Chemtrail

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

gigabiga

Well-Known Member
2011. március 9.
1 104
1 975
113
Tisztelt Asztaltársak!

Van egy régi adósságom, most törleszteni szeretném. Egy Jobbik-os képviselő Úr kérdést tett fel még 2012. májusában a honvédelmi miniszternek. Korondi Miklós úr volt. Ez nem kamu, megtörtént eset. Itt a link:

http://www.parlament.hu/irom39/07170/07170.pdf

Várom a véleményeket!
 

Montezuma

Active Member
2010. április 23.
2 843
33
38
Üdv Giga!

Meglepő téma, de erről itt nagyon sok mindent lehet olvasni:

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/search?q=chemtrail

Időjárás befolyásolástól elkezdve az echelon/haarp projektig sok elmélet létezik, hogy mi az igazság, nem tudni. Valószínűleg nem a bolygó lakosságának szervezett kiírtása folyik, hanem inkább időjárás manipuláció, ami persze nem annyira környezetbarát. De ez igaz az egész emberi civilizációra - mármint hogy nem környezetbarát.

A Jobbikos képviselők illetve a Jobbik tevékenységét most nem értékelném. De gondolom nem is ez volt a kérdés. ;D
 

gigabiga

Well-Known Member
2011. március 9.
1 104
1 975
113
Üdv. Monte!

Nos, ez a chemtrail történet tart már egy ideje. Ez is döbbenet számomra, de még nagyobb meglepetés számomra, hogy egy képviselő a parlamentben megkérdezi a HM minisztert, hogy mit tett ellene.

Ahogy Molni mondaná fejkavarás! :-S
 
M

molnibalage

Guest
Ez csak azt mutatja, hogy mekkora idióták vannak abban a kuplás épületben is...
 

Montezuma

Active Member
2010. április 23.
2 843
33
38
Üdv Giga és Molni!

(Molni, messze nem jutottam még az F-15 írásod végére, de ami késik nem múlik, nincs felejtve, utána majd "véleményezem". ;D )

Chemtrail:

Az látható, hogy valami azért történik az égbolton a fejünk felett. A classic kondenz jelenséget, mint lehetőséget elvethetjük hiszen nem klasszikus kondenzcsíkokat látunk, ez tény.

Ha egy titkos összeesküvés meg akarná tizedelni a bolygó lakosságát (ez akár még igaz is lehet), azt sokkal rejtetettebb és olcsóbb módon is megtehetik a nano- és géntechnológia korában, nem kell hozzá repülőgépek tucatjait reptetni egyszerre és messziről is nagyon jól és sokáig látható módon még fel is hívni rá az egész világ figyelmét. Ennyire hülye sikeres összeesküvő nem létezik.

Időjárás manipuláció:

Időjárás manipuláció - nagyjából ez olyan, mint rákos betegség esetén a kemoterápia illetve a sugarazás. Az egyik nagy bajt egy másik nagy bajt okozó szer bevetésével orvosoljuk. Több-kevesebb sikerrel. Miután már az 1980-as években is minden november 7. vagy május 8. verőfényes napsütést jelentett a Vörös Tér felett, aminek azért volt köze némi kis helyi időjárás beavatkozáshoz.

Valószínűnek tartom, hogy emberi és/vagy a környezetből/világűrből érkező hatások időjárási befolyásolására tesznek lépéseket, amit valamilyen ok miatt nem akarnak a nagyérdemű tudomására hozni. Sok helyen és sok ember bevonásával zajlik ez az egész, így inkább úgy vélem, hogy nemzetközi szinten van ebben együttműködés. Miután persze senki sem beszél erről hivatalosan (bár a linkelt oldalon ez sem teljesen igaz) ez mindenképpen jó alapot szolgáltat bármilyen elmélet terjesztésére.

Nyilván ez a technológia fegyverként is bevethető például akár más államok mezőgazdasága ellen is, a technológia adott, ez csak szándék kérdése.

Az egyetlen lap a pakliban:

Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy érték már a világot nagy meglepetések! Az a lap ott van a pakliban, hogy mi van akkor, ha tényleg igazak ezek az elméletek: haarp/echelon technológiától kezdve akár a bolygó lakosságának lassú mérgezéséig.

Ha ebből kellene választanom, akkor haarp/echelon. Ugyanis a bolygó és önmagunk nem is olyan lassú mérgezését mindenféle összeesküvés nélkül mi magunk megtesszük minden nap önként és dalolva. Ez egy ilyen civilizáció, a kollektív lassú öngyilkossághoz nem kell semmiféle konteó.

