Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Túl sok olyan interjút láttam megölt és megerőszakolt (enrichment event) lányos apától hogy jaj csak nehogy valaki összeráncolja a szemöldökét.Nem ilyen egyszerű a helyzet, az évtizedes agymosás beérett. Itt sokan akkor sem ellenkeznének ha éppen a torkukat nyiszálnák egy késsel . Az egyetemek ontják magukból a "modern" és "felvilágosult" fiatalokat. Az öregek meg a sok évtizedes jólétben elbutultak.
Lehet pozitívan csalódni, szép ország, egyelőre még pénz is van, ahol nincsenek többségben a 'mások" ott jól elvagy.
Marseille egy shithole volt kb mindig is, ráadásul a legdurvabb mafia ott van, leszamolasokkal, korruot rendorokkel stb. Epelmeju ember ott nem akar élni hacsak nem milliárdos es megengedhet egy maganhadsereget hazon belül.Azért attól is függ, hogy milyen közegben vannak a 'mások'. Ahol pl hagyománya van.
Ld. Marseille még mindig csodálatos város. És pont úgy, hogy tele van mindenféle tengerészekkel.
Bingo.Marseille épp nem valami nagyon csodálatos aztán ez ízlés kérdése
Ne csináld már, tudod hogy nem a tengerészekről beszéltem.
Vagy te "tengerészeknek" hívod a földközi tengeren át érkezőket?
Több szinten sem értem mi történik.
Az iszlamistáknak nem érdekük, hogy a tűréshatár fölé vigyék az erőszakos cselekmények számát. Két fő eset van a fejemben.
Azt sem értem, hogy a németek (és a többiek) miért hagyják ezt. Még csak-csak tudom hová tenni a bevándorló szeretetüket, de hogy késelőket miért nem büntetnek a törvény legkomolyabb szigorával, az egyszerűen nem fér a fejembe.
- A késeléseket elvakult, önálló egyének hajtják végre, egyáltalán nem foglalkozva a magasabb szintű következményekkel.
- Valamilyen "központi" vezérlés hatására ugrott meg az esetek száma. Itt ugye az lenne a kérdés, hogy hol is van a központ, amely vezérel. Oroszok? Kína? Iszlám Állam? Ez esetben mi lenne a cél? Destabilizáció? A választások befolyásolása?
Mitől várják a változást? Ahogy én látom, a migráns bűnözés konkrétan pozitív visszacsatolást kap.
Tegyük most félre egy kicsit a háttérhatalom elméleteket, és tételezzük fel, hogy nem mindenki teljesen hülye a kormányokban.
Tud valaki olyan tervről, elképzelésről, amely orvosolná az elharapódzó erőszak problémáját? Nyilván látják ők is a problémákat.
Kevésbé érdekel a nyugatellenes fórumtársak véleménye, cserébe különösen érdekelne a nyugatpárti fórumtársak véleménye. Ez most nem piszkálódás, hanem szeretném megérteni, hogy milyen gondolatmenettel kezelitek a naponta jövő késeléseket.
Meghalt.Az Egyesült Királyságban migránsok támadtak meg egy házaspárt, akinek babakocsiban volt a gyereke. Nem tudni, hogy a családfő életben maradt-e.
18+
VK | VK
vk.com
érdekes hogy immár 70 éve hogy megjelent a parkinson törvénye című alapmű a sóhivatalok működési mechanizmusainak a tárgyábanhttps://www.portfolio.hu/unios-forr...uma-egyre-tobb-tagallamtol-var-neveket-706163
"Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, intenzív kampányt folytat, hogy a végrehajtó testületben több nőt nevezhessen ki biztosnak. Különösen kisebb országokat igyekszik rávenni, hogy alternatív női jelölteket állítsanak, cserébe vonzóbb portfóliókat ígér nekik. Segítségére lehet, hogy több jelölttel is problémák lehetnek az Európai Parlamentben – így például Várhelyi Olivérrel is –, akik helyett majd női szakembereket ajánlhatnak a tagállamok."
Bizony ez is egy szempont, a gond az, hogy nem csak békére és biztonságra vágyik nagyon sok közülük, illetve akik úgy is vannak, azokat is a hatalmasok felhasználják a sajt céljaikra, akár mint mumust, akár mint rabszolgákat, hogy a meglévő jobbágyaik lent tarthassák.
Én úgy tudom hogy túl élteMeghalt.
Legyen úgy!Én úgy tudom hogy túl élte