Boxer (GTK/MRAV/MIV/CRV/...)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
13 862
42 276
113
Litvánia hat éve rendelt 90 Vilkast (Boxert), amelyeknek a mai napig csak a felét kapta meg, és meghibásodásokkal és problémákkal küzdenek. Az egyik probléma állítólag az izraeli tornyok. A minisztérium azonban további „farkasok” rendelését tervezi.

Ezek a félelmetes európai kapacitások és a technológiai fölény amivel lenyomják az oroszokat...hmmmm. :D
 

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
14 148
19 748
113
Ezek a félelmetes európai kapacitások és a technológiai fölény amivel lenyomják az oroszokat...hmmmm. :D
Hat, a legrohejesebb, hogy az oroszok ennel csak egy nagysagrenddelk rosszabbak. Nemhogy modern rendszereik nincsenek meg gyartasban sem (max 1-1 bugfest demo szintjeig jutnak), de a szazeves tervezesu cuccaik is ugyanugy doglenek le, mint 50 evvel ezelott.
 

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
14 148
19 748
113
A németek anno ugyan így gondolkodtak az amerikai gyártási kapacitásokról és technológiákról ... :oops:
Es anno a WWII elott ez csaknem igaz is volt.
Amit a nemetek nem ertettek, hogy az iszonyatos toke- es emberanyag koncentracio miatt csak ido kerdese volt, mikor tor a csucsra Amerika.
Nem sokkal kesobb az a nem tul muvelt, nem tul okos, viszont gatlastalan es primitiv bajszos osztrak gyorsan megtette azt a szivesseget, hogy belekenyszeritette (a japanokon at) egy ujabb vilaghaboruba Amerikat, ahol azonnal ugrott az ipari es bankarlobbi ideat. Akkora uzlet volt benne, hogy az addig Hitler-rajongo Ford is pillanatok alatt elfogadta az allami ajanlatot es teljes haditermelesre allt at; innentol kezdve csak ido kerdese volt, mikor nyomja agyon mar pusztan a vegtelen hadianyag-, szallito- es harcjarmu-termelesevel az amerikaiak oldala a nemeteket.
 
 • Tetszik
Reactions: bel

Törppapa

Active Member
2022. január 29.
178
222
43
Krauss-Maffei Wegmann (KMW) is nagyon készül, szeretne egy darab sajtot.
KMW tracked Boxer 8 x 8 armoured platform, takes Rheinmetall Lynx head on

KMW-tracked-Boxer-8-x-8-armoured-platform.jpg

- Többféle variációval is próbálkozik.
 
 • Tetszik
Reactions: Kim Philby

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
25 169
45 669
113

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
14 148
19 748
113
WFEL and Rheinmetall BAE Systems Land (RBSL) have selected Rolls Royce to supply their MTU engine for the British Army’s new Boxer Armoured vehicles

MTU 8v 199 TS21: “With a power output of 600kw, the engines allow for enhanced operational mobility and agility, and a higher electrical load. The Boxers for the British Army will be the first versions of the vehicle equipped with this engine variant, delivering 70 KW more power than the MTU engines in previous versions of the Boxer.”
A német RR engine... :)