1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Társadalmi folyamatok

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - nekerdez által indítva @ 2012. december 27..

 1. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Mondjuk az hogy ki az1-es szulo es ki csak a 2-es az mi alapjan dol el? Mert ez igy eleg hatranyosan kulonbozteti meg a 2-es szulot. Eddig ugye volt anya es apa, ket egyenrangu szemely, most meg 1-es es 2-es. Na es mi vanha az illeto muszlim es 3 felesege van? Vagy valami szabad szekta aberralt tagja es valami torzskozossegi kibuc szerusegben elnek mindenkivel kozosen? Volt ilyen is ne rohogjetek. Szoval rajuk miert nemgondolnak? Ez igy kirekeszto, nem jo ez igy.
   
 2. emel

  emel Well-Known Member

  Mi vaaan?!! Hát én azért egy normális francia helyében jó hangosan elküldeném őket a jó édes rosszéletű ... 1. számú szülőjükbe (tényleg, melyik az 1. sz. és miért??)?!! Mi az hogy mások eldöntik HELYETTEM hogy kell ENGEM megszólítani?!! Abban a rohadt nagy "demokráciában" már ezt se döntheti el az ember 1. szám első személyben saját maga?!!
   
  blitzkrieg, antigonosz and zsolti like this.
 3. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Én ha férfi/apa a 2. számú, már perelném is őket konkrétan, hogy hátrasoroltak az anya mögé!
  Ha fordítva van, az asszonyt bujtogatnám ugyan erre, hogy pereljen mert őt érte hátrányos megkülönböztetés!

  Örültek ezek, agyukra ment a jólét én mindig mondom!
   
 4. emel

  emel Well-Known Member

  Oui, és megnyert per esetére nem is kellene sokat kérni, csak a mindenkori francúz minimálbér mondjuk 10%át havonta - mindaddig míg érvényben van a törvény, mivelhogy addig van hátrányosként szólítva a 2. sz. jelölt!! Vajon hányan követnék a példát?
   
  blitzkrieg likes this.
 5. plushun

  plushun Well-Known Member

  30 éve még ezen is csak röhögtünk és meg sem fordult a fejünkben, hogy ez valaha igaz lesz. Most meg ez a valóság.

   
 6. plushun

  plushun Well-Known Member

  Mondjuk hozzá teszem, ha nagyon bele akarok menni ebbe az őrületbe, akkor az is kirekesztő, hogy egyes vagy kettes szülő. Mert ugye mi az, hogy az egyik szülő csak a második? :D
   
  blitzkrieg and antigonosz like this.
 7. Lator

  Lator Well-Known Member

  Na most megadom magam, ez készre vágott. A hónalj és lábszőr növesztő feministák után íme itt van az orrszőrzet hosszabbítás.

  Beteg világban élünk. . Ha én lennék az apja szerintem hülyére pofoznám
   
 8. phaidros

  phaidros Well-Known Member

  Az örökbefogadáshoz, hogy kapcsolódik a "langyiság"? Az örökbefogadásnál ugyan olyan szülő lesz a szülő, mint egyébként.
   
  blitzkrieg likes this.
 9. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Nekem valami egészen más jutott eszembe. Mi lenne, ha azok a szőrcsomócskák kicsit közben megcsiklandoznák? Úgy véletlenül hozzáérnének. Meglepődnék? Kacagnék? Vagy megijednék?
  Nem is tudom.
   
 10. Lator

  Lator Well-Known Member

  Érdekes látvány lehet beleragadt takonnyal:rolleyes:
   
  blitzkrieg, svajcibeka and antigonosz like this.
 11. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Mondjuk nincs beleragadt takony csak selymes és tiszta szőrcsomócskák.
   
 12. Lator

  Lator Well-Known Member

  Asszem kezdünk elmenni egy beteges irányba:D Így könnyebben bele is ragad ugye.
   
 13. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Najó, azért ennyire ne szaladjunk előre. Meg aztán ez lehet valami olyasmi mint a szőrös láb harisnya. Kínából lehet rendelni ilyeneket, és elméletileg azért találták ki őket, hogy a lányok így elriasszák a taperoló pasikat a tömegközlekedésen. Lehet itt is valami ilyesmi van.
   
 14. Lator

  Lator Well-Known Member

  Na ez lehet. Vagypedig olyan "természetes" szűrő a légszennyezettség ellen. Lehet hogy "zöld" a csajszi:)
   
  antigonosz likes this.
 15. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Ebben mondjuk van valami
   
  blitzkrieg and Lator like this.
 16. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Fizikálisan.
   
