1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Nyugat-Európa

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Tcat által indítva @ 2013. május 13..

 1. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

  Késelések UK-ben.
   
 2. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

 3. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Multikulti.
  Diverzifikáció.
  Tolerancia.
  A migráció alapvető emberi jog.
  A rendezett/legális migráció a megoldás az illegális migrációra.
  El kell vonni forrásokat a tagállamoktól(főleg a migrációt nem támogatóktól),hogy a kedves migránsok ua az ellátást kaphassák,mint az eu polgárok,akik ott születtek,évtizedek óta oda fizetnek adót,mert az jó.
  Demokrácia.
  Stb...
  :hadonaszos:
   
  misinator, zsolti, Pogány and 8 others like this.
 4. Horizon

  Horizon Well-Known Member

  Azt hiszem ez mindent el is mond a nyugati civilizációról.

  [​IMG]
   
 5. Serathis

  Serathis Well-Known Member

  Ja thots gonna thot. Hát istenem ez van :(
   
 6. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Pedig a Patreon milyen jó kezdeményezés amúgy. Eredetileg művészeknek szánták. :)
   
 7. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  De hát ő egy művész. Ne légy kirekesztő. Ma bárki lehet művész, elég ha egy reggel felkel és onnantól ő úgy gondolja. Attól kezdve, bármit is csinál az művészet, aki nem érzi, vagy értékeli a belőle áradó magasfokú társadalmi hozzáadott értéket, az kirekesztő, náci és társadalmi feszültséget szít.
  Ideje mindenkinek felvenni a fordulatot, mert látom, hogy itt elég sokan vannak, akik ideológiailag nem eléggé képzettek...!
   
  Pogány and Fennek like this.
 8. Morishima

  Morishima Well-Known Member

  Ez amúgy közel se a teljes keresete, most kép alapján utánanéztem a kiscsajnak, eszméletlen erős az instán 2,7 millió követő mellet 20% átlag engagement rate, ha csinálna promotált postokat, akkor 5-10 ezer dollár/ post amit én reálisnak tartok mivel felnőtt tartalmat is készít, így nyilván nem mindenki szerződne vele, erről az alapról ahol van simán elérhető lenne neki a havi millió dolláros bevétel is.

  Amúgy mi ezzel a probléma ? Máshol nincsenek kurmincák ? Mindenhol vannak..., vagy mert felvállalja és pénzt is keres vele nagyobb bűn? Kérdezem én ha megcsinálom egy olyan férfi feleségét aki mondjuk kiment gürizni külföldre hogy a családját eltarthassa de az asszonynak viszket a... szerinted melyik az erkölcstelenebb?
   
  dragonette and reich_und_roll like this.
 9. plushun

  plushun Well-Known Member

  Pedig vannak ott értelmes dolgok is amit lehet támogatni.

   
 10. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Mi az a patron hogy ennyi pénzt adnak érte?
   
 11. zeal

  zeal Well-Known Member

  Patreon.com - Leginkabb a vloggerek es muveszek tamogatasara hasznaljak. Penzt lehet rajta kuldeni kis jutalekkal. Pl. ha tetszik egy csatorna a youtube-on, akkor sokszor ezen keresztul is lehetseges a keszitok tamogatasa.
  Sajnos egy ballib barom alapitotta es gyakran kizarja a konzervativokat. Mondjuk a prostinak ilyesmitol nem kell tartania. :D
  Van tobb mas hasonlo oldal is. (Sot, mar a youtube sajat rendszeren belul is lehetseges a penzkuldes.) Vagy siman csak a paypal esetleg bitcoin cimen szoktak penzt fogadni a patreon mellett.
   
  FilcTroll likes this.
 12. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  A pénzt 30-40 éves pincelakók adják (mivel a fent a házban a szülei élnek), akik azt hiszik ha villognak a pénzükkel akkor a leányzó beléjük fog szeretni...
  Rengeteg ilyen van, Twitch-et is megszállták.

  Volt aki 3 havi megtakarította pénzét küldte el az egyiknek élő adás közben, kapott cserébe 20 másodpercnyi béna színészkedést, hogy mennyire meghatódott, majd el lett felejtve. Hülyegyerek 2 nappal később felakasztotta magát...
  Nemrég volt valami botrány is, az egyik állandóan azt nyomta, hogy szingli, bár néha lehetett látni egy ázsiai fickót a háttérben elsuhanni. Mikor kibukott, hogy házas rengetegen nekiálltak őrjöngeni, meg másik ribancot keresni, de néhány nap múlva minden ment tovább, mintha mi se történt volna, csörgedezik a napi 3-5000$ a pénztárcácskájába.

