Ez is benne van amit ír, de a összkép is az talán mintha távolodnának /hónapokra évekre sőt!! vannak előre jelzések kurmányok meg két és három betűs szervezetek listáján.Itt egy kicsit más a helyzet. Ugye pl. a WV is keresett magának helyet Közép-Európában, ahová németből kiszervezné az összes belsőégésű motorokkal szerelt személygépjárműveinek gyártását. Cserében otthon németben meg felfejlesztené az egyébként nagyobb hozzáadott értékkel és hosszútávú jövővel rendelkező elektromos autó gyártását. Most a Renault ugyanezt teszi. Tulajdonképpen a Nissan is adja magát, mint lehetséges partner - régóta "molyolnak" együtt ...
Az oroszoknál más a helyzet. Ott egyfelől nincs ez a "zöld átállási kényszer" - másfelől ott az az 1 EUR -ért átadott üzleti részére 6 éves visszavásárlási lehetősége van. Szerintem vissza akarnak oda térni. Nem mellesleg a bevételeik 30% -a ott volt ... Azt nem tudom, csak valószínűsítem, hogy a deal része lehetett valamilyen licensz díjas konstrukció is "amíg távol vannak" ...
De mondhatnám azt is hogy /belföldön is/ kb. bejött amit egyetemen a 1990-es években oktattak magyarba.
Itt azért érdemes elgondolkodni.
Egyetemi tanárok a szakterületükön tudják hogy mi van kb. mi lesz 20+ év múlva, aztán a kurmány meg...