Hát. Harmadik variáció nem nagyon van.Igaz , hogy 50% alatti azaz vagy talál vagy nem találati aránnyal!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát. Harmadik variáció nem nagyon van.Igaz , hogy 50% alatti azaz vagy talál vagy nem találati aránnyal!
Ja persze. Legyen inkább 100km. Mit kicsinyeskedsz.
Elég nagy osto... oktondiság tényekről tudomást nem venni.Drónnal igazolt találat
Ellenben mondjuk a hitelesen sosem igazolt angol 5100 méterrel.
Hát,azon a távon ez lényegében véletlen találat lehetett,és a Bradly nem hk.Drónnal igazolt találat
Ellenben mondjuk a hitelesen sosem igazolt angol 5100 méterrel.
Hát,azon a távon ez lényegében véletlen találat lehetett,és a Bradly nem hk.
Elég nagy osto... oktondiság tényekről tudomást nem venni.
Btw igazolt találatról van szó. Nézz jobban utána.
Nyilván.Akkor vegyél tudomást azon tényről, hogy a világcsúcs jelenleg orosz.
Bradly még mindig nem hk,és maguk az oroszok közvetett tűzmódban 9000 méterben adják meg a 2A46M löveg max lőtávolságát.Hk méretű célra meg 3000méterben.Akkor vegyél tudomást azon tényről, hogy a világcsúcs jelenleg orosz.
Bradly még mindig nem hk,és maguk az oroszok közvetett tűzmódban 9000 méterben adják meg a 2A46M löveg max lőtávolságát.Hk méretű célra meg 3000méterben.
On 26 February 1991, a British Challenger tank in a head-to-head battle achieved the longest range confirmed kill of the war. Challenger destroyed an Iraqi tank with an armor-piercing fin-stabilized discarding-sabot (APFSDS) round fired over 4,700 meters (2.9 mi)—the longest tank-on-tank kill shot recorded.Ahogyan az angol harckocsik sem 5000 méterben, és ahogyan a tartály kocsi sem harckocsi.
A Bradley legalább harcjármű.
Lövegcsőből indított ATGM-el meg egy tucat videót nézhetsz végig ahol orosz harckocsi ellenséges harckocsit lő ki 5 km-ről.
Már írtam:On 26 February 1991, a British Challenger tank in a head-to-head battle achieved the longest range confirmed kill of the war. Challenger destroyed an Iraqi tank with an armor-piercing fin-stabilized discarding-sabot (APFSDS) round fired over 4,700 meters (2.9 mi)—the longest tank-on-tank kill shot recorded.
On 26 February 1991, a Challenger 1 under the command of Captain Tim Purbrick of the 17th/21st Lancers attached to the Queen's Royal Irish Hussars, destroyed an Iraqi T-55 tank at a range of 3600 metres, followed soon after by a petrol tanker at a range of 4700 metres using L23A1 APFSDS 'fin' rounds with tungsten–nickel–copper penetrators.
Én is írtam: Iraqi TANKMár írtam:
A tény nem vélemény. Amit a Challanger csinált az tény.Én is írtam: Iraqi TANK
PS: nem fogok belemenni ilyen parttalan baromságba, mint amit a Leopard-os topicban leműveltek.
Úgyhogy szerintem mindenki maradjon meg a saját véleményénél.
Písz
Erre gondoltam én is. Kösz.A tény nem vélemény. Amit a Challanger csinált az tény.
Rendben van.Akkor a Merkava 105 milis ágyúval is 6km hatásos lőtávú,mert annyi a LAHAT rakéta lőtávja......Ahogyan az angol harckocsik sem 5000 méterben, és ahogyan a tartály kocsi sem harckocsi.
A Bradley legalább harcjármű.
Lövegcsőből indított ATGM-el meg egy tucat videót nézhetsz végig ahol orosz harckocsi ellenséges harckocsit lő ki 5 km-ről.
Chally esetén is véletlenszerű volt a találat,egy osdi T55 ellenében-de az legalább belül volt a löveg max lőtávján cseszd meg.10km egyszerűen kivűl van a löveg oroszok által megadott tüzérségi módban lévő maximális lőtávján,értsd már meg.
Ja. Minden téren.Orrvérzésig tagadhatjátok a valóságot baszki, ettől még a tény tény marad. A rekord minden téren az oroszoké.
A videók meg ott vannak a vonatkozó topikokban.
Mi volt az igazolás isteuccse vagy az asszonyéletére ? Igazolt találat 5km amikor a rögzítés technika sehol se volt ! Valaki odament egy hitelesítő csapattal és igazolta mi ? Ne már ez autóskártya szint !Elég nagy osto... oktondiság tényekről tudomást nem venni.
Btw igazolt találatról van szó. Nézz jobban utána.
Te még nem ignoráltad a kamionos trollt ? Kemény vagy csoki !Annyira volt véletlen, hogy a drón felderítés kérte a Bradly-re a tüzet.
De jó, hogy utána se néztek semminek, de azért nyomjátok.
A világcsúcs az oroszoké jelenleg, ezt még az ukránok se cáfolták.
Az a baj , hogy egy szó sincs benne a hitelesítés mikéntjéről ! Na ha valami bull shit akkor ez az !On 26 February 1991, a British Challenger tank in a head-to-head battle achieved the longest range confirmed kill of the war. Challenger destroyed an Iraqi tank with an armor-piercing fin-stabilized discarding-sabot (APFSDS) round fired over 4,700 meters (2.9 mi)—the longest tank-on-tank kill shot recorded.
British Challenger set longest tank kill record in history
The longest tank kill record set by the British Challenger tank in 1991 during the Gulf war is still holding, even almost 30 years later, despite new warsspecial-ops.org