[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

KoviUbi

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 834
6 693
113
https://karpathir.com/2021/04/30/br...-tisztsegviseloknek-tiltotta-meg-a-beutazast/
"BRÜSSZEL: ELFOGADHATATLAN, HOGY OROSZORSZÁG UNIÓS TISZTSÉGVISELŐKNEK TILTOTTA MEG A BEUTAZÁST
A brüsszeli uniós intézmények vezetői pénteken kiadott közös közleményükben elítélték és elfogadhatatlannak nevezték Oroszország bejelentését arról, hogy megtiltja a beutazást az Európai Unió nyolc állampolgárának, köztük több magas rangú uniós és tagállami tisztségviselőnek.
A pénteken bejelentett orosz intézkedés David Sassolinak, az Európai Parlament elnökének, Vera Jourovának, az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős alelnökének, igazságügyi biztosnak, valamint hat uniós tagállam tisztségviselőjének tiltja meg a beutazást Oroszországba. A moszkvai külügyminisztérium indoklásában egyebek mellett kifogásolta, hogy az EU a közelmúltban “illegitim” és “alaptalan” korlátozó intézkedéseket vezetett be orosz állampolgárok és szervezetek ellen.
Az uniós intézmények vezetői közleményükben kijelentették: a lehető leghatározottabban elítélik az orosz döntést. A korlátozó intézkedések meghozatala “elfogadhatatlan, semmilyen jogi indokolást nem tartalmaz, teljes mértékben alaptalan, és közvetlenül az Európai Uniót célozza, nem csak az érintetteket”.
Szavaik szerint a döntés a legújabb bizonyítéka annak, hogy Oroszország a szembenállást választotta ahelyett, hogy beleegyezett volna az unióval ápolt kétoldalú kapcsolatok negatív tendenciájának orvoslásába. Az EU fenntartja magának a jogot, hogy megfelelő intézkedéseket hozzon az orosz intézkedés nyomán – tették hozzá.
A péntek este kiadott közleményt Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság, Charles Michel, az Európai Tanács, valamint David Sassoli, az Európai Parlament elnöke írta alá."

Schindler listájából filmet csináltak, de úgy érzem, hogy ez is megérne egyet lassan. Mi lesz, ha elfogynak a kitilthatók?
Egyébként is úgy háborodtak fel, mintha bármelyikük is tervezett volna Oroszországba menni. :D

Télen állhatnánk mindannyian Moszkva irányába és visszafújhatnánk a hideget Szibériába.Legalább.

Az úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött...
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 027
66 479
113
Azt csinálnak amit akarnak csak nem ártana ha nem full marhasággal vádolnák meg az ellenfelük mert az nem feltétlenül produktív ugye. Gondolom nem csak én röhögtem fel a hír hallatán hanem nem egy orosz is akinek talán eddig úgy tűnt mintha jogállamban élnének. Aztán kiderült hogy azt húznak rá a másikra amit éppen kedvük szottyan.
És ez lényeg, te próbálsz mindenről beszélni csak a lényegről nem amit már többször is leírtam, a terrorizmus egy meghatározott dolog, navalnijék nem azok ennyi. Tudom most megint jönni fogsz a külföldi ügynökökkel meg ellenségekkel meg a többivel de minek. Ezek a dolgok nem teszik őket terroristává. Szóval ha megint ez az érved ne is fáradj nincs kedvem megint leírni ugyanazt.
Az a baj, hogy elutasítod, vagy nem akarod érteni a hatalom természetét. Sem a regnáló, sem a kihívó oldalról. Ugyanez nem zavar Európában? Minden évben kiadják egymásnak a rinyálógép jelentéseket az únió országaiban, amiben a szélsőjobb rettenetes veszélyét taglalják, évről-évre mint az Európára leselkedő legnagyobb veszélyt. Annak ellenére, hogy nem sok szkinhed városrészről, náci no-go zónáról hallhatsz, annak ellenére, hogy az elmúlt évek főleg német eseteinek a többségéről nagyon elhallgatva kiderül, hogy titkosszolgálati akciók, vagy bandaleszámolások, mégis nem csak szervezetszerűen, hanem egyénileg is ugyenezzel a megbélyegzéssel kell számolniuk. Bár pont hazafiak szoktak lenni, söprik kifelé őket a hazafiságra építő hadseregekből, bár pont nem szélsőjobbosak az átlagemberek akik mondjuk Chemnitz utcáin felvonultak, de mégis széljobbal->rasszista terrorral bélyegezték meg őket. Pedig ezek az emberek azért mentek ki, mert megöltek közülük, ott és akkor egyet, de összességében többezret az elmúlt évek során, ugyanazon csoport tagjai, akik nem a leselkedő legnagyobb veszéy. :rolleyes:

Kérdőjelek a Lübcke-gyilkosság körül - párhuzamok az NSU-komplexummal
Forrás: https://kuruc.info/r/6/200596/

Még egyszer a németországi sorozatgyilkosságokról és az NPD-ről
Forrás: https://kuruc.info/r/20/89541/

"Sorozatgyilkos náci terrorcsoport Németországban" - az évszázad csalása
Forrás: https://kuruc.info/r/6/132193/

A hallei kettős gyilkosság margójára

Minő véletlenek: csökkent az AfD támogatottsága a hanaui lövöldözés után
Forrás: https://kuruc.info/r/4/208631/


Hogy megy ez a sajtóban?


