1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Társadalmi folyamatok

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - nekerdez által indítva @ 2012. december 27..

 1. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Soha el nem múló,örök életű,szabad szellemek vagyunk.
  Oda tartunk,ahonnan jöttünk,vissza a fénybe,ahol nincs elmúlás,nincs félelem,nincs halál,nincs betegség,nincs háború,stb,lejöttünk a porba játszani,megtapasztalni mindent,amit ez a világ,ill amit a fizikai létsíkok adhatnak,aztán mikor már vannak olyan kincseink is,amit nem eszik meg a rozsda,meg a moly,akkor hazamegyünk.
  Ezek a kozmikus utazók vagyunk,akik kíváncsiak voltunk a fizikai létsíkokra,és lejöttünk,végig utaztunk minden világot,minden galaxist,minden naprendszert,minden létformát megnéztünk,játszunk itt,amíg rá nem jövünk,hogy mi az értelme az életnek,az emberi létnek,ennek a túrának itt a fizikai létsíkokon.
  Ez a végletekig lebutított verzió,ha érdekel bővebben,kérdezz,a mesterem mindig azt mondja,ha nincs kérdés,nincs fejlődés.
  ;)
   
 2. Morishima

  Morishima Well-Known Member

  Én tudok egy megoldást... egy végső megoldást :oops:
  Persze azt hittétek.... hát persze hogy a szeretet mindent legyűrő erejére gondolok :D
   
  Lelkeslaikus likes this.
 3. Premortem

  Premortem Well-Known Member

  Annak a kozmikus utazónak, amely magát milliárdnyi szilánkra törve megtapasztalta az ásványi, növényi, állati és emberi létsíkot, mi a következő lépés? Azoknak az utazóknak, amelyek az emberi történelem egy pontján Pollux és Castor mítoszához hasonlóan szövetségre léptek a halandókkal, mi által jön el a szabadulás? Ki az, melyik része az embernek, aki reinkarnálódik? Miért nem emlékszünk a fizikai születésünk előtt múltunkra? Milyen tapasztalatok maradnak meg egy emberi életből a soha el nem múló, örök életű szellemeknek, és a mi éveinkben számolva mekkora időtartamot ölel fel ezen szellemek megnyilvánulása, két megnyilvánulatlanság között? Ezeket kérdezném a mesteredtől ;)
   
 4. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Azé dugni lehet? ;)
   
  tindalos likes this.
 5. papajoe

  papajoe Well-Known Member

  Itt,vagy majd otthon?
   
  notaricon likes this.
 6. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Ezekhez nem kell a mester,ezeket én is tudom.:)
  Nem töri magát milliárdnyi szilánkra magát a kozmikus utazó,egyben marad,annyi,hogy mikor ide,erre a legalsó fizikai létsíkra lejön,akkor csak kb a 3-10%-át hozza le a tudásának,erejének,vagy inkább az energiájának,ezt itt úgy mondja a tudomány,hogy az agynak csak az 5-10%-át használja az átlagember.
  Nem ismerem Castor,és Pollux mítoszát,nem ők az utazók,hanem te/minden emberi szellem,mindenki más,a kisebb istenek,titánok,földönkívüliek csak díszletek nekünk,hogy jól szórakozzunk,amíg itt vagyunk.Rajtad kívül minden létforma véges,meg persze a nagyfőnökön kívül,elvégzi a dolgát,és elpusztul,de nem úgy mint te,hanem ők végleg feloldódnak a létezésben,te meg mész tovább.
  Számodra akkor jön el a szabadulás,amikor megvannak a kincseid,amiért ide jöttél,megértettél mindent,megadtál mindenkinek mindent,és neked is megadtak mindent,vagyis rájöttél,hogy az emberi létnek az az értelme,hogy rájöjj,nincs értelme,te már nem ide tartozol,nagyobb feladatokra vágysz,már nem ad számodra semmit.
  b+,ha emlékeznél az előző életeidre,mi értelme volna a reinkarnálódásnak?:p:D
  A test eldől,a körülötte lévő energia mező,ami maga is egy élőlény,te teremtetted magadnak,mielőtt lejöttél,szóval az egy hard drive,abban benne van minden eddigi életed,meg az is amiből éppen elhalsz,no az megy tovább,az egy védő mező is,ami megvédi ezt a világot tőled(pl),meg téged is a töbi ember gondolataitól is,meg még sok mindentől,szóval abba maradsz benne,amúgy te,a fizikiai tested toboz mirigyében vagy,ott laksz,amíg itt vagy.
  Az energia mező egy inkarnációs ciklusra van kb 26 000év,aztán feltöltöd belőle az életeidet egy nagyobb szerverre,mert az élményeink mindnyájunkéi.
  Minden tapasztalatod megmarad,ezred milliméterre tudni fogod,hol repült a légy a szomszéd ablaknál a vonaton,ilyen pontosan írod meg magadnak,mielőtt leszületsz.
  A mi éveinkben ,összesen kb 26 000 évet élünk itt,a földön,ez lehet 100-600 élet is,attól függően,hogy haladsz a megértésekkel.
  Van aki 800 évet vár arra a mi éveinkben,hogy leszülessen,mert csak akkor van lent mindenki,aki neki tartozik,vagy ő tartozik neki valamivel,van,hogy pár év is elég,hogy meglegyen minden körülmény.Az öngyilkosok jönnek vissza a leghamarabb,jellemzően,mert amint az agya megölte magát,egyből megértette,hogy ezt a helyzetet ő írta meg,neki kell megoldania,csak elhagyta magát,és engedte az agyának(egójának),hogy megölesse magát,így nem tudta elvégezni a tervet,jellemzően ugyanoda,ugyanabba a családba jönnek vissza,hogy még meglegyenek ugyanazok a körülmények,mert lehet,hogy később évszázadokat kell várnia,amíg újra együtt lesz minden.
  ;)
   
