1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Nyugat-Európa

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Tcat által indítva @ 2013. május 13..

 1. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

  Agyonverte a buszsofőrt négy bevándorló Franciaországban, mert nem engedte nekik, hogy jegy és védőmaszk nélkül szálljanak fel
  [​IMG]
  Az özvegy azt mondta: férjét úgy összeverték, hogy az arca felismerhetetlenné vált. A buszsofőrt akkor támadták meg, amikor fiatalokat arra kért, hogy vegyék fel a maszkot a buszra felszállva, és elkérte a jegyüket is. Támadói borzalmas kegyetlenséggel addig verték, amíg agyhalott állapotba nem került. Ezt követően szerdán emberek ezrei vettek részt egy Bayonne-i demonstráción, ahol a brutális támadás miatt a családtagok mellett hatalmas tömeg gyűlt össze a rettenetes bűncselekmény elleni tiltakozásul. A Les Valeurs Actuelles információi szerint a politikai állásfoglalások azóta megsokszorozódtak, és bár az egész francia politikai osztály tisztelettel adózott Philippe Monguillot buszsofőr halála előtt, szinte csak a jobboldali politikusoknak, gondolkodóknak jutott eszébe föltenni azt a kérdést, hogy „hol van most a baloldali média"? Hol vannak a máskor oly hangos jogvédők? Hol vannak azok, akik a koronavírus-járvány miatt betiltott tüntetésen tömegesen vettek részt az „Adama Bizottság" szervezésében, az emberi jogok nevében, ahol egyébként a köztörvényes, tizenhétszer elítélt bűnöző Adama Traoré 2016-os halála miatt tiltakoztak?
  https://m.origo.hu/nagyvilag/20200711-halalra-vert-francia-buszsofor.html
   
  fip7, szuvorov, zsolti and 11 others like this.
 2. SilvioD

  SilvioD Well-Known Member

 3. Pogány

  Pogány Well-Known Member

  Az a baj, hogy naponta fel van téve ez a kérdés a kisemberek részéről, itthon is, kint is. Mindennap ugyanaz. Mindennap nyel mindenki, nem történik semmi új, emiatt a holnap is ugyanúgy lesz és azután is.
   
  fip7, zsolti, vilmoci and 4 others like this.
 4. misinator

  misinator Well-Known Member

  Végtelen ciklus. Aminek két kimenetel van:
  Az egyén/adott pillanatnyi társadalmi halmaz
  1, beletörődik és egyik jellemzője lesz az életének
  2, váratlanul(?) besokall, s minden kvülálló csodálkozik, hogy most mi van?
   
  zsolti and Pogány like this.
 5. boki

  boki Well-Known Member

 6. dkes

  dkes Well-Known Member

  "Business as usual" - sajnos :(

  Szerintem is a grabancánál ragadták meg a problémát. A "bizottságosdi" az eddig is bejött mindig ... Tudnám ajánlani továbbá sok-sok konferencia rendezését is feltétlenül - a "pezsgő, kaviár és kurvák" mindenre is jók továbbra is ... :)
   
  zsolti and Pogány like this.
 7. theo

  theo Active Member

  Fehérben tüntetni?
  Rasszistásosok!
  Biztos cigányozott a sofőr, meg '44 és Rudolf Hess!
  Amúgy is mindenki egészséges cisznemű!

  Valószínűleg "néger" feltaláló szobrot akartak ledönteni, csak sajnos olyan nincsen...

  Ez lehet a távolmaradás oka, mást nem tudok elkepzelni.