Na, innen továbbhaladva. Azon politikai akarat mentén, ami 75 éves eseményeket a jelenre kényszerítve határozzák meg a közgondokodást(teljesen egyoldalúan, de ezt is kifejtem), nem kívánnak valódi demokráciát(aminek a fontosságát állandóan hangoztatják) működtetni. A rendszer és a politikai nézetek nem ugyanazok. Egy jobboldali párt a jelen rendszerkörülmények között, ha nem akar a fenti 75 éves megbélyegzés hatálya alá kerülni, összekapcsolva a terrorral, elveszti a mondanivalóját, hiszen kénytelen idomulni azoknak az alapvetéseihez, akik pont az ellentétet fogalmazzák meg és abban az esetben is ezt érvényesítik, ha semmi köze nincs az adott csoportusálnak a hivatkozott 75 éves eseményekhez. Emberi nyelven, pusztán azért megbélyegzés, munkából eltávolítás, megfigyelés, számontartás, ellenségnek kikiáltás jár a demokratikus rendszerek minden országában már, ha valaki pusztán a saját nemzetével azonosul és ennek a jobbítására kíván katona lenni, politizálni, vagy mérnöki munkát végezni, vagy anya és apa lenni. Nem követnek el semmit, tehát a te értékelésed mentén nincs közük semmilyen módon a terrorhoz, mégis 'megelőző' stádiumban titkosszolgálati megfigyelés alá esnek, sokszor a nevükben követnek el akciókat, vagy rájuk hárítják mások tetteit, hogy a félelmet fenntartsák és azon keresztül megbélyegezzék a képviseletét ezen embereknek, megbélyegezzék az emberi értékeit, családját, barátait, munkahelyét. Mert 75 éve is így kezdődött, mondják. Előítélet? A tapasztalatok?

Ugyanezen országokban, a 'demokratikus' országok ilyentén egyoldalúsított multikultijában ugyanakkor szobrot állítanak Marxnak, Leninnek, megemlékeznek a munkásságukról, követendő példaként. A mi hazánkat elítélte az únió a vörös csillag tiltásáért, csak hogy értsd, mennyire is számít nekik valójában a mi történelmi emlékezetünk, sérelmeink, az erre a tapasztalatra épített rendszer. Ezért megbélyegzés jár. Azok akik képviselik a náci bélyeg osztását, itt Magyarországon is a történelmi tudás ellenére támogatják a kommunizmust, mert az baloldali, mert az demokratikus és köztársasági, mert a nyugat része volt a hatásai java nélkül. Akik itt megakasztották a terjedését, azok megbélyegzettek örökre azok által, akik mentesültek a borzalmai alól általuk. A bolsevik permanens forradalom nem állt meg. A meghatározott céljai ma is élnek, folynak a szemed előtt. Azok, akik a demokráciát hangoztatják a környező rendszerekben, összekapcsolva a ma hangzatos jogállamisággal, demokratikus értékekkel, gyűlöletbeszéd törvényekkel, gondolatrendőrséggel, azok itt az országodban rendre megemlékezéseket tartanak a tanácsköztársaságról, Mert a baloldal...Az nem náci. Csak és kizárólag olyan rendszert kínálnak, amiben nincs valós választási lehetőséged, mert minden pártnak ugyanarra kell építkeznie. Hogy nem jobboldali, mert a jobboldali az náci. Tehát a jelenleg erőltetett rendszer, valójában egypólusú kíván lenni, amiben olyan pártok közül választhatsz, amik mind kizárólag ugyanazt mondják, csinálják, akarják.

Oroszországban bár van sztálini romantikázás, de az emberek történelmének a része a bolsevik forradalom, amikor ők is elhitték ennek az eszmerendszernek a jó lehetőségét. Aztán kaptak lenini halálkvótát. Nem azért kellett meghalnia tömegeknek, mert mint Pol Pot alatt, szemüvegesek voltak, vagy mint Hitler alatt, zsidók vagy kommunisták voltak, hanem csak és kizárólag azért, mert Lenin kiírt egy adott egy kvótát, hogy ott mennyi embernek kell meghalnia, hogy a többi a rettegéstől engedelmes legyen az új, szovjet embertípus kifejlesztéséhez és a kvóta állandóan nőtt, a vérszomjas végrehajtók pedig úgy rákaptak, hogy amikor teljesítették a megemelt kvótákat is, akkor igénylést nyújtottak be rá még és a jóságos Lenin kegyesen teljesítette ezt a jó cél érdekében. Ezt az új szovjet embertípust most tökéletesítik a Gari féle semmihez nem kötődő hasznos idiótákhoz hasonlóra mosott agyú fiatalokkal. Nézd a 'demokratikus' 444 cikkét:


