Szerintem a valószínűsége erősen tart a zérushoz, de ezen most nem fogunk vitatkozni.Most röhögsz, de figyeld meg, hogy így lesz
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem a valószínűsége erősen tart a zérushoz, de ezen most nem fogunk vitatkozni.Most röhögsz, de figyeld meg, hogy így lesz
Szerintem a valószínűsége erősen tart a zérushoz, de ezen most nem fogunk vitatkozni.
Ühüm.Szólítottál, kis gazdám?
Csak azt tudom mondani, mint eddig. Oroszország után Németország lesz a főgonosz az USA számára. Az USA felvonul az orosz határra, miközben Németországot (szándékosan) őrizetlenül hagyja. Németország így "őrizetlenül" marad, és a rendszeres USA általi b.szogatás miatt nyíltan amerika ellenes lesz. Erre az USA-nak szüksége is van, mert különben később nem tudna belőlük főgonoszt csinálni. Közben az USA háborút robbant ki Oroszországgal, de az amerikai csapatok (szándékosan) megfutamodnak az oroszok elől, maguk után csalva az oroszokat, akik így elfoglalják Közép-Kelet-Európát. Közben Németország ekkor már agyvérzésig tiszta ideg lesz az USA miatt, hogy az USA feldúlja a német érdekszférát, Közép-Kelet-Európát.
Ekkor, hogy-hogynem, az oroszok elől visszavonuló amerikai csapatok végül nem az oroszokkal, hanem a németekkel ütköznek meg, mert közben a német hadsereg már csőre töltve várja a nyugat felé visszavonuló amerikai hadsereget, hogy ide ugyan vissza nem jöttök b+. Ekkor az USA elsikítja magát, hogy Németo. a főgonosz és megkezdi a szokásos demokratizáló hadműveletet.
Ez még néhány év, mire idáig kifejlődik a helyzet. A német hadsereg azután fog felfegyverkezni, miután az USA kivonult. Ez is még idő.
Aztán, ha az USA győz, akkor Németo. elpusztul, ennek következtében győznek az oroszok, és visszaállítják a SZU-t.
Ha netán Németo. győz, akkor az USA veszít. Ekkor is végső soron megint csak az oroszok győznek.
Ühüm.
És az USA mindezt a németeknél lévő 35 ezer emberével fogja végrehajtani.
Mellékszál ugyan, de azért áruld el, mi lesz közben a ramsteini légibázisukkal?
A német hadsereg azután fog felfegyverkezni, miután az USA kivonult.
Mi a németekkel fogunk tartani? Vagy a jenkikkel?
Én nem becsülöm le haubagoit mert eddig bejött amit mondott .
1 Trump győzelme amire nem is számítottam .
2 Németeknek nem egyszer ment neki azóta Trump.
Csak őt azzal akasztottam ki hogy a Németeknek nincs 5 gen gépe és a közeljövőben sem valószínű
Mert az f-35-sök megennék távolról a Eurofighter repcsiket !
Szerintem a valószínűsége erősen tart a zérushoz, de ezen most nem fogunk vitatkozni.
Rememélhetőleg ezúttal mi fogjuk végigmozizni ahogy lezúzzák egymást. Merjünk svédek lenni.Mi a németekkel fogunk tartani? Vagy a jenkikkel?...
@haubagoi
És a NATO-ból melyik lép ki? USA vagy germoney? Szövettségen belül nehéz támadni.
Mi a németekkel fogunk tartani? Vagy a jenkikkel?
Én nem becsülöm le haubagoit mert eddig bejött amit mondott .
1 Trump győzelme amire nem is számítottam .
2 Németeknek nem egyszer ment neki azóta Trump.
Csak őt azzal akasztottam ki hogy a Németeknek nincs 5 gen gépe és a közeljövőben sem valószínű
Mert az f-35-sök megennék távolról a Eurofighter repcsiket !
Igaz ezt el is felejtettem.Nem nehéz.
Néha szoktak is....
Lásd:Görög-török örök és megbonthatalan barátság.
Az én konteóm, hogy az epstein-üggyel függnek össze ezek az áramszünetek. Az USA-ban is volt egy csomó, és a letartóztatással kb. egy időben kezdődtek. Ilyen helyzetekben kiválóan lehet "különleges szakembereket" beküldeni pl. szervertermekbe és máskor nehezen megközelíthető, biztonságos helyekre, pl. hibaelhárítás, ellenőrzes, kárfelmérés stb. címen.Tipp: a vatikánban is lesz hasonló áramszünet. De ez csak konteó, az is lehet, hogy egyszerűen durvul a kiberháború, és demózgatnak a szakik.Komoly áramszünet a briteknél, még ki sem léptek már is kezdődik a káosz, vagy valakik próbálkoztak?
https://index.hu/kulfold/2019/08/09/london_aramszunet_aram_kimaradas_energia/
Szerinted egy szervertermet mennyire érint egy áramszünet?.... Ilyen helyzetekben kiválóan lehet "különleges szakembereket" beküldeni pl. szervertermekbe....
Kérdezd a NISZ-es kollégákat, mennyi áthidalási időre terveznek.Szerinted egy szervertermet mennyire érint egy áramszünet?
Max ha nagyon sokáig tart akkor a nem kritikus szervereket lekapcsolják.
Nincs áthidalási idő. A kritikus szerverek a világ végéig mennek...vagy amikor elfogy a gázolajKérdezd a NISZ-es kollégákat, mennyi áthidalási időre terveznek.
Ez utóbbira gondoltam. Az üzemanyag tárolók nincsenek közvetlenül bekötve Százhalombattára.Nincs áthidalási idő. A kritikus szerverek a világ végéig mennek...vagy amikor elfogy a gázolaj
Azt vágom, hogy nem áll le a farm, viszont egy nagy áramszünet elégge rendkívüli állapot ahhoz, hogy ne kelljen indokolgatni, hogy miért érkezik és matat bent két eddig sosem látott nemzetbiztonsági faszi valami spéci igazolvánnyal.Szerinted egy szervertermet mennyire érint egy áramszünet?
Max ha nagyon sokáig tart akkor a nem kritikus szervereket lekapcsolják.
Na ja, gondolom most aztán nagyon megijedtek BerlinbenMicsoda egy fenyegetés! Bár így fenyegetné meg Románia Erdélyt
Na ja, gondolom most aztán nagyon megijedtek Berlinben