• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Kuruc71

Member
2010. április 20.
829
7
18
Nem nagyon hiszek egy India vs. Kína háborúban. Egész egyszerűen egyiknek sem lenne haszna belőle. Az, hogy valamelyék elfoglalja a másikat, teljes képtelenség. De ha netalán mégis összekapnának, Kínának ott van Pakisztán, Sri Lanka és Banglades.

A BrahMost illetően azt hiszem mondtam már, hogy ez szerintem egy orosz átverés. Sikerült jól bepalizni velük az Indiaiakat.

"Nem nagyon hiszek egy India vs. Kína háborúban. Egész egyszerűen egyiknek sem lenne haszna belőle. Az, hogy valamelyék elfoglalja a másikat, teljes képtelenség. De ha netalán mégis összekapnának, Kínának ott van Pakisztán, Sri Lanka és Banglades."



Alapvetoen igazad van de az piszkosul piszkalja az indiaiak csoret hogy a kinaiak



1. ) A mai napig fenik a fogukat indiai teruletekre ( utlevel ugy )

2.) Minden eszkozzel tamogatjak a nagy ellenseget Pakisztant



Turelmes egy nep de a cerna ott is elszakadhat mint pl tobb evezred utan most a nok megeroszakolasa kapcsan szakadt el a cerna es a vezetes kenytelen engedni a nepnek.
 

Kuruc71

Member
2010. április 20.
829
7
18
Bangladesh helyzete erdekes.  Igaz hogy iszlam orszag de nem ugyan az a nepcsoport mint a pakik. ( bengalezek ) es nagyon nem volt jo dolguk mikor meg a pakik  voltak az urak. Ma indiaval eleg jok a kapcsolatok es ez ellen csak a novekvo kinai befolyas tesz.

Bangladesh es India kozott nincs sem teruleti sem egyebb vitas kerdes szoval az meg lehet akarmi is.

 
 

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 265
13 646
113
Lehet megjavult idővel, de nem olyan rég még volt egy kis csete-paté a környéken.

http://en.wikipedia.org/wiki/2001_Indian%E2%80%93Bangladeshi_border_conflict

Per pill Banglades haderejét a kínaiak fegyverzik. India, meg körbeszögesdrótozta azt az államot:))
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
47 797
80 996
113
Pakisztáni katonai akadémia (tisztképzés):

 

http://tvzvezda.ru/news/nocomment/content/podgotovka_ofitserov_v_voennoy_2603.html
 

bartinieffektus

Well-Known Member
2012. december 4.
1 148
357
83
http://kitekinto.hu/kelet-azsia/2013/10/02/indiaban_mar_lehet_senkire_sem_szavazni/#.Uk6jPdnTmXv

vegre van ra precedens
 

kaktusz

Well-Known Member
2010. december 7.
2 310
7 993
113
Én azon gondolkoztam, vajon szegények milyen atombombát gyártottak? :D Lehet önveszélyesek vele. Esetleg cak-pak megkapták a terveket az oroszoktól? Még akkor is kétségeim vannak.( igen tudom, mi ilyet sem tudunk csinálni... :( )
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
47 265
76 833
113
kaktusz

Nem robbantották még fel magukat és a fél Ázsiát szóval biztosan nem ön és közveszélyesek az atomfegyvereik a kérdés a korszerűségük hisz lehet,hogy a 60-as 70-es évek színvonalán állnak ezen a téren.
 

kaktusz

Well-Known Member
2010. december 7.
2 310
7 993
113
Úgy értettem, hogy használat során önveszélyes. Ha áll egy raktárban csak nem robbantják fel...
 

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
18 308
54 749
113
Egy kis India:
http://toochee.postr.hu/india-csunyabb-arca?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=sec

Szerintem a fenti képek önmagukért beszélnek...
 

marton

Well-Known Member
2013. április 16.
1 039
715
113
India?? Menj el Ózdra vagy Komlóra,, vagy a Nyírség néhány falújába,,, mi is erre tartunk.. :(
 

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 699
28 101
113
Obama abban remélkedik, hogy az USA lehet India legszorosabb szövetségese: http://sputniknews.com/politics/20150127/1017404702.html
 

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 291
17 363
113
4 és 5 éves kislányokat erőszakoltak meg Indiában. Komolyan, undorodom attól a trágyahalomtól, amit Indiának neveznek.

http://index.hu/kulfold/2015/10/17/ket_kislanyt_is_megeroszakoltak_indiaban/
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 468
19 041
113
"Komolyan, undorodom attól a trágyahalomtól, amit Indiának neveznek"

Valójában ki nem ? Csak azok rajonganak és szépítik Indiát akik politikai téren is a jenkiket védi oylanok mint hiryu vagy uli stb akik nem veszik még azt sem észre hogy Újdelhi is egy nagy szemétdomb.

Mondják a libsik hogy Micsoda növekvő gazdaság! Mi gyors fejlődés ! Közbe meg nyakik vannak a tehénganéba + a világ legtöbb szegénye él ott! De ugye nyugati szemmel ez turista látványosság és azt nevezik "szépnek"
 

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 291
17 363
113
A kulturális örökségük egy részét én is csodálom, de a mentalitásuk undorító. Kínában, amennyire én innen meg tudom ítélni, nem csak gazdasági, hanem társadalmi fejlődés is van. Indiában meg akkor vagy király, ha hatod magaddal meg tudsz erőszakolni egy nőt. Az se baj, ha csak négy éves. Nem jobbak a szememben, mint az IS.
 

Eltorro

Active Member
2010. szeptember 27.
1 394
2
38
Indiában meg akkor vagy király, ha hatod magaddal meg tudsz erőszakolni egy nőt. Az se baj, ha csak négy éves. Nem jobbak a szememben, mint az IS.

Afrikában meg ha magadévá teszel egy csecsemőt akkor kigyógyulsz az AIDS-ből.
 
A

altx

Guest
"Komolyan, undorodom attól a trágyahalomtól, amit Indiának neveznek"

Valójában ki nem ? Csak azok rajonganak és szépítik Indiát akik politikai téren is a jenkiket védi oylanok mint hiryu vagy uli stb akik nem veszik még azt sem észre hogy Újdelhi is egy nagy szemétdomb.

Mondják a libsik hogy Micsoda növekvő gazdaság! Mi gyors fejlődés ! Közbe meg nyakik vannak a tehénganéba + a világ legtöbb szegénye él ott! De ugye nyugati szemmel ez turista látványosság és azt nevezik "szépnek"

hat indianak csokolgatni kellene a voroskereszt es az egyesult nemzettek segget naponta 3x..ha ezek nem leteznenek a fele indiai meghalt volna ehen v valami betegsegben.