Szóval van egy Lenin, aki a haverjaival nyugati támogatással és pénzeléssel, kb. 4000 lelkes tömeggyilkos patkánnyal sokaknak tűnve, megszállva a fontos pontokat, átvette a hatalmat egy 130 milliós országban és végtelen szenvedést hozott rá. Erre a Leninre emlékszik Oroszország, máig ott porhad a kis viaszos teste a mauzóleumban, de Putyin végre úgy döntött, hogy pusztuljon onnan. És erre a Leninre valami jóként emlékezik a baloldali demokratikus nyugat. Szobrokat állítanak neki, romantikáznak róla, méltatják a munkásságát.

Ugyanez a nyugat, támogatja és pénzeli Navalnijt és a szervezeteit. Ez a nyugat, ami előre megbélyegzi és terroristának tekinti azokat, akik szeretik a sajátjaikat, ez ugyanaz a nyugat. Biztosan úgy érzed, hogy Putyin annyira kisebbrendű politikus a nyugatiakhoz képest, hogy ezt ő, válaszreakcióként nem teheti meg? Nem csináltak semmit Navalnij szervezetei? Leniné sem, amíg öldökölni nem kezdtek. Mondhatná Putyin és micsoda igaza is lenne, ha a nyugat arcába vetné, hogy tudjuk hová vezetett mindez... :rolleyes: Őrjöngenének ettől a retorikától, miközben ennek a retorikának részben még igaza is van Navalnijjal és a szervezeteivel kapcsolatban.

Ha megfigyeled, a 'demokrácia' erői, baloldali és áljobbos, de ugyanazt hangoztató pártok ahová csak elérnek, fogsággal, elpusztítással, megbélyegzéssel, ellehetetlenítéssel fenyegetik a többi embert, polgártársaikat, hazafiakat, hétköznapi embereket, akik nem akarják az igájukba hajtani a fejüket. Oroszországban ugyanez megy, általános támadásban vannak. És Putyinék jó eséllyel, ahogy @nyugger mondta, extremista bélyeget adhattak a szerevezeteknek, de ha tudjuk hová vezetett mindez vonalon mennek, a terrorista bár prekoncepció, de aligha téves.
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 504
54 449
113
Az a baj, hogy elutasítod, vagy nem akarod érteni a hatalom természetét. Sem a regnáló, sem a kihívó oldalról. Ugyanez nem zavar Európában? Minden évben kiadják egymásnak a rinyálógép jelentéseket az únió országaiban, amiben a szélsőjobb rettenetes veszélyét taglalják, évről-évre mint az Európára leselkedő legnagyobb veszélyt. Annak ellenére, hogy nem sok szkinhed városrészről, náci no-go zónáról hallhatsz, annak ellenére, hogy az elmúlt évek főleg német eseteinek a többségéről nagyon elhallgatva kiderül, hogy titkosszolgálati akciók, vagy bandaleszámolások, mégis nem csak szervezetszerűen, hanem egyénileg is ugyenezzel a megbélyegzéssel kell számolniuk. Bár pont hazafiak szoktak lenni, söprik kifelé őket a hazafiságra építő hadseregekből, bár pont nem szélsőjobbosak az átlagemberek akik mondjuk Chemnitz utcáin felvonultak, de mégis széljobbal->rasszista terrorral bélyegezték meg őket. Pedig ezek az emberek azért mentek ki, mert megöltek közülük, ott és akkor egyet, de összességében többezret az elmúlt évek során, ugyanazon csoport tagjai, akik nem a leselkedő legnagyobb veszéy. :rolleyes:

Kérdőjelek a Lübcke-gyilkosság körül - párhuzamok az NSU-komplexummal
Forrás: https://kuruc.info/r/6/200596/

Még egyszer a németországi sorozatgyilkosságokról és az NPD-ről
Forrás: https://kuruc.info/r/20/89541/

"Sorozatgyilkos náci terrorcsoport Németországban" - az évszázad csalása
Forrás: https://kuruc.info/r/6/132193/

A hallei kettős gyilkosság margójára

Minő véletlenek: csökkent az AfD támogatottsága a hanaui lövöldözés után
Forrás: https://kuruc.info/r/4/208631/


Hogy megy ez a sajtóban?


