1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Boeing KC-767 / KC-46 / 767 MMTT

Diskurzus a(z) 'Szállító- és légi utántöltő repülőgépek' témában - Terminator által indítva @ 2013. március 15..

 1. emel

  emel Well-Known Member

  Megvolt ennek az előzménye, ami miatt nagy lett a mellényük és eltrehányodtak. Ugyebár volt olyan tender amit a kiírás alapján nem a Boeing/amerikai cég nyert meg, inkább eredménytelennek hirdették és újat írtak ki. A 737 MAX-nál derült ki, hogy hatósági/ellenőrzési jogköröket adtak át a B.-nak, mire ők hozzászoktak hogy "Jó lesz az úgy is nekik...". Úgy érezték, túl nagy lett a cég ahhoz hogy elbukjon, és felületesen, trehány módon dolgoztak (lásd az USAF-nál a burkolatok alatt karbantartáskor talált szemetet, hulladékot és szerszámokat, de ott járt kolléga szerint ez még üzemanyag-tartálytérben is előfordult??!!??). Ráadásul túl sokáig mehetett ez, így tényleg úgy gondolták, hogy "Jó az úgy". Mostanra meg felgyülemlett a fekália és a fejükre borult, és minél több helyen néznek a körmükre annál több probléma derül ki. Van egy olyan tippem hogy mire ebből kikászálódnak, az Airbus a rövidesen leálló 380-as gyártás felszabaduló kapacitásait a 320-típus-családra átirányítva szép nagy előnyre tehet szert a közép-kategóriás utasszállítók terén.
   
  misinator, fishbed, megazez and 4 others like this.
 2. formosa1

  formosa1 Active Member

  Vagy nem, mert nem sok társaság fogja bevállalni a típus és flottacsere sokmilliós kiadásait. - Ja, és a plusz várakozást, mert az "új Airbusosok" csak a várólista végén fognak helyet /pontosabban slotot/ találni...
   
 3. emel

  emel Well-Known Member

  Ez erősen függ attól is hogy a Boeing mikor tudja átvinni a most már újta szigorúbb hatóságon/okon a teszteket, és ebből következően mikor tudja újra szállítani a 737MAX-ot a megrendelőknek.
   
 4. formosa1

  formosa1 Active Member

  Igen, az európaiak bekeményítettek, de nem fognak tudni annyit vakarózni, amennyit 1 új megrendelőnek kell várni...
   

Ezen oldal megosztása