 17. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Ha te lennél az apja, vszeg nem csinálna ilyet. De amúgy sztem ez csak trollkodás.
   
  zeal likes this.
 18. Lator

  Lator Well-Known Member

  Remélem hogy az. Mert ez már elég aberrált
   
  FilcTroll likes this.
 19. rejsz felügyelő

  rejsz felügyelő Well-Known Member

  Érdekességképp másolom be.

  Gazdag István: A feminista nő

  " Új-Zélandról valószínűleg leginkább az jut eszünkbe, hogy díszletként szolgált A Gyűrűk Ura forgatásához. Ez az idealisztikus kép azonban távol áll a valóságtól. Az alig ötmilliós szigetország ugyanis a déli félteke Svédországa, vagyis egyfajta feminista-államszocialista delírium. A különbség csak annyi, hogy itt még jóval kevesebb az importált dzsihádista, és ennek következtében a megerőszakolt fehér nő. Annyi azonban van belőlük, hogy a 350 ezres Christchurchben két mecsetre is szükségük legyen. Közülük az egyik bázisként szolgált az al-Kaida jemeni szárnya számára, amely a Charlie Hebdo elleni merényletet is megszervezte. (Christchurch mosque linked to al-Qaida suspect, newshub.co.nz, 2014. június 4.)
  Vajon a kontrollált média meddig fogja ezt a kulcsinformációt elhallgatni a nyugati közvélemény előtt? Valószínűleg, ameddig csak lehet. Nehogy brutálisan kifulladjon a muszlim viktimizáció könnyfakasztó forgatókönyve. Brenton Tarrant ugyanis ezt a mecsetet vette célba, bosszúból, a talio (fogat fogért, szemet szemért) elve alapján.

  Brenton Tarrant Ausztrália állampolgára, amely szigorúan korlátozza az illegális bevándorlást. Azokat a potenciális megszállókat, akik a tengeren át próbálnak a területére lépni, internálótáborba zárja, és végleg kitiltja az országból. Jacinda Ardern, Új-Zéland femino-kommunista kormányfője többször is kijelentette, Ausztrália helyett hajlandó befogadni a „menekülteket”, mert szerinte „fontosabb azt tenni, ami (szerinte) helyes, mint azt, ami (a honfitársai szemében) népszerű”. (Jacinda Ardern: It’s more important to do what’s right than what’s popular, stuff.co.nz, 2017. november 19.) Amikor viszont a Dél-afrikai Köztársaság rasszista fekete kormánya széles körű etnikai tisztogatásba kezdett a helyi fehér farmerek körében, vétót helyezett kilátásba arra az esetre, ha az új-zélandi parlament határozatot hozna a dél-afrikai helyzet elítélésére. (David Seymour refuses to congratulate Olympians, newshub.co.uk, 2018. március 1.)

  Megveszekedett balosként Ardern „otromba kudarcnak” minősítette a kapitalizmust is. Láthatóan nem tűnt fel neki, hogy mi történik a Csendes-óceán térségében, nevezetesen Kínában, amely alig három évtized alatt gazdasági szuperhatalommá vált, miután elvetette a debil marxista elméleteket.

  Ezeknek az internacionalista szocialistáknak elég egyszerű a gazdasági sémájuk: fiskálisan gúzsba kötni a nemzetgazdaságot, harmadik világbeli bevándorlókkal kompenzálni a politikailag szövetséges monopóliumokat, és végtelenségig növelni az adókat, amelyekre szükségük van a szavazatok megvásárlásához. Valójában egy piramisjátékot működtetnek olyasféle jól ismert kereskedelmi jelszavakkal, mint „emberi jogok”, „tolerancia”, „női jogok”, „esélyegyenlőség”, „antirasszizmus” és más absztrakciók.

  Ezt az új-zélandi „svédizmust” tökéletesen illusztrálják a szigetország „nők miniszterének” (sic!) szavai. Julie Anne Genter, a tárca (természetesen) zöld párti birtokosa kijelentette, hogy „az öreg fehér férfiaknak le kell lépniük a cégek vezető posztjairól”. (Minister for Women says old white men should „move on” from company boards, stuff.co.nz, 2018. március 22.) Ennek a kimondottan fehérférfi-ellenes politikának a legfőbb következménye az ország faji összeomlása. 1970-ben a lakosság 90 százaléka még fehér volt, 2001-ben már csak a 80 százaléka, 2006-ra a fehérek aránya 67 százalékra esett, majd 2013-ra a hazájuk muszlim megszállása elől menekülő britek és a dél-afrikai fehérellenes atrocitások elől menekülő búrok jóvoltából felugrott 74 százalékra, de tavaly visszaesett 71 százalékra.

