Eddig vaciláltam, de mostmár tuti, hogy érdemes egy WW III. "autóskártyát" csinálni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Eddig vaciláltam, de mostmár tuti, hogy érdemes egy WW III. "autóskártyát" csinálni.
Ez valami vicc? Az amerikaiakon kivul komolytalan az osszes europai legiero, meg egyutt it. Majd egyszer valamikor kb a finnek lesznek a legkomolyabbak, 64 geppel.
Mert nem érted a lényeg Boki. Ők már a tervezett jövőről beszéltek.Közben
A "Sky News" műsorában a műsorvezető komolyan megvitatták a brit parlament védelmi bizottságának vezetőjével-, Tobias Ellwood az ... ukrán-finn határ problémáitl!
![]()
Most kezdjem sorolni az MTV, HírTv és trsaik bakijait?Sir Higginstől kérdem: melyik hazudik többet, a Sky News vagy a BBC?
Na svájcban fizetésnap lesz, évek óta nem találtak vevőt a gépeikre mert bár rendben vannak tartva, marha drágán ajánlották őket az érdeklődőknek.![]()
Kiszivárgott: szomszédja tankjaira feni a fogát Németország
Németország február 23-án keltezett levélben jelezte Svájcnak, azt szeretné, ha Svájc eladná a raktáraiban őrzött Leopard 2-esek egy részét a német Rheinmetall vállalatnak. Az üzlet lehetővé tenné a német fegyvergyártó cég számára, hogy pótolja az Európai Unió és a NATO-tagállamok Ukrajna...www.portfolio.hu
Mondjuk szerintem olyan, hogy független újságírás már nem létezik. A sajtó is az egész világon olyan cikkeket hoz le, olyan műsort fog sugározni amilyet a tulajdonos (akár magán akár állami) kíván. Független, objektív sajtó nincs.Most kezdjem sorolni az MTV, HírTv és trsaik bakijait?
De egyébként a Sky.
Úgyis rekord mínusszal zárt a nemzeti bankjuk, valószínüleg még a nívópálcát is kiszámlázzák majd.Na svájcban fizetésnap lesz, évek óta nem találtak vevőt a gépeikre mert bár rendben vannak tartva, marha drágán ajánlották őket az érdeklődőknek.
Na svájcban fizetésnap lesz, évek óta nem találtak vevőt a gépeikre mert bár rendben vannak tartva, marha drágán ajánlották őket az érdeklődőknek.
A svájciak? SoseNemrég még arról írt a média, hogy 1 euróért adják őket. Ezek szerint mégsem?
A svájciak? Sose
Én olyat nem olvastam sehol, hogy 1 euróért hanem csak olyat, hogy jó pénzért.Pedig ez volt a nagy ötlet, a meglévő Leo2-esek mennek a hoholoknak, a semleges Svájc pedig 1 euróért kipótolja őket.
Hát kisszerszámúak kerüljék a hölgyet, mert lyukat kopogtat a bendőjükbe...Vazz... csoro fehernep, akkora cserpakja hogy lehuzza a fejet...
Hogyan ihat szegenyem? Tb-re irjak fel neki a szivoszalat?
Ha szépen elmosogatná a WC csészét és ülve pisilne, akkor nem...Otthon ezert kapnal a pofadra szerintem!
Ez volt a Nyugat-Európai Unió. Ha jól tévedek 1947ben hozták létre au oroszok ellen, de a NATO megalakulásával okafogyottá vált. Ennek ellenére pár évvel ezelőttig megvolt, amikor is hirtelen mexüntették.![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Egy jó cikk, amely a Что произошло? csatornán jelent meg. https://t.me/c/1199665592/23737 Orbán Viktor magyar vezető javasolta a NATO létrehozását az Egyesült Államok nélkül: csak az európaiaknak Az Európai Uniónak létre kellene hoznia saját védelmi szövetségét az amerikaiak nélkül...t.me
A magyar tv-ket nem kell bemutatnod, azokból látok annyit, hogy tudom: Független Objektív Sajtótermékek.Most kezdjem sorolni az MTV, HírTv és trsaik bakijait?
De egyébként a Sky.
Ezt külföldön is mondják/lehet olvasni valahol vagy csak Nógrádi (és köre) emlegeti, mert Nódgrádi ezzel reklámozza a következő könyvét? "Épp most olvasom XY emlékiratait, amiről a következő könyvemet írom, ott 70 évvel ezelőtt ezt írták és ezt látom most is..." a rendszeresen visszatérő szófordulata minden előadásán.Azt számold hozzá, hogy '45 óta megszállt ország,
Számít, hogy külföldön mondják? Melyik külföldön kell mondania valaki külföldinek ahhoz, hogy számítson? Az általam elfogadható külföldi mondása az megfelelő külföldi mondás, vagy más, rajtam kívül álló belföldinek kell bólintania a külföldi mondóra, hogy megfeleljen nekem és ezzel az általam mondás más belföldinek és külföldinek aki nem mond? Ha más külföldi és/vagy belföldi mondónak vagy nem mondónak nem megfelelő az általam magamtól elfogadott külföldi mondó, mely külföldi és/vagy belföldi mondó vagy nem mondó esetében áll etalonként az elfogadhatónak felállított paramétergyűjtemény, ami alapján mondják, hogy a mondó aki nekem megfelelő magamtól, vagy én magam aki belföldi mondó vagyok magamtól, nem megfelelő? Ugyanennek mentén a megfelelő külföldi és/vagy belföldi mondó megfelelése külföldi és/vagy belföldi mondóknak és/vagy nem mondóknak milyen paraméterek alapján felel meg és ebből fakadóan az általam elfogadott mondó, vagy önmagam mint mondó, hogyan felelek meg, hogy megfeleljek az elfogadható külföldi és/vagy belföldi mondó paramétereinek?Ezt külföldön is mondják/lehet olvasni valahol vagy csak Nógrádi (és köre) emlegeti, mert Nódgrádi ezzel reklámozza a következő könyvét? "Épp most olvasom XY emlékiratait, amiről a következő könyvemet írom, ott 70 évvel ezelőtt ezt írták és ezt látom most is..." a rendszeresen visszatérő szófordulata minden előadásán.