1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Nyugat-Európa

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Tcat által indítva @ 2013. május 13..

 1. monster

  monster Well-Known Member

  Nem tévedsz. Finnországban is komoly gondok vannak az iskolarendszerben, pont azért, mert a gyerekeket, diákokat tilos bármiben korlátozni, vagy kötelezni. Kint élő ismerőstől tudom, hogy tanárhiány van ott is, mert bár az iskolák jól felszereltek és a tanári fizetések is jók, a tanároknak gyakorlatilag semmilyen hatalma nincs a diákok felett. Még arra sem lehet kötelezni a diákokat, hogy dolgozatot írjanak, vagy hogy bent legyenek órán. Vagy épp hogy megírják a PISA tesztet (könnyű úgy jó eredményeket elérni, ha a gyenge diákok nem írják meg, ugye).

  Jól példázza a problémát, hogy nemrégiben volt egy viszonylag nagy port kavart eset, amikor egy kisiskolás egy csavarhúzóval a kezében rohangászott az iskolában. Egy tanár többször rászólt, mindenféle hatás nélkül, végül elkapta a gyerek karját és elvette tőle a csavarhúzót. Ezután feljelentették a szülők a tanárt és a bíróság el is marasztalta. Végül a legfelsőbb bíróságig ment az ügy, ott mentették csak fel a tanárt és mondták ki, hogy jogosan szerelte le a gyereket.
   
  fip7, szuvorov, anonim999 and 6 others like this.
 2. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Amikor Nyugaton járok egyre többször fog el az az érzés, hogy ez meg az a város már elveszett. Látom, hogy még állnak a falak és gyönyörű, de látom mellette a rothadást is. Főleg akkor érzem a kontrasztot, ha olyan helyre megyek, ahol 10 éve is voltam. És tudom, hogy az a park anno milyen szép volt tele élettel meg vadmadarakkal. Ma meg egy szemetes afrikai telep, ahol 5 percnél többet nem időzünk és közben a párom folyamatosan szorítja a kezem, hogy menjünk már. Az állatok vagy elmentek vagy megették őket nyugat-europa új lakói...
   
  fip7, szuvorov, Magor Zoltán and 9 others like this.
 3. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Azt nem tudom, miért ilyen aljas a nyugati politikusok többsége?! Ezt ők is nap mint nap látják és nem az hogy megállitanák, hanem továbbra is ösztönzik.
   
 4. svajcibeka

  svajcibeka Well-Known Member

  A hatalom és a pénz az fontosabb mint a választó polgárok javának a szolgálata.
   
  Pogány, gergo55 and Panzerfaust like this.
 5. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Ne a politikusokat nézd,inkább mögötte a tanácsadói kört,még egy vonallal hátrább meg a vallási vezetőket,és megvilágosodsz rögvest.
  A politikus csak az említettek szóvivője,a (nagy)tőke érdekvédője,a választópolgár,meg azért van,hogy végrehajtson,fizessen,kb ennyi a demokrácia.
  A demokrácia másik nagy előnye még,hogy bérmilyen minoritás csóválhatja a többséget,minden analfabéta belepofázhat az egész ország életébe,vezetésébe.
  Na jó van még pár"előny",de ezek után az már szinte mindegy.
   
  Pogány, SilvioD and megazez like this.
 6. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Mélygarázsból mélygarázsba. Nem látnak semmit csak $€£-t.
   
  Pogány likes this.
 7. ladagrant

  ladagrant Active Member

  Jól esik hogy aggódsz Európáért, ugyanakkor vannak olyan méltán kirekesztett autokráciák ahol 2035-re a lakosság harmada idegen vallást fog követni. Még jobban állunk mint ők.
   
 8. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Ennyi elég, hogy másnak szarabb lesz? Akkor ami nekünk jut falat szar, ahhoz már jópofát is kell vágjunk? Nem lenne jobb nem bekapni ezzel együtt is a saját adagunkat?
   
  Pogány, SilvioD and emel like this.
 9. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Engem az nem annyira érdekel, mert arra nem járok, meg ott a kormánypolitika nem ezt a vonalat támogatja, hanem jórészt népesedési adottság. Egyébként részemről ez nem aggódás, hanem értetlenkedés. Nem látom az értelmét. Ha csak nem a rombolás és a Nyugat züllesztése a cél. Akkor jó úton vannak.
   
  zsolti likes this.
 10. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Egész konteó-világegyetem épül erre az érthetetlenségre, és nem csoda, hogy az emberek fogékonyak rá. Nagyon kényelmetlen belegondolni, hogy már több mint 35 éve hallgatom, figyelem a hasonló elméleteket és bizarr jóslatokat, és a szemem láttára valóra válik egy részük.
   
  fip7, zsolti, svajcibeka and 3 others like this.
 11. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Ez tény. Volt nekik egy nagy hullám tavaly év végétől a Brexit 1 miatt. Irdatlan mennyiséget gyártottunk nekik. Aztán mivel az elhalasztódott utána elült a sok GB-s angol raklapos megrendelés. Most egy hónapja újra kezdődött és talán még durvább mint az első, az egyik sorunk 80%-ban csak ezeknek való cuccot gyárt. Eszméletlen mit berendelnek. Brexit 2 után leszek kíváncsi mi lesz.
   
 12. Gyurma

  Gyurma Active Member

 13. Panzerfaust

  Panzerfaust Well-Known Member

  €+€+€+€+€+€+€+€+€+€
   
 14. HAndrás

  HAndrás Active Member

  A "nyugati politikusok többsêge" annyira ösztönzi a migrációt, hogy elég durva pénzt fizer a törököknek, csak ne engedjék tovább őket, az európai bizottság meg szépen csendben kifizette a déli határkerítés árának a harmadát.
   