Na, innen továbbhaladva. Azon politikai akarat mentén, ami 75 éves eseményeket a jelenre kényszerítve határozzák meg a közgondokodást(teljesen egyoldalúan, de ezt is kifejtem), nem kívánnak valódi demokráciát(aminek a fontosságát állandóan hangoztatják) működtetni. A rendszer és a politikai nézetek nem ugyanazok. Egy jobboldali párt a jelen rendszerkörülmények között, ha nem akar a fenti 75 éves megbélyegzés hatálya alá kerülni, összekapcsolva a terrorral, elveszti a mondanivalóját, hiszen kénytelen idomulni azoknak az alapvetéseihez, akik pont az ellentétet fogalmazzák meg és abban az esetben is ezt érvényesítik, ha semmi köze nincs az adott csoportusálnak a hivatkozott 75 éves eseményekhez. Emberi nyelven, pusztán azért megbélyegzés, munkából eltávolítás, megfigyelés, számontartás, ellenségnek kikiáltás jár a demokratikus rendszerek minden országában már, ha valaki pusztán a saját nemzetével azonosul és ennek a jobbítására kíván katona lenni, politizálni, vagy mérnöki munkát végezni, vagy anya és apa lenni. Nem követnek el semmit, tehát a te értékelésed mentén nincs közük semmilyen módon a terrorhoz, mégis 'megelőző' stádiumban titkosszolgálati megfigyelés alá esnek, sokszor a nevükben követnek el akciókat, vagy rájuk hárítják mások tetteit, hogy a félelmet fenntartsák és azon keresztül megbélyegezzék a képviseletét ezen embereknek, megbélyegezzék az emberi értékeit, családját, barátait, munkahelyét. Mert 75 éve is így kezdődött, mondják. Előítélet? A tapasztalatok?

Ugyanezen országokban, a 'demokratikus' országok ilyentén egyoldalúsított multikultijában ugyanakkor szobrot állítanak Marxnak, Leninnek, megemlékeznek a munkásságukról, követendő példaként. A mi hazánkat elítélte az únió a vörös csillag tiltásáért, csak hogy értsd, mennyire is számít nekik valójában a mi történelmi emlékezetünk, sérelmeink, az erre a tapasztalatra épített rendszer. Ezért megbélyegzés jár. Azok akik képviselik a náci bélyeg osztását, itt Magyarországon is a történelmi tudás ellenére támogatják a kommunizmust, mert az baloldali, mert az demokratikus és köztársasági, mert a nyugat része volt a hatásai java nélkül. Akik itt megakasztották a terjedését, azok megbélyegzettek örökre azok által, akik mentesültek a borzalmai alól általuk. A bolsevik permanens forradalom nem állt meg. A meghatározott céljai ma is élnek, folynak a szemed előtt. Azok, akik a demokráciát hangoztatják a környező rendszerekben, összekapcsolva a ma hangzatos jogállamisággal, demokratikus értékekkel, gyűlöletbeszéd törvényekkel, gondolatrendőrséggel, azok itt az országodban rendre megemlékezéseket tartanak a tanácsköztársaságról, Mert a baloldal...Az nem náci. Csak és kizárólag olyan rendszert kínálnak, amiben nincs valós választási lehetőséged, mert minden pártnak ugyanarra kell építkeznie. Hogy nem jobboldali, mert a jobboldali az náci. Tehát a jelenleg erőltetett rendszer, valójában egypólusú kíván lenni, amiben olyan pártok közül választhatsz, amik mind kizárólag ugyanazt mondják, csinálják, akarják.

Oroszországban bár van sztálini romantikázás, de az emberek történelmének a része a bolsevik forradalom, amikor ők is elhitték ennek az eszmerendszernek a jó lehetőségét. Aztán kaptak lenini halálkvótát. Nem azért kellett meghalnia tömegeknek, mert mint Pol Pot alatt, szemüvegesek voltak, vagy mint Hitler alatt, zsidók vagy kommunisták voltak, hanem csak és kizárólag azért, mert Lenin kiírt egy adott egy kvótát, hogy ott mennyi embernek kell meghalnia, hogy a többi a rettegéstől engedelmes legyen az új, szovjet embertípus kifejlesztéséhez és a kvóta állandóan nőtt, a vérszomjas végrehajtók pedig úgy rákaptak, hogy amikor teljesítették a megemelt kvótákat is, akkor igénylést nyújtottak be rá még és a jóságos Lenin kegyesen teljesítette ezt a jó cél érdekében. Ezt az új szovjet embertípust most tökéletesítik a Gari féle semmihez nem kötődő hasznos idiótákhoz hasonlóra mosott agyú fiatalokkal. Nézd a 'demokratikus' 444 cikkét:


Szóval van egy Lenin, aki a haverjaival nyugati támogatással és pénzeléssel, kb. 4000 lelkes tömeggyilkos patkánnyal sokaknak tűnve, megszállva a fontos pontokat, átvette a hatalmat egy 130 milliós országban és végtelen szenvedést hozott rá. Erre a Leninre emlékszik Oroszország, máig ott porhad a kis viaszos teste a mauzóleumban, de Putyin végre úgy döntött, hogy pusztuljon onnan. És erre a Leninre valami jóként emlékezik a baloldali demokratikus nyugat. Szobrokat állítanak neki, romantikáznak róla, méltatják a munkásságát.