  Helsinki Bizottság? Jogvédők? Amnesty I?
  Álszent anarchisták.
   
  fip7, tong djagbu, zsolti and 6 others like this.
 8. aquarell

  aquarell Well-Known Member

  Neger Nobeldijas szobrát, gondolom. :))
   
  zsolti likes this.
 9. Roni

  Roni Well-Known Member

  Remélem elvesznek a süllyesztőben !!! :hadonaszos::hadonaszos: Az kulturált oroszoknak nem adták oda a hajót mert féltek de ezektől nem!!! Meredjenek meg !! :hadonaszos:
   
 10. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  https://magyarnemzet.hu/kulfold/belulrol-tamadnak-a-migransok-gorogorszagban-8369904/
  "Görögország a koronavírus-járvány miatt lezárta határait, és szigorúan ellenőrzi azokat. Ezért most a görögországi migránsok rendbontással akarják rákényszeríteni a kormányt, hogy ismét nyissa meg a határokat...
  ... A járvány lecsengésével azonban nem tudni, meddig képes a kormány fenntartani a zárlatot, mivel a migrációt támogatók belülről kezdték megbontani az ország rendjét.
  A bevándorláspárti erők több tüntetést is szerveztek a fővárosban, melyek során kijelentették, hogy a határokat meg fogják nyitni, és ha az kell, majd deportálják magát a miniszterelnököt is...
  ...A bevándorlók feltartóztatása a határon erősen leterhelte a görög hatóságokat, és bár a koronavírus-járvány miatti határlezárásokkor kicsit fellélegezhettek, a belső konfliktusok továbbra is fennállnak, sőt egyre erősödnek. Ráadásul most, hogy a tüntetések és erőszakos megmozdulások már a határok újranyitásáért folynak, kérdéses, hogy hol fognak majd megállni, ha a járvány után Európa újra megnyitja határait – írja cikkében a V4NA Hírügynökség."
   
  Pogány, laiki and SilvioD like this.
 11. plushun

  plushun Well-Known Member

 12. borisz

  borisz Well-Known Member

  [​IMG]
   
  silurusglanis and krisss like this.
 13. Pogány

  Pogány Well-Known Member

  "A fehér életek nem számítanak, el kell törölni a fehérséget!" - ez nem gyűlöletbeszéd, hanem cambridge-i professzori címet érő kijelentés
  Forrás: https://kuruc.info/r/6/215035/
   
  ogretankHU likes this.
 14. Horizon

  Horizon Well-Known Member

  Na jó, ti mennyit adtok Európában a weimari végkifejletek? 10 év? 15?
   
  fip7, tindalos, starkiller and 3 others like this.
 15. Littlejohn

  Littlejohn Well-Known Member

  Ha így megy tovább, akkor - vírustól függően - 3 év... akkor már 63 leszek, de elbírom a fegyvert :)
   
  Pogány and tindalos like this.
 16. fonak9

  fonak9 Well-Known Member

  Sajnos ma már a nyugati fehér férfiak elvesztették a tökeiket, két világháború és több évtizedes szakadatlanul növekvő jólét diszgénikus hatására, plusz agymosás. Többnyire csak dühös incel szójafiúk vannak, akiknek a nagy része az antifával, blm-mel és hasonlókkal szimpatizál, részben a média agymosása miatt, részben mert így akar becsajozni (azt hiszi, ha túltesz a feminista és komcsi jelszavak hangoztatásában a többin, akkor majd a széttetovált színeshajú pírcinges csajok pinája megnyílik neki). A kis része meg az interneten keresztül radikalizálódott "fehér nacionalista" lesz, csak az ilyenek nem tudnak szervezkedni az antifákkal ellentétben, mivel utóbbiakat hallgatólagosan támogatják a hatóságok is (de Németországban pl. hivatalosan is kapnak állami támogatást az "antifa mozgalmak"), addig a szélsőjobb a lehető legszorosabb megfigyelés alatt van tartva az illetékes szervek által, és ha szerveződés van, azt rövid úton szétverik. Így legfeljebb magányos ámokfutók bukkanhatnak fel időnként, mint már voltak rá példák.
   