  Ardernhez visszatérve, a mecsetmerénylet kapcsán előadhatta kedvenc exhibicionista magánszámát: a fehér férfi gyűlöletét, mégpedig színes bőrű férfiakból álló nemzetközi publikum előtt, hogy szexuálisan felizgassa őket, a lehető legtöbbjük figyelmét élvezve. Hátsó szándékát azzal is kihangsúlyozta, hogy „emancipált” nő létére hidzsabot (iszlám kendőt) viselt az egész világ kamerái előtt, a muszlim macsónak való alávetettség félreérthetetlen jeleként. A hidzsab viselése egyetlen szó kiejtése nélkül is lehetővé teszi, hogy közvetlenül a muszlim férfiakhoz forduljon, azt sugallva nekik: „a tietek vagyok”. Íme, a feministáknak nevezett fehér hárpiák atombiztos cinizmusának in flagranti megnyilvánulása.

  A saját faji csoportjuk hímjei ellen fellázadt fehér nők bármilyen alkalomra ráugranak, hogy közszemlére tegyék a fehér férfi iránti távolságtartásukat a színes bőrű hímek javára, vagyis szimbolikus szexuális hajlandóságukat, amellyel elnyerhetik ez utóbbiak figyelmét. Ezek a fehér prostik az altruizmus csalásával leplezik önkéntes felajánlkozásukat ezen a virtuális szexrabszolgapiacon, amellyé napjaink nyugati társadalmai váltak a tömeges bevándorlás nyomán a harmadik világbeli egzotikus jövevények számára. Nem véletlenül látni annyi nőt, szinte csak nőket, a nyugati nagyvárosok utcáin „refugees welcome!” feliratú táblákkal tüntetni.

  E maskara mögött azonban fekete özvegyek rejtőznek. Igazi gyilkosok, akik készek lerombolni ezeréves kultúrákat altesti vágyaik kielégítéséért. A feminizmus, pontosabban annak harmadik hullámú fázisa megágyaz (szó szerint is) a színes bőrű férfiak helyzetbe hozásához, európai honfoglalásához és hatalomátvételéhez, akik aztán biológiailag-genetikailag meggyökeresedett patriarchátusukhoz híven a földbe fogják döngölni a feminizmust, és sóval hintik be a helyét.

  Az őrült merénylő, Brenton Tarrant ösztönösen e paradox paradigma rémképe ellen is fegyvert fogott. Nem csoda, hogy a feminista fekete özvegyek egyik emblematikus figurájaként Jacinda Ardern ösztönösen találva érezte magát. "
   
  blitzkrieg, fip7, gergo55 and 2 others like this.
 20. Morishima

  Morishima Well-Known Member

  Tökéletesen igaz, csak nagyon szexistának neveznek mikor ezt elmondom és néha nincs kedvem vagdalkozni, amúgy a legtöbb nő undorodik ezektől, Fülöp szigeteki lányokkal beszélgettem és mikor szóba kerültek az arab férfiak csak nevettek és rákérdeztem hogy hát mi az, és a válasz elég egyértelmű volt, ők nők akarnak lenni nem valami barom szolgái, de ez csak egy konkrét eset volt.
  Két fajta van akik e mögé az álarc mögé bújnak, az egyik a lázadó, aki a családja és minden ellen támad miközben a vágya egy ilyen "vad férfi" de ehhez belebújik abba a szerepbe hogy a társadalmunk a rossz az amit ő úgy gyűlöl, azokkal a férfiakkal akiket ő valami miatt úgy szint gyűlöl.
  A másik az a kategória akihez tisztességes férfi ember bottal se piszkálna hozzá, viszont a kecskéhez meg baromfikhoz képest az is egy hamvas meseszép leányzó.
  Van egy emlékezetes esetem egy ilyenről, valami túliskolázott bányarém egy üzleti előadáson felháborodott egy képen amin egy csinos nő volt a termékek mellet, illusztrálva a használatot, aztán ő ezt nem tartotta magába, na de emberére akadt mert amúgy is jó hangulatomba voltam meg maga az előadás is szar volt, a sárga földig lett alázva, az ostoba kétszínű érveivel együtt.
   
  rejsz felügyelő likes this.

Ezen oldal megosztása