[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 933
53 495
113
A genetika kb érdektelen,nem attól magyar a magyar. Nyílván a bőrszín nem fekete,barna,sárga,de van bőven a mai fehér bőrszínnél több árnyalattal barnább magyar is.
Magyanak lenni már az út vége,innen már lényegesen könnyebb hazamenni,megvan hozzá a nyelvi,fogalmi,értelmezési keretünk,hogy megértsük a lényeget,és még sok minden,a genetika 20ad rangú,legalábbis mostanra felhígultunk szépen ami a genetikát illeti.
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
15 993
26 477
113
Hogy tűnik el az ázsiai gén marker? Ha benned volt akkor az utódaidban is benne lesz, még ha a párod nem is rendelkezik vele. Csak az olyanokba nincs benne akik máshonnan jöttek.

Az apai és anyai leszármazási vonalon örökített gének egyszerűen kiszelektálódnak anélkül, hogy az eredeti hordozóik leszármazotti vonala eltűnne. Egyszerűen felcserélődnek újjonan érkezők génjeivel. Egy jó példa erre ennek a néger ükanyának a genetikai öröksége anyai ágon:
sbq.jpg

Láthatod, hogy a nulladik generáció ugyan embertanilag valószínűleg nyilvánvaló módon mulatt lesz, de nincs se apai, se anyai ágon afrikai eredetű génje. Autoszomálisan valamennyi van, de annak a mértéke is valószínűleg erősen limitált lesz. Ez egy nagyon rövid idősorú példa, hogy mennyire nem evidens, hogy öröklődik valami!
 

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 145
5 000
113
Ver magyarok történelemből, és magyarság ismeretből megbuktak. Magyar mint faj kire gondoltok? Jászokra, kunokra, székely-hunokra, besenyőkre, avarokra, svábokra, vagy szálv népekre, kabarokra, kazárokra(ma askenázi zsidóság). Jó napot kivánok mi ezen népek elegye vagyunk. Ide bevándorolt észak-olaszokról nem is beszélve. A kulturális alapunk a sztyeppei kultúra. A mely vérségi rokonság mellett lelki.szellemi sikon is vezeti a rokonságot. Pl kreszt szülők gyermekével házasodni bün volt, akkor is ha nem vérszerinti rokonról van szó (Dr Varga Ferenc József előadásit kéretik meghalgatni). Magyarnak lenni egy lét és gondolkodás módot is jelent. Mi híd vagyunk kellett és nyugat között. Valamint Attila király örökösei! "Honfoglalás kori" hazajövetel kori népesség gentikai vizsgálatai szerint akkor a népesség 20-25% százalékban rendelkezett Ázsia gén markerekkel. Ez mára eltünt. Ja és Elvileg két szkitia van egy Ázsia és egy Európai. Tények alapján mi Európaiak fogyunk. Ezért írtam vér frisstésről. Vér magyarkodás előtt nemzet ismert nem árt.

Annyit azért tegyél hozzá, hogy ez nemcsak mi ránk érvényes. A környező népekre és akár szerte Európára is. Nincs tiszta nemzet már sehol.
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 139
113
joker
Ja, ertem. Altalaban nem geneket neznek, hanem azonos genek kulonbozo alvaltozatait. (De van olyan eset is, ahol azonos genekbol a mennyisegi kulonbseg is szamit. Ezek oroklodes szempontjabol mennyiseguktol fuggetlenul egy egysegnek szamitanak.)
 

kolka

Member
2014. április 12.
82
2
8
Reagálva az ázsiai kérdésre:
Tajvani élményem (nem saját, hanem a tajpeji lakótársam esett meg) az a projektfeladat amit mi magyarok az egyetemen 1-1,5 óra alatt végeztek el, nekik hat óra kellett és amit láttam minőségben sem volt az igazi. Ebből csak azt akarom mondani, ha nincs egy értelmes vezetőjük akkor nem igazán használják ki a a tajvaniak a magas IQ-t (amíg Csang Kaj Sek volt addig rend volt azóta nem mernek ott lopni, pedig már több mint 40 év eltelt). Persze ez csak saját tapasztalat. Illetve a kinti másik kellemetlen élményem az volt, hogy nem mondanak nemet. (értsd kérdeztem meg lehet csinálni, mondta persze igen aztán kiderült, hogy mégsem)

