Szerintem ezen kár vitázni, egész Európába probléma a népesség fogyás, mármint a fehér aktív munka vállaló, ez nem egyedi orosz probléma sajnos szépen lassan kihaló félbe vagyunk az mbappekkal szemben, és ezt nem rasszista dumának szánom, na jó egy kicsit, de integrálni a társadalomba nem tudják (vagy nem is akarják őket) ellenben szülni, tesókat behozni azt tudnak Európába, és a nagyságos eus vezetés, még adja is alájuk a lovat.
Még lenne lehetőség vissza fordulni a szakadék széléről, de ilyen csicska politikusokkal ez nem fog menni, bár gyanítom hogy ez már nem is célja az eunak az önálló európai politika, ilyen mikronokkal, kivénhedt prosti fejű van de lejjebbel, meg ezzel a csicska scolz annyira jelentéktelen hogy még a nevét se tudom, bár a hitler imitátoros beszédei kifejezetten viccesek.
Ezekkel gyakorlatilag lehetetlen megmenteni Európát.
Még lenne lehetőség vissza fordulni a szakadék széléről, de ilyen csicska politikusokkal ez nem fog menni, bár gyanítom hogy ez már nem is célja az eunak az önálló európai politika, ilyen mikronokkal, kivénhedt prosti fejű van de lejjebbel, meg ezzel a csicska scolz annyira jelentéktelen hogy még a nevét se tudom, bár a hitler imitátoros beszédei kifejezetten viccesek.
Ezekkel gyakorlatilag lehetetlen megmenteni Európát.