1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Nyugat-Európa

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Tcat által indítva @ 2013. május 13..

 1. Tcat

  Tcat Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

 2. danielblack

  danielblack Guest

  Kéne még vagy 400 topik..... -,-' :-D
   
 3. hiryu

  hiryu New Member

  újabb radikális iszlámhívők,-terroristák mert jobb kifejezést nem találok rájuk -által végrehajtott támadás Londonban:

  Felkerült a YouTube-ra az a videó, amin a szerdai londoni késes mészárlás egyik elkövetője nyilatkozik arról, miért ölték meg a brit katonát, aki a videó hátterében fekszik. A muszlim vallású, fekete, londoni akcentust beszélő férfi ezt mondta az egyik járókelőnek:

   

  “A magasságos Allahra esküszünk, hogy soha nem hagyjuk abba a harcot. Az egyetlen ok, amiért ezt az embert megöltük az, hogy muszlimok naponta halnak meg. Ez a brit katona csak a szemet, szemért, fogat fogért elv áldozata. Elnézés kérünk, hogy ezt nőknek is látniuk kellett ma, de a hazánkban naponta látnak ilyet a nők. A népetek sohasem lehet biztonságban. Döntsd meg a kormányt! Nem törődnek veled.”

   

  A két férfi előbb autóval elgázolta a hazafelé, a helyi laktanyába igyekvő fiatal katonát, majd késsel és egy bárddal szétkaszabolták a testét. A férfit és társát nem sokkal később a kiérkező rendőrök lelőtték Woolwichben, Dél-Londonban.

   

  444.hu
   
 4. boki

  boki Well-Known Member

  hiryu

  Te ezen meglepodsz ? Én nem.  Még Líbia kapcsán írtam, hogy ezzel az arab tavasszal egy megállíthatatlan folyamat vette kezdetét, az iszlamisták hatalomra kerulése, a radikális iszlám terjedése a dszihád kiterjedése a nyugati országokra.  Sajnos az ilyen események folytatodni fognak.....
   
 5. doca

  doca New Member

  A brit katona egy tüzérlaktanyából lépett ki, rajta hadiárvák jótékonysági szervezetének promó pólója volt, így azonosította a két vélhetően nigériai moszlim(tökéletes londoni angol akcentusuk miatt valószínű már legalább 2.generációsok lehettek). Gyakorlatilag lefejezték a híradások szerint.

  Svédországban már 4. napja mennek a moszlim lázadások amibe bekapcsolódtak a nem-moszlim fekete bevándorlók is. Egy 69 éves bevándorló ott is bozótvágóval fenyegette az etnikailag-svéd szomszédait, mire a kiérkező rendőrökre támadt, flash-gránátot is dobtak rá mind hiába, így lelőtték. Az imámok és szerte az országból odaérkező balos-marxista-dzsihádista kevert nézeteket valló emberek buzdítására kitört a lázadás. Csak az első éjszaka abban a városrészben ahol kitört 90 autó,egy óvoda és egy kórház égett le, rengeteg bolt kifosztva és 100%-os üvegkár a környéken. Stockholm összes külvárosára átterjedt az erőszak, gyakorlatilag egy körgyűrűben ostrom alatt áll a város, tegnap este már Malmöben is kitört a lázadás !
   
 6. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  És mivel a legtöbbje második generációs, nem is lehet őket kitoloncolni.
   
 7. doca

  doca New Member

  Tovább lehet gondolni ...
   
 8. Littlejohn

  Littlejohn Well-Known Member

  Európában olyan antidemokratikus törvényeket kell hozni, melyek kisebb robbanásokhoz fognak vezetni. Mégis meg kell alkotni ezeket a törvényeket, mert késő lesz..... Egyik oldalon a bevádorló szélsőségesek és. 2. gen gyermekeik, másik oldalon a radikalizálódó keresztény őslakosok.

  Le kell állítani a bevándorlást minden eszközzel.

  Ösztönözni kell az őslakosság gyermekvállalását.

  Kíméletlen fellépés minden szélsőség ellen.

  Ezek nem náci törvények lennének, hanem Európa túlélését biztosítanák. Ide vezetett a globalista liberalizmus.....
   
 9. luperator

  luperator Well-Known Member

  Amíg letelepedési kötvényt lehet árulni/venni, kétlem, hogy bármi is gátat szabna a bevándorlásnak. A Magyarország topikban volt a link, de nem kizárólag hazánk él/élt ezzel a lehetőséggel, hanem már sokan mások is. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a média nem épp a legjobb gazdasági mutatókról beszél, főleg az angolok esetében. S amíg ők más dolgába ütik az orrukat, addig nem lehet ezen csodálkozni. Mindenki a maga eszközével vág vissza.
   
 10. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Áááá... az a letelepedési kötvény, nem épp az ami a fenti országokban történt. Ezeket lényegében csak "gazdagok" engedhetik meg maguknak, azok meg egy, hogy kevesen vannak, kettő, hogy kemény üzletelők és nem állnak neki kukákat borogatni.
   
 11. teboly

  teboly Member

  Teljesen egyetértek Littlejohnnal, és még annyit tennék hozzá, hogy Hitler leírta a Mein Kamp-ba hogy Európával ez fog történni, ha elvesztik a háborút. Nagyon sok hülyeséget csinált Hitler de volt egy pár jó meglátása is.
   
