1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Társadalmi folyamatok

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - nekerdez által indítva @ 2012. december 27..

 1. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Háááát...gyorsan előléptetnének ha kint lenne :D
   
 2. megazez

  megazez Well-Known Member

  Pogány likes this.
 3. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Ha ez ilyen nepszokas mar nyugaton, akkor lassan nekunk is fel kell venni valami ilyen izet hogy megfeleljunk az elvarasoknak. Talan jo PR fogas lenne es becsalogatja a seregbe a tarsait.
   
 4. tindalos

  tindalos Well-Known Member

  Jaj ne már!:eek:
   
  zsolti likes this.
 5. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Ezzel még viccelni sem tudok. Egészen borzasztó hogy ide jutott már Svájc is, meg úgy általában véve az egész EU. Lehet ezt csűrni csavarni, de szánalmas.
  Kurvára.

  Egy ilyet a még sokkal normálisabb nyolcvanas években valaki megpróbált volna, szerintem teljes joggal a saját bajtársai ásták volna el/de minimum rábírták volna hogy azonnal szereljen le, és menjen el virágkötőnek, vagy bárminek de a beosztásában nem maradt volna az biztos. Most meg címlapon van, követendő példát, hőst csinálnak belőle, belőlük!


  Gond van itt a fejekben, nem kicsi...
   
 6. Lator

  Lator Well-Known Member

  Régóta olvasok a Svédek ről. Akit érdekel a svéd együttélés, multikulti mindennapjai, annak javaslom ennek a srácnak a twitterét. Napi rendszerességgel számol be a robbantásokról, nemi erőszakról, lövöldözésekről
  Jetez un coup d'œil à PeterSweden (@PeterSweden7) : https://twitter.com/PeterSweden7?s=09
   
  zsolti likes this.
 7. plushun

  plushun Well-Known Member

  Teljesen. Azt az országot csak egy fegyveres konfliktus tudná megváltoztatni, az pedig ott soha nem lesz. Úgyhogy Svédországot lehet elfelejteni, mint hagyományos értelemben vett európai államot.
   
  KoviUbi, fip7, tindalos and 3 others like this.
 8. hunter85

  hunter85 Well-Known Member

  Teljesen. Azt az országot csak egy fegyveres konfliktus tudná megváltoztatni, az pedig ott soha nem lesz. Úgyhogy Svédországot lehet elfelejteni, mint hagyományos értelemben vett európai államot.

  Az soha ne mondjuk hogy soha ;)
   
 9. plushun

  plushun Well-Known Member

  Elég nehezen hiszem, hogy a svédekből előjön a viking gén :D
   
  2ndt and svajcibeka like this.
 10. hunter85

  hunter85 Well-Known Member

  Elég nehezen hiszem, hogy a svédekből előjön a viking gén :D

  Én sem nagyon, de a lottóötösre is van elméleti esély :D
   
  svajcibeka likes this.
 11. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Ha lerabolta elvonul a sáskahad és továbbáll. Kérdés a svédek túlélik-e addig.
   
  tindalos and svajcibeka like this.
 12. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  A kívülről felforgatott ország mintapéldája,a hadsereg lezüllesztésével fog a végső fázisba érni. Svédország külső védelem nélkül marad. Utána valami lesz, akár fegyveres konfliktus is, és egy idegen erő veszi át a hatalmat. A normalizációt is ez hajtja végre, amely során a felforgatáshoz használt elemeket eltünteti.

  Még mindig alapmű:
   
 13. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Akkor már ne vegyek volvó kotrót?
  :D
   
 14. plushun

  plushun Well-Known Member

  Svédország politikájához híven már a Volvo is PC lett :D A tulajdonosi szerkezet szerint alig valamivel 30% fölötti a svéd részvények tulajdonjoga.
   
 15. Lator

  Lator Well-Known Member

  Mindig meg tudnak lépni, hihetetlen.
  Norvégiában legalizàlták az ember-háziállat közti házassâgot. Kivételt képeznek a vadállatok, a rovarok, és a tengeri állatok.
  Hogy ez jogilag mit jelent az nem tudom:confused:

  Remélem ez csak egy fake
   
  Pogány and antigonosz like this.
 16. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Igen, ez egy hoax. :) A kommentek között ez áll:

  "Yeah this is excedingly false. It originated from a french website called secretnews/norvege that posts absurdist articles that fly just south of satirical. The site's operator even stated that readers "should understand at first glance that it's intox (a french word meaning a farce/hoax) "
   
 17. Lator

  Lator Well-Known Member

  A kommenteket nem olvastam. Megkönnyebültem;)
  Aztán lehet hogy a komment ami fake:D
  Mindegy remélem nem igaz
   
 18. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Dereng valami régebbről, hogy a franciák szeretnek a skandináv népeken élcelődni, kb. olyasmi ez nekik, mint nekünk a rendőrviccek.
   
 19. anonim999

  anonim999 Well-Known Member


  A MIGRÁCIÓ NEM ALAPVETŐ EMBERI JOG

  Írta. Nagy Ervin

  Amikor a rendőrségnek mennek neki pedig azt próbálják mentségként felhozni, hogy nem teljesültek a vélelmezett jogaik, a letelepedés megkönnyítése, a segélyek utalása, vagy a szabad mozgás lehetősége.

  Pedig a bevándorlóknak efféle jogaik nincsenek. Mint ahogy arra sem létezik semmiféle emberi jog, hogy bárki szabadon megválaszthassa azt, hogy hol akar élni, kiváltképp akkor, ha alkalmazkodni nem tud és nem is akar ahhoz a közösséghez, ahová illegális módon megérkezik.

  Fontos lenne az is, hogy ha már a liberális doktrínára és az egyes szabadságjogokra hivatkoznak, amikor befogadást követlenek, akkor pontosan ismerjék a szabadelvű filozófia alapszabályát – ne csak az érdekükben álló részleteket. Hisz a klasszikus liberalizmus is szabott gátat az egyéni jogoknak, mikor fundamentumként fogalmazta meg a következőket: minden individuum szabadsága addig tart, míg más egyén szabadságát nem korlátozza, vagy jogát nem sérti meg.

  Hozzáteszem, hogy a modern konzervatív felfogás ezt annyiban módosította, hogy a természetes közösségeket, a nemzetet, lokális együttélési csoportokat, a vallási gyülekezetet és a családot is beemelte ebbe a tételbe. Azaz addig terjed az egyén szabadsága, míg más egyén és/vagy közösség jogát és szabadságát nem sérti meg. (Ahogy egyébként többnyire kimondatlanul működött a több ezer éves európai kultúrában.)

  Jól látható azonban, hogy bármelyik ideológiát is követjük, a muszlim migránsok által elkövetett erőszakos cselekmények nem magyarázhatóak semmiféle joggal.

  A cikk további része itt:
  https://pestisracok.hu/a-migracio-nem-alapveto-szabadsagjog/
   
  vilmoci and Pogány like this.
 20. Serathis

  Serathis Active Member

  De ezt miért kell leírni? Ki mondta, hogy az? Ha jól tudom, akkor egyezmény menekültekről van, nem migránsokról. Ez már tényleg clown world.
   

Ezen oldal megosztása