokan,sokszor,még hazugság marad.
   

Ezen oldal megosztása