[BIZTPOL] Románia

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
4 722
13 217
113

Vogon

Well-Known Member
2021. május 13.
2 287
3 915
113

Yoda

Well-Known Member
2022. február 28.
1 344
1 468
113
Ide teszem azzal hogy a kelet európai helyzettel kapcsolatban a elmúlt hónapokban több sajtóban megszellőztetett usa általi információ helyesnek bizonyult:
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
4 722
13 217
113
Ide teszem azzal hogy a kelet európai helyzettel kapcsolatban a elmúlt hónapokban több sajtóban megszellőztetett usa általi információ helyesnek bizonyult:
Ez itt már régen kitaláltuk.
 

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
2 777
8 057
113

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
13 230
18 247
113
de a románokkal szemben például igen, mert ők egyelőre akkora nemzet, hogy mindent maguknak tudnak gyártani,

:D :D :Dkivéve amit Nyugatról készen oda hoznak, viszont így fizetik a munka nélkül teng-leng hadiparukat, akik lásd fent, 2-3 hónap alatt legyártják az évi szükséges pótalkatrészeket, utána kapják a kárpótlást a veszteségre állambácsitól.