Nah de ne legyen teljesen off itt egy nyugat eui hír is, ezek a fránya katalánok nem hajlandók elismerni a madridi fennhatóságot:
https://gondola.hu/hirek/194584-Ujabb_lepes_a_katalan_elszakadas_fele.html
Szóval jövőre érdekes lesz a spanyol/katalán helyzet.
 

kolka

Member
2014. április 12.
82
2
8
A jelenlegi génkutatás szerint ha jól tudom férfi ágon lehet kimutatni, hogy az ősök milyen utat tettek meg. Édesapámnak készítettek egy géntérképet és igencsak meglepődtünk, amikor izlandi felmenőket állapítottak meg, mivel egy Nógrád megyei kis faluból származik, ahol a népesség elég belterjes volt.
 

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 075
10 694
113
Koreaiak, meg japánok nem hiszem, hogy tömegesen jönnének, de például az eddig hozzánk érkezett kínaiak nem segélyen élni jöttek, hanem munkával pénzt keresni. Megtanulják a nyelvünket. Beilleszkednek, ami a közel-keleti és afrikai illegális bevándorló hullámról kevésbé mondható el. Nem próbálják rákényszeríteni a befogadó társadalomra a vallási előírásaikat, szokásikat, értékrendjüket. Nem bántalmazzák a nőket, mert szerintük alulöltözöttek. Sem szóban, sem fizikailag. Nem állnak neki mészárolni, terrortámadásokat elkövetni. Nem kiugró náluk a nemi erőszakok aránya. Nem az erőszakos bűncselekmények nagyságrenddel nagyobb előfordulása jellemző rájuk, hanem inkább meghúzzák magukat. Nem mennek szembe öntörvényű módon a jogszabályainkkal (az adójogot kivéve) és a hatósági intézkedésekkel. Szóval egyetértek: inkább a ferde szeműek. A koreai meg amúgy is egy dolgos népség. OECD felmérés szerint évtizedek óta ők dolgozzák le a legtöbb munkaórát.

Ki kell hogy ábrándítsalak, a KPOP sztárok egy része - azon kívül, hogy elsődleges kiválasztási szempont esetükben a szépség - a plasztikai műtéteknek köszönheti a kinézetét. Ebben Dél-Korea világelső. Meg a vakolatnak, mert kozmetikum fogyasztásban is élen állnak.

De ha élőben szeretnél látni KPOP sztár csajokat, akkor október 10-től 5 napig Budapesten, Bécsben és Ljubjanában forgat a GFriend nevű, manapság Koreában nagyon népszerű csapat. Jövő héten Budapest belvárosában van esély élőben találkozni velük.

Így néznek ki:
gfriend-lol-e1468492651769.jpg


A vérvonal keverése és a szaporodás kérdését közvetlenül velük érdemes megvitatni. Előny, ha tudsz koreaiul.

Esetleg van bajusz nélkül is? :D
 

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 421
17 560
113
Párom ázsiai, és rá kellett jönnöm kategóriákkal más dimenzió mint az európaiak. Szorgalmassága szembeötlő, a gimnázium mind a 4 évét sorban 5-össel fejezte be. Sokkal odaadóbb és nőiesebb mint bármely fehér nő. Az ázsiai nők arcvonásai kerekebbek, nem olyan szögletesek és férfiasak mint az európai nőké. Ettől vonzóbbak. Ráadásul nem öregszenek, ráncosodnak és őszülnek olyan szembetűnő sebességgel mint a többiek. Plusz egészséges kreol bőrük van. Egyáltalán nem hülyék, és természetüktől idegen ez a vonzódás az ábrahámita vallások bármely ága felé.
Természetesen vannak ott is olyanok akik kevésbé okosak és kevésbé szépek, de az átlag jobb.
Mióta ismerem, teljesen más kép alakult ki bennem arról mi a nő definíciója, nincs az a fullos hollywoodi bombázó aki letaszíthatná a trónjáról a távol-keleti nőket.