  Pár hónapja elkezdték őket feljelentgetni az amerikai adóhatóságnál (mivel adózni egyikük se akar ofc), amire a csajok (roastie) és követőik (orbiter) elkezdtek twitter-en őrjöngeni a "szűz fiúkák" (incel) ellen akik irigyek rájuk... Mondjuk aki először lecsap egy ilyenre az nagyon jól járhat, mivel az adótartozás 20%-át kapja nyomravezetői díjként.
   
 13. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  De miért küldjek neki pénzt? Meg a többinek?
   
 14. zeal

  zeal Well-Known Member

  Ha tetszik a video vagy barmilyen tartalom es szeretnel meg hasonloakat latni, akkor tamogathatod a keszitoket. Ez kabe olyan mintha kikolcsonoznel egy filmet. (Meg persze mindig van nehany bálna, akik nagyobb osszegeket utalnak, de az mas vilag.) Van aki a tamogatoknak (oket nevezik patreon-nak) extra tartalmat is kinal, esetleg a videot hamarabb elerhetik, de altalaban ugyanazt latja egy tamogato es egy kulsos, mezei nezo is.
   
 15. Python

  Python Well-Known Member

  Újtípusú fegyvert vetettek be az úgynevezett sárgamellényesek a hétvégi, francia kormány ellen rendezett tüntetéseken, a Local francia kiadása szerint fekáliával megtöltött zacskókat dobtak a rendőrökre. A zacskók fel is robbantak. A rendőrség szerint már a szombati tüntetések előtt a közösségi médiában arra kérték fel a sárgamellényeseket, hogy készítsenek „kakitov”-okat, azaz Molotov-koktélt, csak kakival.
  Kakibombákkal dobálták meg a tüntetők a francia rendőröket
   
  blitzkrieg, KoviUbi, fip7 and 3 others like this.
 16. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Ne hagyják ki a politikusokat sem...
   
  blitzkrieg likes this.
 17. leplezo

  leplezo Well-Known Member

  Nem az erkölcstelenség a lényeg, hanem, hogy ami nem viszi előre az emberiséget, és nem mellesleg (itt most nem a csajról van szó) fölösleges ostobaságok, azokat ennyire busásan megjutalmaznak, aki meg mondjuk azért felelős, hogy az internet amin nézik vagy az áramellátás ami működteti a gépeket zavartalanul működjön az elhanyagolható jutalmazásban részesül ezekhez az alanyokhoz képest. (a munkabére)

  Ez a jelenség egy tünete az emberiség egyik legnagyobb problémájájának, hogy a jelen társadalmi berendezkedés rövidesen gyökeres változáson fog keresztül menni. Ennek módját, folyamatát és végkimenetelét nem ismerjük. De az, hogy pár kézbe összpontosul a vagyon a többiek meg mehetnek a búsba az hosszú távon nem működhet, egy ponton túl nem lesz veszteni valója hatalmas tömegeknek ami baromira veszélyes tud lenni.
   
  blitzkrieg, notaricon, fip7 and 4 others like this.
 18. ladagrant

  ladagrant Active Member

  Nemrég olvastam egy cikket arról hogy a nem szabad országok hogyan próbálják minden erejükkel korlátozni az elkerülhetetlenül kiteljesedő szabad és olcsó internethozzáférést. Nyugat-Európának nagyobb részt kellene vállalnia a diktatúrák elleni küzdelemben, több szankció és embargó szükséges ahhoz hogy mindazokat akik a demokráciát és a szólásszabadságot eltiporják megszenvedjék tettük következményét.
   
 19. miértnemjó

  miértnemjó Well-Known Member

  Istenem! Nekem az jut eszembe ilyenkor, hogy valaki részegen fetreng az asztalon, majd félig magához tér egy pillanatra, mond valami oda nem vágó sületlenséget, majd visszaájul. És ez nem először rémlik fel a megszólalásaid után. Ez a mostani mondandód mihez kapcsolódott a beszélgetés folyamában? Vagy ezt a témát küldte a tartótiszt? :)
   
  blitzkrieg, svajcibeka, fip7 and 11 others like this.
 20. melampo

  melampo Well-Known Member

  Nekem is az agyérelmeszesedéses nagymamám jut eszembe a posztjairól amikor családi össze jöveteleken váratlanul meg-megszólalt.
   
  blitzkrieg, svajcibeka, fip7 and 3 others like this.

Ezen oldal megosztása