 15. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Azt értem, hogy minden a pénzről szól, de ez nekem így túl egyszerű. Egyébként úgy érzem a nyugati őslakosok feladták vagy nem is érdekli őket. Aki tudta már megpattant a nagyvárosokból, aki maradt meg behódolt. Ultragáz az egész!
   
  zsolti likes this.
 16. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Az a helyzet, hogy valóban, hoznak ilyen félig meddig látszatintézkedéseket. Most a határkerítés hagyjuk is. Ha arra adtak pénzt (bár kétlem) jól szembeköpték magukat.
  De oké a törököket lefizették, hogy ahogy gondolják, de fogják vissza a migránsokat. De közben 100%on propagálják a földközi tengeri transzportot. Ennek így mi értelme??? Az illegális migransok visszatoloncolásába meg tized annyi energiát sem fordítanak. Pedig az eddigi politikajuk eredményét nap mint nap láthatják ha sétálnak egyet vmelyik nagyvárosukban.
   
  gergo55 likes this.
 17. Magor Zoltán

  Magor Zoltán Active Member

  A német munkanélküliek még hagyján, de Olaszországban, Spanyolországban tobzódnak a munkanélküliek.

  Igazad van, tehát a ""munkaerőpiacon van szükség a bevándorlókra"" című szlogen egy hazugság. Csak az nem látta át, aki süsü, vagy akinek fizettek azért, hogy ne lássa át.

  Na de akkor, tegyük fel a kérdést, hogy miért történik, ami történik ?

  Miért árasztják el Európát primitív, harmadik világbeli népekkel ?

  Miért támogatja ezt a nyugat-európai elit többsége, vagy miért asszisztál hozzá ?

  A hazaárulás véleményem szerint halálbüntetést érdemelne. Még a 21. században is, de a 37.-ben is.
   
  fip7, bartinieffektus, b4l4g3 and 4 others like this.
 18. megazez

  megazez Well-Known Member

  A déli határkerítés visszafizetett árát azóta szépen visszautaltuk már a németeknek. Nem véletlenül fizettek. A migrációt pedig ők akarják szabályozni, látszólag szervezetlen az egész, inkább fizetnek, hogy ténylegesen az ő kottájuk szerint jöjjön a siserehad.
   
  antigonosz and svajcibeka like this.
 19. blogen

  blogen Well-Known Member

  Az USA nem akarja, hogy Európa egyes hatalmai, vagy az EU nevű szövetség erősödjön. Ehhez eszközük a CIA egyik leghatékonyabb eszköze: Soros György.

  Anno Sorost a mai formában alapítványostul az a lendület hozta létre, amivel a CIA nekilátott feketekasszából finanszírozni a kényes műveleteit. Drogból a kontrákat, vagy éppen a gazdasági hírszerzés adatainak átjászásából termelt tőzsdei profitból az emberijogi-fegyver bevezetését a keleti-blokk ellen. Elvben a hidegháború után véget ért volna a Soroshoz kapcsolt akció, csakhogy új kihívások keletkeztek, a legfontosabb ezek közül az Európai Únió létrejötte volt. Ugyanakkor kezdetben a projektet a kelet-európai befolyásszerzés (USA barát komprádor elit kinevelése) futtatta tovább, részben a volt keleti elitek hatalomátmentésének ténye miatti félelmek miatt is (ezt a félelmet az MSZP a sorosista SZDSZ-el kötött koalícióval semlegesítette 1994-ben, amivel a szocik az USA-t nyugtatták meg, hogy ők értik a lényeget).

  Ám az EU integráció gyors erősödése felvetette egy USA vetélytárs létrejöttét és ez hozta létre az EU-t gyengítő Soros-projekteket, amik közül az únió területének veszélyes és integrálhatatlan migránsokkal elárasztása bizonyult legsikeresebbnek. Gyakorlatilag elpusztították vele Európát, ami az USA legnagyobb világtörténelmi jelentőségű sikere! Ilyen könnyen és gyorsan nagyhatalmi szinten még nem semlegesítettek vetélytársat háború nélkül a világtörténelem során!

  Kábé ennyi.

  A történetnek vége, Nyugat-Európában még szíriai típusú szétesés és vallásháború lehet, de az EU, mint hatalom már soha többé nem fog létezni, mert olyan szapora barbár tömegek vannak a határai között, amelyek determinálják a harmadik világba süllyedését és a törzsi viszonyok általánossá válását a világ egykor legfejlettebb területén. Szóval már nincs mit megvédeni a saját világunkon (V4+Kelet-Európa) kívül. Az a kérdés csak, hogy az évszázad vége felé, mekkora nyugati irányú területi nyereséggel fogják a keleteurópaik zárni a nagy vallásháborúkat. Én úgy gondolom, hogy a V4+Oroszország szövetség számára a Rajna kell legyen a minimális nyugati cél, ameddig maradéktalanul megtisztítjuk a kontinenst az iszlámtól. Nem azért, mert iszlám, hanem mert egy erős és velünk potenciálisan ellenséges közösségformáló erő, ami ha Európán belül létezik és társadalmakat szervez, akkor pontosan ugyanúgy ránk fog támadni az elpusztításunk céljából, ahogy a Dardanellákon egykor a Balkánra átkelt iszlám tette!
   
  fip7, gergo55, b4l4g3 and 6 others like this.
 20. leplezo

  leplezo Well-Known Member

  Az oroszok a saját maguk muszlimmentesítését csinálják majd, bizony ezt nekünk közép-európaiaknak egyedül kell megoldjuk. (úgy, hogy hátunkban áll egy boszniai muszlim előörs, és egy mindig áruló románia)
   
  fip7, gergo55, b4l4g3 and 4 others like this.

Ezen oldal megosztása