Ugyanez a nyugat, támogatja és pénzeli Navalnijt és a szervezeteit. Ez a nyugat, ami előre megbélyegzi és terroristának tekinti azokat, akik szeretik a sajátjaikat, ez ugyanaz a nyugat. Biztosan úgy érzed, hogy Putyin annyira kisebbrendű politikus a nyugatiakhoz képest, hogy ezt ő, válaszreakcióként nem teheti meg? Nem csináltak semmit Navalnij szervezetei? Leniné sem, amíg öldökölni nem kezdtek. Mondhatná Putyin és micsoda igaza is lenne, ha a nyugat arcába vetné, hogy tudjuk hová vezetett mindez... :rolleyes: Őrjöngenének ettől a retorikától, miközben ennek a retorikának részben még igaza is van Navalnijjal és a szervezeteivel kapcsolatban.

Ha megfigyeled, a 'demokrácia' erői, baloldali és áljobbos, de ugyanazt hangoztató pártok ahová csak elérnek, fogsággal, elpusztítással, megbélyegzéssel, ellehetetlenítéssel fenyegetik a többi embert, polgártársaikat, hazafiakat, hétköznapi embereket, akik nem akarják az igájukba hajtani a fejüket. Oroszországban ugyanez megy, általános támadásban vannak. És Putyinék jó eséllyel, ahogy @nyugger mondta, extremista bélyeget adhattak a szerevezeteknek, de ha tudjuk hová vezetett mindez vonalon mennek, a terrorista bár prekoncepció, de aligha téves.
Akinek ezt magyaràzni kell, annak nem èrdemes. :(
 

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 690
2 303
113
Az a baj, hogy elutasítod, vagy nem akarod érteni a hatalom természetét. Sem a regnáló, sem a kihívó oldalról. Ugyanez nem zavar Európában? Minden évben kiadják egymásnak a rinyálógép jelentéseket az únió országaiban, amiben a szélsőjobb rettenetes veszélyét taglalják, évről-évre mint az Európára leselkedő legnagyobb veszélyt. Annak ellenére, hogy nem sok szkinhed városrészről, náci no-go zónáról hallhatsz, annak ellenére, hogy az elmúlt évek főleg német eseteinek a többségéről nagyon elhallgatva kiderül, hogy titkosszolgálati akciók, vagy bandaleszámolások, mégis nem csak szervezetszerűen, hanem egyénileg is ugyenezzel a megbélyegzéssel kell számolniuk. Bár pont hazafiak szoktak lenni, söprik kifelé őket a hazafiságra építő hadseregekből, bár pont nem szélsőjobbosak az átlagemberek akik mondjuk Chemnitz utcáin felvonultak, de mégis széljobbal->rasszista terrorral bélyegezték meg őket. Pedig ezek az emberek azért mentek ki, mert megöltek közülük, ott és akkor egyet, de összességében többezret az elmúlt évek során, ugyanazon csoport tagjai, akik nem a leselkedő legnagyobb veszéy. :rolleyes:

Kérdőjelek a Lübcke-gyilkosság körül - párhuzamok az NSU-komplexummal
Forrás: https://kuruc.info/r/6/200596/

Még egyszer a németországi sorozatgyilkosságokról és az NPD-ről
Forrás: https://kuruc.info/r/20/89541/

"Sorozatgyilkos náci terrorcsoport Németországban" - az évszázad csalása
Forrás: https://kuruc.info/r/6/132193/

A hallei kettős gyilkosság margójára

Minő véletlenek: csökkent az AfD támogatottsága a hanaui lövöldözés után
Forrás: https://kuruc.info/r/4/208631/


Hogy megy ez a sajtóban?