  fip7, tong djagbu, Pogány and 2 others like this.
 17. Morishima

  Morishima Well-Known Member

  Mondanám hogy nálunk ilyen nem fordulhat elő de az az igazság hogy nem volna igaz mert előfordulhat és a törvényeink a kétharmadok ellenére nem büntetik a többség és a nemzeti jelképek gyalázását.
  A legfontosabb a közösségi média megrendszabályozása lenne mert ott a legdurvább az agymosás és az átlag ember nem is tudja mi történik vele.
  Még 2022 előtt létre kéne hozni a törvényi hátterét egy olyan szabályozásnak ami hasonló Trump tervezetéhez amikor a cenzúra miatt perelni lehet őket ha megtévesztően blokkolnak vagy megjelölik a tartalmat és ezzel szerkesztik azt.
  Laikusként nyilván nem tudom pontosan ez hogy nézne ki, ezt jogászoknak kell jól összerakni hogy fájjon.

  Én ezt valahogy úgy oldanám meg hogy olyan gumiszabályt hoznék ami a tartalom politikai közéleti indíttatását veszi figyelembe mert ugyebár a pedofil erőszakos stb tartalmat nyugodtan szűrjék csak tovább, de ha mint pl, Böjte Csaba gondolatait ami a gyűlölködéstől távol áll eltávolítják csak mert nekik nem tetszik ott le lehessen csapni, és a kis ember is lecsaphasson. Szóval ha politikai közéleti vélemény miatt tilt vagy szerkeszt akkor ha a szerkesztés nem jogos ezt úgy átlapítanánk meg hogy a tartalom miatt eljárás indul ahol a közzétevőt elmarasztalják ( és ez így lenen a törvénybe ez a lényeg, ugye a gyűlöletbeszéd elterjedése nem célunk ) akkor járna bírság és perelhet az érintett itt pedig megszabni ugye egy kellően közepes összeget ami miatt az ügyvédeknek jó biznisz lesz hisz garantált győzelem ha azért cenzúráztak mert jobboldali volt a vélemény, a balos libsi most is azt ír amit nem szégyell nem cenzúrázzák. Egy idő után olyan összegeket préselne ki a törvény belőlük hogy muszáj lenne lépniük vagy ki kéne vonulniuk a piacról, de ugyebár ezért nem lehet a kormány a hibás de ha nem vonulnak ki hanem tisztességesen játszanak akkor is jó mert kapott a konzervatív oldal egy jó kis eszközt .
  Ahol visszaüthet egy ilyen törvény az pont az a rész hogy elmarasztalják a tartalom közzétevőjét, na itt kell egy olyan törvényi háttér ismét hogy ha azokat a dolgokat nemzeti jelképek stb gyalázzák őket ha feljelentik elmarasztalhatják és kicsit lazítani azon hogy a sok hirtelen haragú konzervatív nehogy abba essen hogy nem mer majd kommentelni és posztolni mert fél hogy feljelentik ezzel védve az oldalt és húzva az időt, mert ha fel is jelentik legyen 100% a felmentés ha nem volt gyűlöletbeszéd és akkor még nagyobb összegű lehet a kártérítés amit kap.
  Ez most így elég kusza lehet nem érthető valahol de ez kezdetnek jó lenen ahhoz hogy példát mutassunk egy olyan szabályozásra ami valóban igazságos hisz nem lehet részrehajló senkivel de nem is szabadul el a pokol ezeken az oldalakon .
  Az igazság pedig a mi oldalunkon áll ;)
   
  fip7, tong djagbu, gergo55 and 4 others like this.
 18. mentuhotep

  mentuhotep Well-Known Member

  a legegyszerűbb megoldás az lenne ha ezeket a "jogvédő" szervezeteket feloszlatnák, tagjaikat eltiltanák a közügyektől min 30 évre, helyüket sóval bevetnék - egész Európában..
   
  bartinieffektus likes this.
 19. ozymandias

  ozymandias Well-Known Member

  és egy rendőrségi helikopter lebeg 10 perce felettünk...
   
 20. monster

  monster Well-Known Member

  Mi az akció?
   

Ezen oldal megosztása