 7. 2ndt

  2ndt Well-Known Member

  "Soha el nem múló,örök életű,szabad szellemek vagyunk."

  En nem. Lasd Brian elete. :D
   
 8. fip7

  fip7 Well-Known Member

 9. Loken

  Loken Well-Known Member

 10. rudi

  rudi Well-Known Member

  misinator and fishbed like this.
 11. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  443 millió EUR. Ez spec közelebb van a 0 hoz mint az 1 milliárdhoz, de mindegy :)
   
 12. rudi

  rudi Well-Known Member

  + ami eddig már elment...;)
   
 13. milagro

  milagro Well-Known Member

  + hogy mégsem használt mindenkinél, mint az látható...!
  Szóval most nem szabad leállni! ;)
  ..
  Nyugi, lesz a most induló zöld akciótervnek is reklám majd meg a környezettudatosság fontosságának!
  ..
  Amúgy buzipropagandát is tolják nekünk (Cola), meg egyéb társadalom(de)formáló ideológiákat, szóval ennyi kompenzáció férjen már bele egy kormánytól!
  Ugyanis lesz promó a családpolitikának is, a plakátokon fehér, tisztatekintetű, magyar heteroszexuális nőkkel és férfiakkal és szép mosolygós gyerekekkel! ;)
  ..
  S micsoda botrány! Adott esetben a honvédelmet is lehet reklámozni! Jééé..!
  ..
  (Jha, tudom, a lélegeztetőgépek...) :D:D
   
  fip7, aquarell, svajcibeka and 3 others like this.
 14. rudi

  rudi Well-Known Member

  Dehigynem...
  Te vagy az élő példa.:D
   
  milagro likes this.
 15. milagro

  milagro Well-Known Member

  :D:D:D
   
 16. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

  svajcibeka and Gyurma like this.
 17. Gyurma

  Gyurma Well-Known Member

 18. milagro

  milagro Well-Known Member

  Miért nem 20 millióra?
  2 guriga büntetésnek nincs visszatartó ereje, akinek ez egy havi bevétel kb.
  Nevetséges...
   
  antigonosz and svajcibeka like this.
 19. anonim999

  anonim999 Well-Known Member

 20. Loken

  Loken Well-Known Member

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200224/maris-reagaltak-a-tanarok-ez-nem-beremeles-416959
  "Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter váratlan hétfői bejelentése után a Magyar Közlönyben Orbán Viktor aláírásával meg is jelent a pedagógusok számára várható pótlékemelésről szóló határozat. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete hétfő este közleményben reagált a kormány döntésére: nyomorúságosnak, béremelésnek álcázott pótléknak nevezik azt."
   

Ezen oldal megosztása