Na, innen továbbhaladva. Azon politikai akarat mentén, ami 75 éves eseményeket a jelenre kényszerítve határozzák meg a közgondokodást(teljesen egyoldalúan, de ezt is kifejtem), nem kívánnak valódi demokráciát(aminek a fontosságát állandóan hangoztatják) működtetni. A rendszer és a politikai nézetek nem ugyanazok. Egy jobboldali párt a jelen rendszerkörülmények között, ha nem akar a fenti 75 éves megbélyegzés hatálya alá kerülni, összekapcsolva a terrorral, elveszti a mondanivalóját, hiszen kénytelen idomulni azoknak az alapvetéseihez, akik pont az ellentétet fogalmazzák meg és abban az esetben is ezt érvényesítik, ha semmi köze nincs az adott csoportusálnak a hivatkozott 75 éves eseményekhez. Emberi nyelven, pusztán azért megbélyegzés, munkából eltávolítás, megfigyelés, számontartás, ellenségnek kikiáltás jár a demokratikus rendszerek minden országában már, ha valaki pusztán a saját nemzetével azonosul és ennek a jobbítására kíván katona lenni, politizálni, vagy mérnöki munkát végezni, vagy anya és apa lenni. Nem követnek el semmit, tehát a te értékelésed mentén nincs közük semmilyen módon a terrorhoz, mégis 'megelőző' stádiumban titkosszolgálati megfigyelés alá esnek, sokszor a nevükben követnek el akciókat, vagy rájuk hárítják mások tetteit, hogy a félelmet fenntartsák és azon keresztül megbélyegezzék a képviseletét ezen embereknek, megbélyegezzék az emberi értékeit, családját, barátait, munkahelyét. Mert 75 éve is így kezdődött, mondják. Előítélet? A tapasztalatok?

Ugyanezen országokban, a 'demokratikus' országok ilyentén egyoldalúsított multikultijában ugyanakkor szobrot állítanak Marxnak, Leninnek, megemlékeznek a munkásságukról, követendő példaként. A mi hazánkat elítélte az únió a vörös csillag tiltásáért, csak hogy értsd, mennyire is számít nekik valójában a mi történelmi emlékezetünk, sérelmeink, az erre a tapasztalatra épített rendszer. Ezért megbélyegzés jár. Azok akik képviselik a náci bélyeg osztását, itt Magyarországon is a történelmi tudás ellenére támogatják a kommunizmust, mert az baloldali, mert az demokratikus és köztársasági, mert a nyugat része volt a hatásai java nélkül. Akik itt megakasztották a terjedését, azok megbélyegzettek örökre azok által, akik mentesültek a borzalmai alól általuk. A bolsevik permanens forradalom nem állt meg. A meghatározott céljai ma is élnek, folynak a szemed előtt. Azok, akik a demokráciát hangoztatják a környező rendszerekben, összekapcsolva a ma hangzatos jogállamisággal, demokratikus értékekkel, gyűlöletbeszéd törvényekkel, gondolatrendőrséggel, azok itt az országodban rendre megemlékezéseket tartanak a tanácsköztársaságról, Mert a baloldal...Az nem náci. Csak és kizárólag olyan rendszert kínálnak, amiben nincs valós választási lehetőséged, mert minden pártnak ugyanarra kell építkeznie. Hogy nem jobboldali, mert a jobboldali az náci. Tehát a jelenleg erőltetett rendszer, valójában egypólusú kíván lenni, amiben olyan pártok közül választhatsz, amik mind kizárólag ugyanazt mondják, csinálják, akarják.

Oroszországban bár van sztálini romantikázás, de az emberek történelmének a része a bolsevik forradalom, amikor ők is elhitték ennek az eszmerendszernek a jó lehetőségét. Aztán kaptak lenini halálkvótát. Nem azért kellett meghalnia tömegeknek, mert mint Pol Pot alatt, szemüvegesek voltak, vagy mint Hitler alatt, zsidók vagy kommunisták voltak, hanem csak és kizárólag azért, mert Lenin kiírt egy adott egy kvótát, hogy ott mennyi embernek kell meghalnia, hogy a többi a rettegéstől engedelmes legyen az új, szovjet embertípus kifejlesztéséhez és a kvóta állandóan nőtt, a vérszomjas végrehajtók pedig úgy rákaptak, hogy amikor teljesítették a megemelt kvótákat is, akkor igénylést nyújtottak be rá még és a jóságos Lenin kegyesen teljesítette ezt a jó cél érdekében. Ezt az új szovjet embertípust most tökéletesítik a Gari féle semmihez nem kötődő hasznos idiótákhoz hasonlóra mosott agyú fiatalokkal. Nézd a 'demokratikus' 444 cikkét:


Szóval van egy Lenin, aki a haverjaival nyugati támogatással és pénzeléssel, kb. 4000 lelkes tömeggyilkos patkánnyal sokaknak tűnve, megszállva a fontos pontokat, átvette a hatalmat egy 130 milliós országban és végtelen szenvedést hozott rá. Erre a Leninre emlékszik Oroszország, máig ott porhad a kis viaszos teste a mauzóleumban, de Putyin végre úgy döntött, hogy pusztuljon onnan. És erre a Leninre valami jóként emlékezik a baloldali demokratikus nyugat. Szobrokat állítanak neki, romantikáznak róla, méltatják a munkásságát.

