1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Ukrajnai fegyveres konfliktus

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - GrGLy által indítva @ 2014. március 1..

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. rumcajsz

  rumcajsz Well-Known Member

  Amíg ti itt újra lerágjátok a már hatszor lerágott csontokat, néhány hírecske. Moszkaly bejelentkezett Viktorunkhoz egy kis csevejre. Erre a jövő héten kerül sor ha igazat hazudik a média. Van egy láda söröm rá, hogy két hét múlva a KMKSz-UMDSz frakció a megyei tanácsban egy emberként áll majd Moszkalybácsi mögé. Ide nekem ugyanis a rozsdás bökőt ha szeretett kormányzónk nem azért megy a magyar miniszterelnökhöz, hogy kisírja tőle:csördítsen már a gazda a nyakuk közzé azoknak a Baloga-bérenc magyaroknak. Megjegyzem a kárpátaljai politikum felhozatalában én eddig csak haszonból politizáló bérenceket láttam szegény Fodó Sanyi bácsi halála óta. Mindegy milyen nyelven beszél a járási vagy megyei képviselő, milyen párt színeit viseli, mit mond. ezeket csak egy dolog érdekli: a hatalommal megszerezhető PÉNZ. Na de azért aztán mindenre képesek. Ergo nekem aztán tökmindegy hogy most a kárpátaljai magyar pártok ki mögé állnak be. Jót egyiktől sincs mit várni, de remélem jön még kutyára úthenger.
   
 2. Montezuma

  Montezuma New Member

  Ulippo javítva:
  Az ukrán hírszerzés megnevezte azt a két <del>orosz tábornokot</del> személyt, akik a fő felelősei a donbaszi háborúnak: McCain és Nuland.
   
 3. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Áramhelyzet Szevasztopolban.
  [​IMG]
   
 4. guderian

  guderian New Member

  Ulippo egy mozaikszó,a latin populi(nép)-ből konstruálta barátunk. Hozzászólásai alapján az ukrán titkosszolgálat dezinformációs részlegének ügynöke.Feladata,bomlasztani,tompítani az oroszbarát hozzászólók okozta,a megbízójára kedvezőtlen hatást.
  Olvasva a rá való reagálásokat,ügyesen teszi,tehetséges ember.
   
 5. lgabo

  lgabo Well-Known Member

  Szerintem meg pont az ukránok utálatát erősíti meg bennünk...
   
 6. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  Hausser.
  Olvasom a strelkovinfot is de A legtöbb hír amit berakok az rusvesna. De olvasom a colonelcasssadot,az.odessatimer+t, interfaxot...
   
 7. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Eddig is tudtuk, profi hiszen ez a munkája. Feltűnt hogy hiába szidják sohasem személyeskedik? Azért mert ez tilos, pont úgy mint a telefonos ügyfélszolgálatok munkatársai sem személyeskedhetnek, bármennyire is becsmérlik őket. A kínos kérdésekre meg egyszerűen nem reagál (pl. a kárpátaljai magyarok autonómiája, a magyar városokat ősi ukránnak író tankönyvek, stb...)
  A cél az orosz propaganda gyengítése az ukrán erősítése.
  Nincs ezzel semmi baj, hiszen ez is csak egy munka.
  Ahogy a klasszikus mondja : "nem hittem volna hogy a mi munkánknál is van rosszabb"
  https://youtube.com/watch?v=MbhwYtmfQY0
   
 8. Roni

  Roni Well-Known Member

  Azért mucsi zoli hozzá a formáját baxa meg:DDDD

  "Ha gondolod le is hugyozhatsz":DDDD
   
 9. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Miért borsodban többen használják a lovári nyelvet mint a magyart? Netán több arra a roma nemzetiségű mint a magyar? Ha igen és akarnak menni tőlem mehetnek, bár az a megye már +1000 év óta ott van, nem úgy mint a 10 éves ukrajna.
   
 10. Montezuma

  Montezuma New Member

  Baszod Uli, Te tényleg egy kápó vagy? Nem komálom a megfizetett zsoldosokat, azok nem sokban különböznek a bértenoristáktól. Vallj színt, mert egy világ omlik össze..., előbb-utóbb. :D
   
 11. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Fel sem merült eddig, hogy a török helyzet összefügg az ukrán helyzettel is. Most hogy az orosz-török kapcsolatok is teljesen tönkre fognak menni nagy egymásra találás lesz Ukrajna és Törökország részéről.