Nos ez szubjektív dolog, ahogy az is, hogy kinek mi és ki tetszik :) Bár hozzátenném, hogy azt nem állítottam, hogy hülyék - sőt elég komoly történelmi múlttal és kultúrával rendelkezik Ázsia és nagyon sok okos feltaláló, nagy művész élt és él azon a területen - sem azt, hogy nincs köztük szép nő. Én egyszerűen nem vonzódom hozzájuk, ahogy a az agyon szilikonozott mű mellű és mű szájú európai nőkhöz sem (ha már a hollywody fullos csajokat megemlítetted).
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 139
113
Ezt egyszeruen nem hiszem el. Lehetseges, hogy ilyen benak legyenek a nemetek? Ilyen van?

http://www.origo.hu/nagyvilag/20161...-al-bakrt-lipcseben-elfogott-terroristat.html
http://www.origo.hu/nagyvilag/20161...-al-bakrt-lipcseben-elfogott-terroristat.html
"
Holtan találták a cellájában a Lipcsében elfogott terroristát

Vélhetően öngyilkos lett a cellájában az a 22 éves szír férfi, akit hétfőn hajnalban fogtak el a német hatóságok egy merénylet előkészítésének gyanúja miatt.
...

"
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
Ezt egyszeruen nem hiszem el. Lehetseges, hogy ilyen benak legyenek a nemetek? Ilyen van?

http://www.origo.hu/nagyvilag/20161...-al-bakrt-lipcseben-elfogott-terroristat.html
"
Holtan találták a cellájában a Lipcsében elfogott terroristát

Vélhetően öngyilkos lett a cellájában az a 22 éves szír férfi, akit hétfőn hajnalban fogtak el a német hatóságok egy merénylet előkészítésének gyanúja miatt.
...

"
Egy liberális országban mindenkinek joga van, még meghalni is.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
Kell a pénz a migráncskák segélyezésére, és inkább elvonják az európaitól minthogy a pakisztáni ne kapjon. Ha nem lenne nagytöbbségük analfabéta akit képtelenség legalább egy napig irányítani, azon sem csodálkoznék ha választás előtt két hónappal állampolgáráságot adnának az egésznek.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 933
53 495
113
Valahol olvastam,hogy a német kormánytisztviselők,felső(bb) vezetők az utóbbi években sosem látott módon bevásároltak olcsó,normál méretű lakásokból,amibe véletlenül a migránsokat szállásolják el,az állam meg fizeti a bérletet serényen....
Fűzzétek már össze.
Francia dettó....
Miről beszélünk?
Hová csatlakoztunk?
Szavazzunk!
.......
 

hadtap

Active Member
2015. március 25.
459
90
28
Még egy semmire nem való ötlet.
Németország ott tart, hogy egy biztosítótársaság ’hazakísérő’ app-ja hivatott növelni a biztonságérzetet .
Köln – Szórakozás után egyedül hazamenni éjszaka: sok nőnek (és férfinak) gyakran gyomoridege van. Az AXA biztosító társaság a kölni rendőrséggel közösen tesztel egy alkalmazást, amelynek lényege, hogy biztonságosabbá tegye a hazautat.
A "WayGuard" app közvetíti a pontos helyszínre vonatkozó információt, amikor bekapcsolják. Ezen túlmenően, a barátokat vagy családtagokat is fel lehet hívni, így a felhasználókat gyakorlatilag hazakíséri.
Hazaérkezve egy kattintás is elég, hogy jelezze a team-nek vagy a barátoknak: "Megérkeztem, jól vagyok!"

https://www.tag24.de/nachrichten/di...sicherer-wayguard-app-axa-versicherung-173272

"A "WayGuard" app közvetíti a pontos helyszínre vonatkozó információt, amikor bekapcsolják."
- 24 méterre lévő saroknál forduljon jobbra , de vigyázzon utána 5 méteren belül szatír.....
ˇ"Ezen túlmenően, a barátokat vagy családtagokat is fel lehet hívni,"
-hm gondolom gyorsabb ha gyorshívógombot használok ...
"így a felhasználókat gyakorlatilag hazakíséri."
- Hja zsebbe feltéve ha hazaér .
 
  • Tetszik
Reactions: marton