Ugyanez a nyugat, támogatja és pénzeli Navalnijt és a szervezeteit. Ez a nyugat, ami előre megbélyegzi és terroristának tekinti azokat, akik szeretik a sajátjaikat, ez ugyanaz a nyugat. Biztosan úgy érzed, hogy Putyin annyira kisebbrendű politikus a nyugatiakhoz képest, hogy ezt ő, válaszreakcióként nem teheti meg? Nem csináltak semmit Navalnij szervezetei? Leniné sem, amíg öldökölni nem kezdtek. Mondhatná Putyin és micsoda igaza is lenne, ha a nyugat arcába vetné, hogy tudjuk hová vezetett mindez... :rolleyes: Őrjöngenének ettől a retorikától, miközben ennek a retorikának részben még igaza is van Navalnijjal és a szervezeteivel kapcsolatban.

Ha megfigyeled, a 'demokrácia' erői, baloldali és áljobbos, de ugyanazt hangoztató pártok ahová csak elérnek, fogsággal, elpusztítással, megbélyegzéssel, ellehetetlenítéssel fenyegetik a többi embert, polgártársaikat, hazafiakat, hétköznapi embereket, akik nem akarják az igájukba hajtani a fejüket. Oroszországban ugyanez megy, általános támadásban vannak. És Putyinék jó eséllyel, ahogy @nyugger mondta, extremista bélyeget adhattak a szerevezeteknek, de ha tudjuk hová vezetett mindez vonalon mennek, a terrorista bár prekoncepció, de aligha téves.
Unalmas hogy mindig olyan dolgokat hozol fel ami nem releváns csak azért hogy teljesen másról kezdjünk el beszélni. Kit érdekel Európa ebben az esetben? Az oroszokról van szó majd ha egy Európa hír lesz ugyan erről más nevekkel akkor majd arról beszélünk. Ez tipikus whataboutism.

Színes forradalom, bezzegnyugat, lenin, "demokratikus" országok... hagyjuk már a hülyeséget.

Jössz itt a hatalom természetével mintha ezzel mondanál bármit is aztán elkezdesz skinheadekről beszélni. Ne mááá mert navalnij a rasszizmusra építette a politikáját? Nem. Akkor? Jah hogy ez csak ugyanaz mint amikor cigókkal jöttél, próbálsz összemosni valamit aminek köze nincs egymáshoz.

Az egyetlen reális érved az lehetne amit nyugger írt hogy ez egy félre fordítás csak hát mivel nem jön kiigazítás és még ő is csak azt írta hogy valszeg ezért elég nyilvánvaló hogy az a szándékuk hogy terroristaként könyveljék el a szervezetet. De még ekkor is azzal jössz hogy de az se lenne baj ha mégis az lenne a prekoncepció hogy terroristák. Jah hogy lehet vitázni a prekoncepcióiddal? Sehogy. Ha meg állami szinten megy akkor az gáz. És ennyi a lényeg van valami amit te feltételezel mert hogy az biztos úgy van, csak épp nincs rá semmi bizonyíték akkor ez jogilag nincs így. De ez nem probléma mert bezzegeu, cigók, skinheadek, lenin, "demokrácia" meg egyéb mesebeli lófasz. Aztán ha esetleg te kerülnél a mesebeli lófasznak a másik végére, ugyanígy megvádolva terrorizmussal akkor ha egy másik embertől hallanád ezt a bezzegrussia, cigók, skinheadek, navalnij, lenin, "demokrácia" érvelést kikaparnád a szemed. De nem várom tőled hogy ezt elismerd mert nyilvánvaló hogy itt pártot állsz, hogy minek azt nem tudom de a te dolgod.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 027
66 479
113
Unalmas hogy mindig olyan dolgokat hozol fel ami nem releváns csak azért hogy teljesen másról kezdjünk el beszélni. Kit érdekel Európa ebben az esetben? Az oroszokról van szó majd ha egy Európa hír lesz ugyan erről más nevekkel akkor majd arról beszélünk. Ez tipikus whataboutism.

Színes forradalom, bezzegnyugat, lenin, "demokratikus" országok... hagyjuk már a hülyeséget.

Jössz itt a hatalom természetével mintha ezzel mondanál bármit is aztán elkezdesz skinheadekről beszélni. Ne mááá mert navalnij a rasszizmusra építette a politikáját? Nem. Akkor? Jah hogy ez csak ugyanaz mint amikor cigókkal jöttél, próbálsz összemosni valamit aminek köze nincs egymáshoz.

