Senki nem mondta, hogy szuperemberek, tolod a szalmabábbot megint, 4x is. Újra ugyanazt a kört futod. Nincs kedvem mindent visszaidézgetni. Unalmas.kihagytad a szot hogy lehet.
nem mondtam hogy mindegyik politikus buta, hanem hogy van koztuk olyan is aki butabb az atlagtol.
es ezt mint olyan konteksztusba helyeztem hogy mar hanyok atol amikor olvasom hogy a politikusok valami szuper emberek, az isten hozta oket, amit csak csinalnak mint jo, az elet igazi sakk mesterei.
ertem en hogy az emberek szeretnek konteozni, meg hulyesegeket bekepzelni, de azert vmi hatar kell hogy legyen.
nezd meg az atlagos politikust a vilagon hogy viselkedik, milyen donteseket hoz es rajosz hogy nincs bennuk semmi foldonkivuli.
ha ezek mindent jol csinalnanak, soha semmi gond nem lenne,a polgarok akik rajuk szavaznak jol elnenek stb.
de mi mit lattunk?
veszekedeseket, haborukat, kozpenz elrablasat, napi hazudozast, a vilag legtobb orszagaban meg a polgarok egy nagy reteget ami totalis nyomorban el es ne soroljam tovabb...
az hogy jott le az hogy nem birom a demokraciat?
hat epp az, hogy valaki (pl ez a csaj) marad a elotti velemenyenel ha csatlakozik egy masik parthoz kellene hogy legyen a demokracia jele abban a partban!
ha te valami miatt kampanyolsz, es radszolnak hogy azt mostmar nem lehet, az micsoda?
hat biztos hogy nem demokracia jele, inkabb main kampfot arra kellene odakepzelned, nem pedig arra amit en irtam.
most akor szerinted a politikus aki ugy valtoztassa a velemenyet ahogy a szel fuj, hulyet csinal az orszagbol/szavazoibol/polgarokbol ( peldanak ez a csaj ha kapot valamikor szavazatot, epp az miatt kapta amit most letagadot) ha abbol szemelyes haszna lehet, "pragmatikus es okos" ?
es igen, az elvhuseg az en szemeben ertek, meghozza nagyon fontos.
Igazad van, konteós vagyok, imádom a politikusokat mert zseniálisak. Nincs mélyállam, az, hogy még egy szaros általános iskolában is államokon és törvényváltoztatásokon átívelő beágyazott embereket látok az hallucináció. Nyertél.