[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

bolneroll

Well-Known Member
2014. február 7.
340
457
63
D9VWXjnXoAEwKm4.jpg
Eddig vaciláltam, de mostmár tuti, hogy érdemes egy WW III. "autóskártyát" csinálni.
 

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
16 955
24 700
113
Ez valami vicc? Az amerikaiakon kivul komolytalan az osszes europai legiero, meg egyutt it. Majd egyszer valamikor kb a finnek lesznek a legkomolyabbak, 64 geppel.
Amugy az mindent elarul, hogy legyartott szerintem vagy 500-600 gepet mar a LM, es ugyanolyan hibas a gyartasi folyamat, ugyanugy bugfest az egesz sw, ugyanugy a hibakat kergetik stb. Egy szanalom, micsoda korrupcio megy a DoDnel.
 

MangaMonguz

Well-Known Member
2021. április 14.
761
6 565
93
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
23 537
91 412
113
Na svájcban fizetésnap lesz, évek óta nem találtak vevőt a gépeikre mert bár rendben vannak tartva, marha drágán ajánlották őket az érdeklődőknek.
 

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
5 938
14 351
113
Most kezdjem sorolni az MTV, HírTv és trsaik bakijait?
De egyébként a Sky.
Mondjuk szerintem olyan, hogy független újságírás már nem létezik. A sajtó is az egész világon olyan cikkeket hoz le, olyan műsort fog sugározni amilyet a tulajdonos (akár magán akár állami) kíván. Független, objektív sajtó nincs.
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
7 486
23 381
113
Vazz... csoro fehernep, akkora cserpakja hogy lehuzza a fejet...
Hogyan ihat szegenyem? Tb-re irjak fel neki a szivoszalat?
Hát kisszerszámúak kerüljék a hölgyet, mert lyukat kopogtat a bendőjükbe...
Otthon ezert kapnal a pofadra szerintem!
Ha szépen elmosogatná a WC csészét és ülve pisilne, akkor nem...

A frankok
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
7 486
23 381
113
 

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 358
13 890
113
Ez volt a Nyugat-Európai Unió. Ha jól tévedek 1947ben hozták létre au oroszok ellen, de a NATO megalakulásával okafogyottá vált. Ennek ellenére pár évvel ezelőttig megvolt, amikor is hirtelen mexüntették.
 

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
15 557
17 558
113
Ajánlok viszont Sir Higginsnek pár napra olvasnivalót.

A The Telegraph megkapott vagy 100 ezer WhatsApp üzenetet a UK miniszterek repertoárjából, a Covid-19 időszakból.
Közkinccsé tette őket, itt van:
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 427
59 989
113
Azt számold hozzá, hogy '45 óta megszállt ország,
Ezt külföldön is mondják/lehet olvasni valahol vagy csak Nógrádi (és köre) emlegeti, mert Nódgrádi ezzel reklámozza a következő könyvét? "Épp most olvasom XY emlékiratait, amiről a következő könyvemet írom, ott 70 évvel ezelőtt ezt írták és ezt látom most is..." a rendszeresen visszatérő szófordulata minden előadásán.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
17 088
55 706
113
Ezt külföldön is mondják/lehet olvasni valahol vagy csak Nógrádi (és köre) emlegeti, mert Nódgrádi ezzel reklámozza a következő könyvét? "Épp most olvasom XY emlékiratait, amiről a következő könyvemet írom, ott 70 évvel ezelőtt ezt írták és ezt látom most is..." a rendszeresen visszatérő szófordulata minden előadásán.
Számít, hogy külföldön mondják? Melyik külföldön kell mondania valaki külföldinek ahhoz, hogy számítson? Az általam elfogadható külföldi mondása az megfelelő külföldi mondás, vagy más, rajtam kívül álló belföldinek kell bólintania a külföldi mondóra, hogy megfeleljen nekem és ezzel az általam mondás más belföldinek és külföldinek aki nem mond? Ha más külföldi és/vagy belföldi mondónak vagy nem mondónak nem megfelelő az általam magamtól elfogadott külföldi mondó, mely külföldi és/vagy belföldi mondó vagy nem mondó esetében áll etalonként az elfogadhatónak felállított paramétergyűjtemény, ami alapján mondják, hogy a mondó aki nekem megfelelő magamtól, vagy én magam aki belföldi mondó vagyok magamtól, nem megfelelő? Ugyanennek mentén a megfelelő külföldi és/vagy belföldi mondó megfelelése külföldi és/vagy belföldi mondóknak és/vagy nem mondóknak milyen paraméterek alapján felel meg és ebből fakadóan az általam elfogadott mondó, vagy önmagam mint mondó, hogyan felelek meg, hogy megfeleljek az elfogadható külföldi és/vagy belföldi mondó paramétereinek?