[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
4 855
27 339
113
Nem értek a baletthoz, de tudtommal kevés férfi balett-táncos van, akinek nem sül ki a kezében a gesztenye, legalábbis a mendemondák szerint. Ugyebár Apáti Bencét is b.zizzák toleráns européer körökben...
Azért akad. Polunyin is hetero, neki is a konzervatív elhajlást nem bírják megbocsátani, a drogozás nem volt gond.
 

duckdodgers™

Well-Known Member
2012. március 5.
3 597
19 652
113
Az új német kormány legalizálja a kannabiszt
Hollandia után Németország lesz a következő narkóállam Európában? Fasza...
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
12 967
32 254
113
Hollandia után Németország lesz a következő narkóállam Európában? Fasza...

Hát valamit kell adni a népnek, legalább a füvet szívhatja majd a hideg lakásban, munka nélkül. A legalizálás kell, hogy megvehesse alapjövedelemből, vagy épp kiválthassa az ipart és termelhesse és árulhassa legálisan a saját nemesítésű kannabisztörzsét, mint a kézműves sört gyártók. Mondjuk az illegális termelésből, terjesztésből eddig is éltek jó páran.
Meg aki minden nap be van szívva, az nem fog kimenni tüntetni :)
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 785
30 559
113
De milyen jól fog mutatni az önéletrajzában:
Miniszterelnök 2021-2021
Nálunk itt a vadkeleten általában nem bír ki egy miniszterelnök egy évet, azt hiszem két hét az alsó rekord és volt akit úgy tudtak csak meneszteni, hogy saját pártja indított bizalmatlansági indítványt ellene. Már meg sem jegyzem a nevüket.
 

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
1 809
7 186
113
Ugyanaz a kotta, mint az USA-ban. A megvásárlandó társadalmi réteg számára egy jutalomfalat, miközben egész generációk agyi képességét fogják ezzel hazavágni.
A kannabisz egyéb vélt, vagy valós jótékony hatása mellett megvan az ördögi mivolta is, nagyon nagy mértékben károsítja hosszú távon a felfogóképességet.
Jól belassítja a delikvenst.

De ezen bizonyára el lehet vitatkozni, miközben az világos, hogy mely célközönségnek szól ez a liberális lépés.
Jól egybecseng azzal, hogy szeretnék ha már a 16 éves gyerekek is szavazhatnának.
Tiszta haszon, nem kell kell szakmailag megindokolni többé semmilyen lépést, szakértőket vagy propagandistákat fizetni, elég ha csak adnak pár Pokemonos matricát.
A gandzsás zombiknak még azt sem kell. Politika 2.0.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 992
53 879
113
Azt mondják, hogy 2030-ig kivezetik a szénerőműveket, 2040-ig a gázerőműveket is. Atom ugye már régóta kivégeztetett. Mit fognak ezek csinálni, nem is értem... Mintha mindenkinek elment volna ott az esze.



Bevezetik a vega kosztot, attól lesz metán, össze gyujtik, és újrahasznosítottból mennek majd a gáz eromuvek.
Páran még élvezi is fogják a felhelyezett gujto eszközt, vagy nem is csak páran.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 785
30 559
113

hete

Well-Known Member
2021. január 7.
691
1 717
93

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 454
10 545
113

Csak annyi hozzáfüzni valóm van, hogy a határok semennyire sincsenek örizve, nemrég voltam otthon, az oda-visszauton semmiféle ellenörzés nem volt, sem a Francia sem az Olasz sem a Szlovén sem a Magyar határon, ráadásul Franciában, oda-visza uton az autópályan sétálgató tucatnyi migráncsba botlottam. Azon kívül hogy ezt bemondták az autópálya radioban semmi sem törtènt. Nincs biztonság határellenörzés nélkül
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 020
26 550
113
Ez népirtás. Ha a hollandoknak joguk van lengyel gyerekeket gyilkolni, akkor a lengyeleknek is joguk van a lengyel gyerekek holland gyilkosait gyilkolni. Ez szuverenitási kérdés, egy állam gyilkolhatja a saját állampolgárait bizonyos jogi keretek között még nemzetközileg is elfogadott módon, de idegen állam polgárait gyilkolni az túlmutat az állam szuverenitásán minden körülmények között. Ilyesmire csak bűncselekmény esetén kerülhet sor (halálbüntetés) anélkül, hogy az ne alapvetően szuverenitási kérdés lenne!

Ez ebben a formában egyszerű népirtás ahol a holland elkövetőket joggal kezelheti a lengyel állam gyilkosként és léphet fel ellenük, akár katonai/titkosszolgálati eszközökkel is. Például elrabolhatja a felelős holland politikusokat, hogy lengyel területre szállítva ott bíróság elé állítsa emberiség elleni bűncselekmények (népirtás) elkövetéséért mint mondjuk az Eichmann-per volt vagy éppen rombolhatja a népirtó infrastruktúrát, például támadások a holland abortuszkórházak ellen (aka. miért nem bombázták az Auschwitzba vezető vasútvonalakat) de akár célzott likvidálást hajthat végre a népirtásért felelős holland politikusok vagy a konkrét végrehajtók a gyerekgyilkosok (holland terminológiai szerint úgynevezett "arts"-ok) ellen!

A lengyelek helyében egy pillanatra nem tétováznák, a második világháborúban már egyszer megpróbálták kiirtani őket a nyugatiak, úgyhogy pontosan tudják, hogy ez csak egy liberális Generalplan-Ost.
 

duckdodgers™

Well-Known Member
2012. március 5.
3 597
19 652
113
Mondjuk nem tudom mi betegebb, egy bu*i vagy egy manó/rénszarvas ba*ó mikulás. Már bánom hogy ezt így leírtam, lehet egy haladó szellem ellopja az ötletem és nemsokára megjelenik a tvben egy rénszarvassal pettingelö, manófil télapó, a megértés, a nyitottság és az elfogadás jegyében:D
Áh hagyd... jövőre egy feka drag queen lesz a Mikulás segítője és egy nagy phallosszal bünteti majd a rossz kölköket :eek::eek::eek:
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
47 797
81 003
113
wxoq0z1bmjk.jpg


"Baerbock a külpolitika terén semmilyen tapasztalattal nem rendelkezik. Londonban tanult és párszor meglátogatta Amerikát, a világ többi részét nem ismeri. Ennek ellenére a Zöldek keményen harcoltaka a külügyminiszteri posztért, mivel ez a funkció fontos nekik hogy terjeszteni tudják a "liberális értékek" és emberi jogok politikáját. Baerbock Európa fiatal liberális nemzedékéhez tartozik, akik úgy gondolják, hogy Európa és Németország küldetése a nyugati liberális értékek exportja más országokba és kontinensekre. Bízik a nyugati morál felsőbbrendüségében, és ez veszélyes." - vélekedik Aleksander Rahr német politológus.