1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Ukrajnai fegyveres konfliktus

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - GrGLy által indítva @ 2014. március 1..

 1. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Majd ha megérkeznek a kéksisakosok megszámolják pontosan, hogy hányat találnak ott.
   
  antigonosz likes this.
 2. gioo

  gioo Well-Known Member

  lesz még sok vicc ma ?
   
 3. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Igazad van, csak magukat is nehogy beleszamoljak. Bár lehet hogy már most ott lévők lesznek a majdani kék sisakosok. Tulajdonképp már most békefenntartók mert elrettentik a komolyabb támadástól és harctol a másik felet, ők maguk pedig csak vedekeznek. Látod milyen bölcs és humánus Putyin?
   
 4. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Moldova elnöke Igor Dodon hajlandó átadni Transznyisztriát Ukrajnának. Azt mondta Transznyisztria előtt két lehetőség van, vagy Moldovához fog tartozni vagy Ukrajnához. Szerinte jobb lenne ha Moldovához tartozna, de ha ez nem megoldható akkor Moldova lemond Transznyisztriáról Ukrajna javára.
   
 5. grigorij3

  grigorij3 Well-Known Member

  Megkérdezték erről a transznyisztriaiakat is? Kíváncsi leszek, hogy az ott állomásozó orosz egységeket ki fogja hazazavarni? A moldávok vagy az ukránok? :D :D :D Béna népség... :D
   
  antigonosz likes this.
 6. gioo

  gioo Well-Known Member

  Ja meg ,mint a Grúzokat anno...meg is köszönték a Szakasvilinek rögtön a balhé után.Azóta hontalan szegény :)
   
 7. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  A Transznyisztriában állomásozó orosz megszálló csapatokat nem kell hazazavarni, Moldova és Ukrajna már rég lezárta előttük a határt, nem kaphatnak utánpótlást Oroszországból, egyszer lejár a lőszereik szavatossága is, akkor majd maguktól hazamennek. Békés megoldás egy agresszív megszálló legyőzésére.
   
 8. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  HM, akkor még több orosz fog élni ukrajnszkaban. Most már nyugaton is.
   
 9. ghostface

  ghostface Well-Known Member

  És ha nem mennek haza maguktól? Akkor megtámadják őket?
  Úgy rémlik, hogy a grúzok próbálkoztak már valami hasonlóval. Nem jött be nekik. ;)
   
  antigonosz likes this.
 10. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Valahogy mégse akarnak éhen halni.
   
 11. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Élelmiszert be lehet vinni, de fegyvert már nem. Egy idő után ott ülnek majd a lejárt szavatosságú lőszereik halmain. Az idejük meg van számlálva aztán irány haza. Dodon már felajánlotta nekik, hogy nemzetközi békefenntartók érkeznek a helyükre. Putyinra is gondolnak, azt mondják majd, hogy ez az ő ötlete volt és megint az lett amit a maci akart.
   
 12. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Na de akkor miért írtad az előbb hogy nem kaphatnak utánpótlást? Látod megint ketertelmuen fogalmazol és utána magyarázkodnia kell. Máskor kérlek figyelj jobban.
   
  ghostface likes this.
 13. boki

  boki Well-Known Member

  Ne dőljetek be ulippónak, mert megint hazudik. Azt állítja, hogy Putyin ötlete a békefenntartó misszió küldése Ukrajnába. Putyin javaslata szerint az ENSZ békefenntartók feladata az EBESZ megfigyelők védelmének biztosítása szigorúan a minszki egyezményben meghatározott LDNR-ukrán határ mentén. Ezt a javaslatot az ukrán rezsim és gazdájuk nyomban elutasította. A jenkik nagyszámú felfegyverzett "békefenntartót akarnak küldeni az LDNR teljes területére és az orosz-ukrán határ biztosítására, amit az oroszok kategorikusan elutasítanak-meg kell mondani helyesen. Az orosz határ lezárásával a kéksisakosok aszisztálnának az ukrán rezsim Donbassz ellen indított hajáratához. Ebben az esetben egy második Szrebrenyicát láthatnánk. A banderisták mészárlást rendeznének a civil lakosság körében mert a szakikat támogatták. Csak az ostoba ember propagál és támogat ilyen javaslatot. Nem hiába utasított vissza Szurkov a Volkerral való tárgyalásán Belgrádban az amerikai javaslat 27 pontjából 24-et.

  Figyeljetok oda mert ulippo manipulál benneteket(lehet észre sem veszitek).
   
  tindalos, fishbed, kiskrumpli and 5 others like this.
 14. misinator

  misinator Well-Known Member

  Engem ugyan nem...
  [​IMG]
   
  szegcsab, ghostface and gioo like this.
 15. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Szlavjanszban és Kramatorszkban sem csináltak Szrebrenicát és máshol se fognak. Ez az orosz nácik propagandája amivel meg próbálják magyarázni, hogy miért nem akarják abbahagyni a háborút. Nem csak az EBESZ megfigyelőit kell megvédeniük a békefenntartóknak hanem a lakosságot is, csak az orosz nácik nem akarják, hogy a lakosságot is megvédhessék a békefenntartók, mert ők a háborút akarják folytatni. Putyin retteg attól, hogy véget ér a háború és minden módon próbálja megakadályozni a konfliktus lezárását, de el fog bukni, a békefenntartók véget fognak vetni háborúnak, Putyin serege pedig kénytelen lesz hazamenni és világossá válik, hogy amint hazamennek az orosz katonák azonnal helyreáll a béke mint Szlavjanszkban és Kramatorszkban és az is világossá válik, hogy az egész háború csakis Putyin és a náci seregei miatt húzódott eddig, nélkülük azonnal véget ér.
   
 16. gioo

  gioo Well-Known Member

  Boki@ tényeket írt arról,hogy hazudtál nekünk.Te meg csak a szart fosod itt tovább.A nácik éppen Kárpátalján vonulgatnak ,szerintem azért aggódjál inkább.
  Ostoba...
   
  zeal and dragonette like this.
 17. boki

  boki Well-Known Member

  Gyenge duma. :)
   
  antigonosz and dragonette like this.
 18. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  A békefenntartóknak nem csak az EBESZ megfigyelőket kell megvédeni, ez még nem vetne véget a háborúnak. A békefenntartóknak a lakosságot is meg kell védeni és lezárni a háborút, ezt nem akarja Putyin.

  Putyin retteg attól, hogy véget ér a háború mert akkor világossá válik, hogy elvesztette.
   
 19. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Na, műszakváltás volt? A másik ulippo nem írt ilyen hülyeségeket. Hol azt írod hogy az oroszoknak vége és feladják a sztorit, hol meg azt hogy attól félnek vége lesz a történetnek. Beszeljetek már meg egymással mi legyen.
   
 20. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Na jah, kimehetne szelfizni velük. Tényleg miért nem ugrassz ki ha már ilyen közel vannak a pártfogoltja is?
   

Ezen oldal megosztása