1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Nyugat-Európa

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Tcat által indítva @ 2013. május 13..

 1. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Sztem többször is leköpte, az első után meg is törölte a nő az arcát, a másodiknál jött a pofon.
  Egyébként repülőlőgépen a személyzettel nem kötözködünk, hanem betartjuk az utasításokat.
  Az se véletlen, hogy az utasok is elkezdték csépelni a négert az akció végén.
   
  zsolti, misinator, fip7 and 3 others like this.
 2. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Párizsi nagybevásárlás és utcakép járvány idején.   
 3. milagro

  milagro Well-Known Member

  A másodikon, a mintázat miatt frankón azt hittem valami anakondát fogtak! :D
   
  aquarell and zeal like this.
 4. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

 5. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Görög határon
   
 6. Morishima

  Morishima Well-Known Member

  Ha most meghoznák a döntést a görögök amit meg kell hozniuk, a maguk és a kultúránk védelmében, akkor mondhatjuk nincs jobb alkalom mint a mostani káosz, mert senkit nem érdekelnek ezek a barnák most. Sőt, talán most fogadná el az átlagpolgár a legjobban, és ez később precedenst teremtene.
   
  zsolti, misinator, borisz and 6 others like this.
 7. aquarell

  aquarell Well-Known Member

  Barbárok a kapuk előtt.
   
  zsolti and fip7 like this.
 8. emel

  emel Well-Known Member

  Ja, "csak" nem hajtotta végre, szembeszállt a személyzet utasításával! Azt hiszi mert kifizette a pénzt mindenhez joga van, pedig csak az utazáshoz és a vele járó szolgáltatásokhoz, eljutni A-ból B-be van joga! Viszont cserébe kutyakötelessége a gép személyzetének utasításait végrehajtani!! Tanulja meg mindenki (neked se ártana) hogy hajón, repülőgépen utazási jogod van, de az utasításokat a kapitány és a személyzet adja. Ősi mondás: a kapitány a fedélzeten Isten után az első, mindenért felelős, de parancsolhat is (hajón a kapitány eskethet, temethet is, levegőben az utóbbi kissé problémás lenne)! A sztyuvi meg nem hobbiból mondja amit mond, szabályzatok és a kapitány utasításai alapján dolgozik, ugyanúgy végre kell hajtani, mintha a kapitány vagy egy rendőr mondaná! Sok emberélet múlik azon, hogy ha pl. kényszerleszállás után a kapitány bemondja vagy az utaskisérő elkiabálja hogy "VÉSZKIÜRÍTÉS, mindenki mindent otthagy és futás kifelé!!" - aztán néhány nagyokos nekiáll a csomagjaival szarakodni mert ahhoz "neki joga van" ?!! Az ilyen utas aki hepciáskodik a személyzettel sajnos vészhelyzetben se fog jobban "működni" és együttműködni.
   
  zsolti, misinator, gergo55 and 6 others like this.
 9. Pogány

  Pogány Well-Known Member

 10. Laci1970

  Laci1970 Well-Known Member

  Latom fel sem fogtad a szituaciot! Az a fereg többször is leköpte a sztyuvit. Igen ezert vagy nőtlen es maradsz is.
   
 11. fonak9

  fonak9 Well-Known Member

  Ezt is Orbán meg Habony rendezi :D:D:D
   
  zsolti, zeal and b4l4g3 like this.
 12. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

 13. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  125 millio eurot ( 43mrd Ft) perkálunk a Szultánnak.
   
 14. boki

  boki Well-Known Member

 15. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

 16. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Viszont segítség is tőlük jött nekünk... Nem fekete fehér itt már semmi! Van egy csodás EU, meg egy NATO tagságunk, azt nekünk a törökök, V4 nek - szerbeknek - olaszoknak a kínaiak és az oroszok segítenek, Németország meg őrzi serényen még azt is amit kifizettünk álarcokat, Trump meg ha rajta múlna magának tartaná meg a vakcinát! Kiváló csapatba keveredtünk, már megint!
   
  antigonosz, blitzkrieg, fip7 and 8 others like this.
 17. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  https://www.origo.hu/nagyvilag/20200322-a-koronavirus-elso-aldozata-az-europai-unio.html

  „Amikor az olaszokat Lombardiában fojtogatja a vírus, az olasz emberek Rómára és nem Brüsszelre tekintenek. Közben megtudhatták, hogy a franciák gúnyolódnak rajtuk, és Berlin megtagadta tőlük a segítségnyújtást." Ez talán a legfontosabb gondolata a világhírű esszéíró legújabb írásának. Erőszakkal ki akarták törölni az emberek fejéből a nemzetállam gondolatát, de amikor nagy a baj, kiderül, hogy csak az marad. A nemzetállam. Csak a nemzetállamra lehet számítani. Az Európai Unió eltűnt.

  Ezzel megint csak egyet érteni tudok! Üzenet a nagy Europeér gondolkodóknak, meg mindenkinek akik szerint anakronisztikus - kis híján szégyellni való - a nemzetekben gondolkodás!

  Ha baj van, NEM marad más, csak Nemzet, és Család!
   
  antigonosz, laiki, zeal and 14 others like this.
 18. KoviUbi

  KoviUbi Well-Known Member

  Amellett, hogy én nemzetállampárti vagyok nem értek egyet a cikkel, legalábbis a következtetéseivel.
  Nem azért gondolkodnak nemzetben az országok, mert olyan nagyon nemzetivé váltak a koronavírus-járvány miatt a Macron és Merkel-félék.Egyszerűen csak rájöttek a politikusok, hogy Franciaországban nem a román, szlovák, magyar, stb fog majd szavazni, hanem a franciaországiak. Ezért úgy kell most kormányozniuk, hogy a sajátjaiknak feleljenek meg, nem lehet europeérnek lenni, mert annyi erőforrása egyik országnak sincs.Mindegyikben olyan hiány van, hogy saját magán sem tud segíteni.
  Ezért határ lezár és mehet a matek, hogy minél jobban jöjjenek ki belőle, mert ha jön egy választás, ott a nép elsöpörheti vagy az égig is magasztalhatja a jelenlegi vezetést.Attól függően, hogy hogyan kezelte a helyzetet. Olaszországban például nem kell izgulnia a jelenlegi kormánynak, úgy elszúrtak mindent, hogy örüljenek ha nem akasztják fel őket a benzinkútnál.

  Egyszerűen csak kiderült, hogy az EU erre nem jó, mert nem erre hozták létre anno.Nincs akkora egység, hogy egy ilyen helyzetben közös megoldást lehessen találni.
   
  antigonosz, bejczi and b4l4g3 like this.
 19. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Ez úgy néz ki a valóságban, hogy bármilyen baj éri az EU-t kollektívan, rá tudom majd húzni az analógiájára ennek, hogy miért nem fognak egymáson segíteni a tagok innentől, hiszen mindig igaz az amit írtál, hogy a saját szavazóiktól függenek a kormányok!
   
  notaricon and fip7 like this.
 20. KoviUbi

  KoviUbi Well-Known Member

  Ideje lenne az egészet átalakítani és csak gazdasági unióként fenntartani. Már ennek az egész rendszernek amit ma EU-nak hívunk olyan fenntartási költségei vannak, hogy abból tízezrek életét lehetne megmenteni csak a mostani helyzetben.
   
  emel, antigonosz, laiki and 4 others like this.

Ezen oldal megosztása