1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Nyugat-Európa

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Tcat által indítva @ 2013. május 13..

 1. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

  Megszorítás, demagógia, Corbyn.
   
  Horizon likes this.
 2. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Stoltenberg: Valamennyi NATO-szövetséges maradéktalanul teljesíti a Nyitott Égbolt szerződés rendelkezéseit, Oroszország viszont nem.

  Stoltenberg nyilatkozatában aláhúzta, minden NATO-szövetséges ország egyetért abban, hogy a Nyitott Égbolt szerződésben részes államoknak teljes mértékben végre kell hajtaniuk kötelezettségvállalásaikat.

  Kijelentette, Oroszország a szerződéssel ellentétes módon évek óta korlátozta az ellenőrző repüléseket egyes területei felett, ideértve Kalinyingrádot, valamint a Georgiával közös határszakaszát. Oroszország "válogatva" tesz eleget az Nyitott Égbolt egyezményben foglaltaknak, ami csorbítja annak érvényességét. A szövetségesek sok éven keresztül, ideértve az egymást követő NATO-csúcstalálkozókat is, arra szólították fel Oroszországot, hogy térjen vissza a szerződésben foglaltak teljesítéséhez - közölte.

  A NATO ismételten kapcsolatba lép Moszkvával annak érdekében, hogy Oroszország a lehető leghamarabb visszatérjen a szerződéshez. A szövetségesek nyitottak maradnak a NATO-Oroszország Tanácsban folytatott párbeszédre a katonai kockázatok csökkentés és az átláthatóság növelése érdekében - tette hozzá Stoltenberg.
  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200522/a-nato-kiall-a-nyitott-egbolt-egyezmeny-mellett-433482
   
 3. angelsoul

  angelsoul Well-Known Member

  Pontosan, de ez csak része a problémának.
  Egyrészt az erre szolgáló repülés meg maga a gép drága, másrészt egyre kevesebb értelme van - az X-37 éppen most indult ismét útnak, és konkrétan a létező legjobb felderítőeszköz napjainkban, olyasmi, amivel csak az USA rendelkezik, más nem. Na innentől részükről okafogyottá vált a dolog.

  (Amúgy meg a HH utáni "békekornak" vége. Soha nem is volt).
   
  Pogány likes this.
 4. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Szerintem ez még nem kilépés a szerződésből, csak egy határozottabb felszólítás annak betartására. Felszólították egyszer Moszkvát, hogy tartsa be, de nem tartotta. Felszólították kétszer, de nem történt változás. Felszólították háromszor, még mindig semmi. Most jön az, hogy akkor mi sem fogjuk betartani, hátha ez majd használ. Ha ezután se lesz változás, akkor lehet, hogy véget ér a szerződés.
   
 5. Python

  Python Well-Known Member

  A londoni kormány környezetében azon a lehetőségen lamentálnak, hogy az Egyesült Királyság az év végén megállapodás nélkül szakítana végleg az EU-val, mondván: a koronaválság okozta visszaesésben alig tűnne fel a durva elválás okozta további gazdasági csapás. Nem ezt az ultrakemény brexitet ígérték a népnek.
  Az angliai magyarokat is elsöprő, ultrakemény brexit jöhet
   
 6. aquarell

  aquarell Well-Known Member

  Nem is elfogult az FT. A napokban az angolok nyilvánosságra hozták az eddigi tárgyalàsokkal kapcsolatos papirokat. Tették ezt, hogy ellensúlyozzák a folytonos vádat, hogy cseresznyéznek. Szerintük az EU még abban sem hajlandó (eddig) megeyezni velük, mint amiben Kanadával megegyeztek. Az EU nem tàrgyalni akar, hanem az ultimátumszerű követelések elfogadàsát várja el.
  Erre fel mondta London, hogy amennyiben nincs megegyezés, év vègèn kilépnek és a WTO feltételek lépnek érvénybe. Vajon kinek lesznek jobb idegei, ahogy közeledik az év vége?
  Egy biztosnak tűnik: miután Párizs bepalizta Merkelt az " Újjáépitési terv"- el kapcsolatban, aminek legnagyobb haszonélvezője pont Párizs lesz, a franciák biztonságban értik magukat és mindent el fognak követni, hogy büntessék Londont.
   
 7. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Göteborgi középiskola. Keress svédet a videón.
   
  megazez likes this.
 8. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Micsoda kirekesztő hely, Szegregálnak. Majd megy a helsinki és jól bepereli őket, hogy kevés az egy zombira eső szőke megerőszakolható lányok száma.
   
  antigonosz, tindalos, Pogány and 4 others like this.
 9. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Az EU ultimátuma:

  EU:
  - Ha akartok maradhattok.
  - Ha nem akartok maradni kiléphettek.
  - Ha kilépni akartok kiléphettek teljesen a közös piacból is.
  - Ha kilépnétek úgy, hogy maradtok a közös piacban, akkor maradnak a kötelezettségeitek.
  - Ha kilépnétek úgy, hogy maradtok a közös piacban kötelezettségek nélkül, akkor díjfizetéssel ez is megoldható.
  - Nekünk bármelyik megfelel, döntsétek el ti és mi beleegyezünk.

  Brexitesek:
  - Ultimátum! :hadonaszos:
   
  monster and FilcTroll like this.
 10. aquarell

  aquarell Well-Known Member

 11. Python

  Python Well-Known Member

 12. phaidros

  phaidros Well-Known Member

  Ez mind igazi svéd, a vikingek egyenesági leszármazottja, csak eddig nem láttad a bevándorló fehérek elnyomásától és a történelmi hazugságoktól amit a heteroxesuális fehér férfiak terjesztettek.:hadonaszos:
  Sőt, az igazi viking harcosok, fekete feminista gendersemleges liberális nők voltak. Íme egy hiteles, eredeti fénykép a XII. századból:
  [​IMG]
   
  anonim999, vilmoci, aquarell and 2 others like this.
 13. Python

  Python Well-Known Member

 14. Nemerson

  Nemerson Well-Known Member

  Svédországi hétköznapok
   
 15. hunter85

  hunter85 Well-Known Member

  Ugyan, ezek csak szórakozni vágyó fiatalok.:rolleyes:
   
 16. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Gyerekcsíny!
   
  hunter85 likes this.
 17. Python

  Python Well-Known Member

 18. ghostface

  ghostface Well-Known Member

  Na ez mindennek az alja. A legdurvább Sztálinista időket idézi. Ezzel a németek gyakorlatilag kb. Észak Korea szintjére süllyedtek.
  És ami a legdurvább, hogy a film az ARD oldalán nem nézhető meg Magyarországi IP címről!!! Ezek beszélnek sajtószabadságról meg emberi jogokról. Okádok.

  És akkor Merkel megint megmenti a világot Orbántól
   
  fip7, anonim999, fonak9 and 6 others like this.
 19. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Meg sem merem kérdezni, hogy mi ennek a büntetési tétele. Meg hogy mennyire tökösek a helyi zsaruk, és fenyomták-e már vakbélig a gumibotot az elkövetőknek, hogy érezzék a törődést.
   
 20. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Fejlett nyugati nepszokasok...
   

Ezen oldal megosztása