Az egyetlen reális érved az lehetne amit nyugger írt hogy ez egy félre fordítás csak hát mivel nem jön kiigazítás és még ő is csak azt írta hogy valszeg ezért elég nyilvánvaló hogy az a szándékuk hogy terroristaként könyveljék el a szervezetet. De még ekkor is azzal jössz hogy de az se lenne baj ha mégis az lenne a prekoncepció hogy terroristák. Jah hogy lehet vitázni a prekoncepcióiddal? Sehogy. Ha meg állami szinten megy akkor az gáz. És ennyi a lényeg van valami amit te feltételezel mert hogy az biztos úgy van, csak épp nincs rá semmi bizonyíték akkor ez jogilag nincs így. De ez nem probléma mert bezzegeu, cigók, skinheadek, lenin, "demokrácia" meg egyéb mesebeli lófasz. Aztán ha esetleg te kerülnél a mesebeli lófasznak a másik végére, ugyanígy megvádolva terrorizmussal akkor ha egy másik embertől hallanád ezt a bezzegrussia, cigók, skinheadek, navalnij, lenin, "demokrácia" érvelést kikaparnád a szemed. De nem várom tőled hogy ezt elismerd mert nyilvánvaló hogy itt pártot állsz, hogy minek azt nem tudom de a te dolgod.
Értem. Tehát te a nem gondoltam volna, hogy azonos események láncolatában azonos eredmény születhet tábort erősíted. :D
 

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 690
2 303
113
Értem. Tehát te a nem gondoltam volna, hogy azonos események láncolatában azonos eredmény születhet tábort erősíted. :D
Azt látsz bele abba amit akarsz csak hát pont azért vannak törvényeink és jogszabályaink hogy egy közös alapon tudjunk együtt élni és dolgozni. Amikor a hatalom ezt úgy ferdíti ahogy neki tetszik akkor az gáz és nem segít rajta semennyi :D-i. De ha szerencséd van ezt nem kell majd megtanulnod a saját károdon.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 027
66 479
113
Azt látsz bele abba amit akarsz csak hát pont azért vannak törvényeink és jogszabályaink hogy egy közös alapon tudjunk együtt élni és dolgozni. Amikor a hatalom ezt úgy ferdíti ahogy neki tetszik akkor az gáz és nem segít rajta semennyi :D-i. De ha szerencséd van ezt nem kell majd megtanulnod a saját károdon.
:D Ember, a hazámban izraeli szervezetek mondhatják meg, hogy megfelelő-e a hanghordozásom vagy a mondanivalóm az adott idegen állammal szemben. :D Mit nem kell megtanulni? Már rég megtanultam a saját káromon, amikor rendőrök lőttek rám gumilövedékkel, bírók százával gépsoron elítélve a többi hozzám hasonló átlagembert. Persze, biztos itt sem releváns a nyugat, meg a demokratikus tábor. :)
 

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 690
2 303
113
:D Ember, a hazámban izraeli szervezetek mondhatják meg, hogy megfelelő-e a hanghordozásom vagy a mondanivalóm az adott idegen állammal szemben. :D Mit nem kell megtanulni? Már rég megtanultam a saját káromon, amikor rendőrök lőttek rám gumilövedékkel, bírók százával gépsoron elítélve a többi hozzám hasonló átlagembert. Persze, biztos itt sem releváns a nyugat, meg a demokratikus tábor. :)
Ja ha veled megtették akkor gáz volt ha mással akkor nem. Értöm.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 027
66 479
113
Ja ha veled megtették akkor gáz volt ha mással akkor nem. Értöm.
Velem a demokratikusok tették meg, nem a diktatórikus autoriter gonosz tengelye, blablabla. Ha velem megtehették, miért gáz, ha velük is megteszik? Miért nem gáz, hogy velem megtették? Mert ezzel ugyanoda süllyed esetleg, ahová a demokratikusok? :D Szóval te inkább Putyint félted ettől a lépéstől? :)
 

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 690
2 303
113
Velem a demokratikusok tették meg, nem a diktatórikus autoriter gonosz tengelye, blablabla. Ha velem megtehették, miért gáz, ha velük is megteszik? Miért nem gáz, hogy velem megtették? Mert ezzel ugyanoda süllyed esetleg, ahová a demokratikusok? :D Szóval te inkább Putyint félted ettől a lépéstől? :)
:confused:"Ha velem megtehették ,miért gáz, ha velük is megtehetik?":confused: Jah ha engem meglopnak miért gáz ha a szomszédot is. Teljesen ésszerű következtetés.
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
47 731
80 556
113
@omae
A Rosfinmonitoring a „Navalnij stábjai” civil mozgalmat felvette azon szervezetek listájába, amelyekkel kapcsolatban információk vannak szélsőséges (extrémista)tevékenységekben vagy terrorizmusban való részvételükről. Tehát vagy- vagy.
 

éber

Well-Known Member
2020. december 15.
782
2 302
93
Milyen kétes csoportot? Mondj valamit ami terrorizmusra utal navalnij vagy a szervezetével kapcsolatban.
Nem akarod megérteni hogy Navalnij egy közönséges " csíra " egy bajkeverő,felforgató palánta.
Tipikus forradalmár,a legrosszabb fajtából. Egy modern Trockij...
Senki nem tűr meg a háza táján egy ilyen felforgató személyiséget,pláne nem Putyin,és igaza is van.
Anarchiába sodorná az országot,csak az USA érdekét szolgálja a bullshit szabadságjogokra hivatkozva.
 
Status
Not open for further replies.