  Sok közös van bennük. Mindketten támogatják a krími tatárok felszabadítását (esetleg felfegyverzését). Közös védelmi beruházásokba kezdhetnek az orosz agresszió ellen. Esetleg egy közös gázvezeték építése Iránból, akár tovább Európa felé.
  [​IMG]
   
 12. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

  Putyin: dec. 20-ra lesz villany a Krímben.

  http://rapidpress.info/putyin-szerint-kijev-most-mar-kinozza-a-krim-lakossagot/
  -------------------------------------


  A DONBÁSSZI LAKOSOK 800 PERT NYÚJTOTTAK BE AZ EURÓPAI EMBERI JOGI BÍRÓSÁGNAK
  2015-11-25 ADMIN4
  Ukrajna donbásszi büntető hadjáratban megsérült donbásszi lakosoktól legalább 800 pert indítványoztak az Európai Emberi Jogi Bíróságon, amelyből 600-at már el is fogadtak, – írja a Rusvesna. Erről Vlagyimir Fedorov, az ukrán katonák tevékenysége miatt megsérült ukrán lakosok védelmével foglalkozó jogvédő nyilatkozott.

  „Donyeck már több mint egy éve foglalkozik azon bizonyítékok gyűjtésével és a donyecki/luganszki lakosok Európai Emberi Jogi Bíróságának pereivel, akik az ukrán kormány tevékenysége miatt sérültek meg. Eddig több, mint 800 pert indítványoztak, amelyekből 600-at elfogadtak” – mondta Fedorov.
  Szavai szerint hamarosan másfél ezer másik pert indítványoznak. „Számításaink szerint 10-15 ezer indítványt fogunk küldeni az Európai Emberi Jogi Bíróságra. Ez lehetőséget ad arra, hogy ledöntsük azt a némasági falat, amelyet Európa épített a Donyecki és Luganszki Népköztársaságban zajló eseményekről” – mondta Fedorov.

  http://rapidpress.info/a-donbasszi-lakosok-800-pert-nyujtottak-be-az-europai-emberi-jogi-birosagnak/
   
 13. vendeg2

  vendeg2 Well-Known Member

  Ulipo nem bomlasztja a fórumot hanem ti teszitek mert foglalkoztok vele. Ha mindenki ignorálná akkor eltűnne mint egy leprás de valamiért valaki mindig azt hiszi, hogy foglalkoznia kell vele és már szét is cseszi a fórumot.
   
 14. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Hollandia királya Willem-Alexander fogadta Petro Porosenkót.
  [​IMG]
   
 15. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Porosenko: "Mindent meg kell tennünk közösen, hogy az MH17-et lelövő terroristák elnyerjék büntetésüket."
  https://twitter.com/poroshenko/status/670206988006113280
   
 16. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Harkovban 324 új rendőr lépett szolgálatba.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG][​IMG]
   
 17. Montezuma

  Montezuma New Member

  Ulipo nem bomlasztja a fórumot hanem ti teszitek mert foglalkoztok vele. Ha mindenki ignorálná akkor eltűnne mint egy leprás de valamiért valaki mindig azt hiszi, hogy foglalkoznia kell vele és már szét is cseszi a fórumot. </blockquote>

  Ez azért van, mert mi valóban liberálisok vagyunk (ellentétben az ukránokkal) és ez kizárja azt, hogy valaki ne mondhassa el a véleményét, még akkor is, ha hülyeség.
  Sőt, még azt is megengedjük, hogy a számára szimpatikus nyelven írjon, de legyen kedves mellette azt lefordítani is, mert ellenkező esetben maximum az írásjelek kottaszerűen rendezett soraiban fogunk csak gyönyörködni.

  Ha Ulippo megbízásból teszi, mert tényleg valami ügynökgeceráj, az az ő baja.
  Ha elvi és hitbéli okokból, az is.

  Mindenki a saját hitének/világnézetének a terhe alatt nyög.
   
 18. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Én újabban kedvelem, olyan hülyeségeket ír hogy megnevettet. Kár hogy már nem látom, de lehet visszacsinálom valahogy. Igazából a Humor topicba való napi 1-2 hsz-e szerintem. Kb olyan röhögés extázist kapok tőle mint ma a gyerekem a Misa és a Medve mesén.
   
 19. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Idén eddig 3.7%-al csökkent az orosz gazdaság. A tőkeberuházások 10%-al csökkentek. A külkereskedelmi mérleg 32%-al kevesebb a tavalyinál. Visszaesett a kiskereskedelem, a szolgáltatási szektor és az építőipar.

  A lakosság reáljövedelme is csökkent.

  http://444.hu/2015/11/27/duborog-putyin-hatorszaga
   
 20. csokibacsi

  csokibacsi New Member

  444.hu:D:D:D:D Csak idióták olvassák:D
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Ezen oldal megosztása