 12. eSeM

  eSeM New Member

  ejrópa lassan halálba tolerálja magát, pedig alap esetben a bevándorló kussoljon, és tartsa be az adott társadalom játékszabályait, mert ő ott vendég, pláne ha segélyen hizlalja a valagát, addig jó itt nekünk, amíg nem vagyunk tele paki, észak-afrikai meg etc.. bevándorlókkal meg muszlimokkal, mert én valahogy nem csípem őket, félre értés ne essék, nincs velük gondom, csak a tolerancia nem erősségük, illetve maguk felé elvárják, ezek kb olyanok mint idehaza a cigányok, vissza kellene zsuppolni az összeset, aztán lehet hüppögni, egy tuti, én olyat nem engednék be az "országomba", aki nem potenciális munkavállaló, hanem egy újabb deviáns ökör, szal a konklúzió az, hogy sok helyen jól kik*rtak magukkal, nem véletlen törtek előre az euroszkeptikus és egyéb szélsőséges pártok, európa választhat, vagy szigorít, vagy újra lángolni fog minden, mert az nem normális ami itt megy, angol települések betiltják a piros keresztes lobogót mert sérti a helyi arabokat!? svájcban picsognak, hogy miért nem szórhatnak tele minden mecsetekkel ésatöbbi ésatöbbi, ez nem normális én úgy gondolom, pedig elég toleráns ember vagyok, de van amikor az embernek konzervatívnak és van amikor liberálisnak kell lennie, itt az utóbbi nem segít....
   
 13. luperator

  luperator Well-Known Member

  Volt módom olyan emberekkel találkozni, akik annak fényében bíztak meg embercsempészt, hogy tehetősebb rokonaik segítik majd őket a továbbjutásban és volt, aki nem csekély összeget is kapott itt léte alatt. Ettől persze igen, igazad van, kihagytam a számításból.
   
 14. fip7

  fip7 Well-Known Member

  <a title="" href="http://htka.hu/forum/biztonsagpolitika/nyugat-europa/" rel="nofollow">eSeM</a>

   

  "toleráns ember vagyok, de van amikor az embernek konzervatívnak és van amikor liberálisnak kell lennie, itt az utóbbi nem segít…."

  Nem kötözködésből, inkább csak ilyen érdekesség ként leírnám, hogy a dualizmus idején a liberálisok támogatták a legjobban a kisebbségek számára kötelező magyar nyelvű oktatást. El is mondom miért: Azért, mert abból indultak ki, hogy ez Magyarország ahol a hivatalos nyelv a magyar (meg abban az időben a német).
  Szóval ha az adott kisebbség csak csehül vagy románul tud, akkor nem tudja elintézni a saját hivatalos ügyeit, nem kap munkát, stb...  Ebből kifolyólag az akkori liberális a kötelező magyar nyelvű oktatásban a valós egyéni szabadság kiterjesztését látták, hiszen aki tudod magyarul, annak minden lehetőség adott volt. Szóval az egyéni, individuális felfogást simán összepárosították a kötelező magyar nyelv tanulással. 
  Ezt csak azért hoztam fel példának, mert rá akartam mutatni arra, hogy a liberalizmus "képlékeny" talajából nagyon sok mindent le lehet vezetni... Le lehet vezetni belőle azt az anarchikus mocskot is ami ma az "európai" politikai közgondolkodást jellemzi, meg le lehet belőle vezetne egy erős autokratikus államot is, mint a "legobjektívebb" szabadság garanciáját. (Utóbbi Thomas Hobbes elmélete, liberális angol filozófus volt)
   
 15. hiryu

  hiryu New Member

  khmm..kérhető a kétbites adolfozók, liberálisozó ........-l önmoderáció- helyretétele?

  megvan a maguk homokozója, ne koszoljanak össze itt is mindent..
   
 16. eSeM

  eSeM New Member

  kire/mire gondolsz?
   
 17. xfotel

  xfotel New Member

  britanniában van egy törvény miszerint kettőnél több nem rokoni kapcsolatban lévő ember nem tartózkodhat egy lakóingatlanban. sok körülményt nem ismerünk. ha ezek az országok liberálisak, akkor magyarország hiperliberális. emlékszik valaki, hogy mi történt a cigányokkal nyugateurópában? vagy hogy miért is tartózkodnak még mindig ebben az elnyomó, rasszista országban?
   
 18. hiryu

  hiryu New Member

  A hvg.hu újságíróinak cikke a stockholmi helyzetről:

  http://hvg.hu/vilag/2013052_Zavargasok_Stockholmban_vandalok_Malmoben

   

  ui.. trollirtást kérhetnénk?
   
 19. GrGLy

  GrGLy Active Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Kezdhetem veled? :)
   
 20. hiryu

  hiryu New Member

  Off akár. de vagy megmarad a weboldal egymás elmeállapotát megkérdőjelezve szakmai anyagnak, ami nem baj,hiszen aki ad az kap is, és  mert a remény él, hogy esetleg vmi döntéshozó is benéz ide, és megvilágosodik, vagy azoknak lesz a homokozója, akik tele vannak összeesküvés-elméletekkel, enyhén szólva idegenfóbiásak etc.. kár lenne itt is.,mert akkor már atomot kell dobálni.

  on...

   

  ui2 sorry hogy itt válaszoltam, de a javaslatok oldalt istennek se nyitja meg.
   

Ezen oldal megosztása