 

 

 

 
 
M

molnibalage

Guest
Az látható, hogy valami azért történik az égbolton a fejünk felett. A classic kondenz jelenséget, mint lehetőséget elvethetjük hiszen nem klasszikus kondenzcsíkokat látunk, ez tény.

Ööööö, mitől is tény...? Kérlek mutass erre bármiféle mérési bizonyítékot... Egyáltalán mi az, hogy klasszik meg nem klasszik kondenzcsík...? Mi a jó fészkes fenét jelent ez...?

http://www.arlingtoncardinal.com/2010/11/09/ufo-missile-contrail-for-sure-captured-by-cbs-affiliate-over-pacific-ocean-off-of-los-angeles-coast/

Ez az eset még megvan...? No, ennyit arról, hogy mi a klasszik és mi nem meg, hogy a gyökkető user mit ismer fel és mit nem. Bárki aki kicsit is komolyan veszi a chemtrailt az nálam a nettó idióta kategóriába esik. Pont. Most tényleg kezdjem el sorolni, hogy ki mindenki játsza a vakot és hülyegyereket, hogy sikerüljön az összeesküvés...?

- Hol van a gépeken a permetező nyílás? Miért nem lát senki ilyet soha...?

- Mikor és hol tölteik be az anyagot? Miért nem látja ezt senki a reptéren?

- Minden légitársaság benne van...? Egyáltalán miért is lenne benne ebben n+1 légitársaság?

- A gépeken kiszolgálás és különféle checkek alkalmával hogy nem talál senki semmi furcsa berendezést és olyan nyílást, aminek nincs fukciója, vagy "fúdetitok"? A világ összes karbantartója és üzemeltetője benne van?

- Az óceán felett minek permeteznek - mert a kodenzcsík ott sem szünetel - amikor ott nincs senki? Miféle konteósok ezek, akik pazarolják a drága mérget...?

 Soroljam még, hogy miért balfasz aki ilyenekben hisz...?

 Időjárás manipuláció – nagyjából ez olyan, mint rákos betegség esetén a kemoterápia illetve a sugarazás. Az egyik nagy bajt egy másik nagy bajt okozó szer bevetésével orvosoljuk. Több-kevesebb sikerrel. Miután már az 1980-as években is minden november 7. vagy május 8. verőfényes napsütést jelentett a Vörös Tér felett, aminek azért volt köze némi kis helyi időjárás beavatkozáshoz.

Lokális bevatozás ezüst jodid alkalmazásával. Ezzel mindössze néhány km-es sugaró körben érsz el hatást, nem olcsó és semmiféle konteó nincs benne...
 

cinikus

Well-Known Member
2010. május 7.
2 308
4 571
113
44335 said:
A classic kondenz jelenséget, mint lehetőséget elvethetjük hiszen nem klasszikus kondenzcsíkokat látunk, ez tény.

Bocs Monte, de ez orbitális baromság: azt HISZED, hogy nem azt látsz, de ezzel szemben valójában a tény az, hogy NEM TUDOD, hogy mit látsz, ezek szerint. Az, hogy "holding", nyilván semmit nem mond neked. Ezt még el tudnám nézni, de hogy a szél a számodra holmi szabadkőműves trükk, az azért erősen "ásd el magad" kategóriás.

44335 said:
Ha egy titkos összeesküvés meg akarná tizedelni a bolygó lakosságát (ez akár még igaz is lehet), azt sokkal rejtetettebb és olcsóbb módon is megtehetik a nano- és géntechnológia korában, nem kell hozzá repülőgépek tucatjait reptetni egyszerre és messziről is nagyon jól és sokáig látható módon még fel is hívni rá az egész világ figyelmét.

Szóval hülyeség az egész, de azért csinálják? Akkor ezt most hogy? Hülyék vagy nem?

44335 said:
Miután már az 1980-as években is minden november 7. vagy május 8. verőfényes napsütést jelentett a Vörös Tér felett, aminek azért volt köze némi kis helyi időjárás beavatkozáshoz.

Muhaha. Azért tőled többet vártam volna... Igen, valóban belekavartak az időjárásba a szovjetek, de a hülyeségekkel ellentétben a felhőket zavarták szét mindössze (ezüst-jodid, lsd. molni), verőfényes napsütést baromira nem tudtak csinálni NOVEMBERBEN, Moszkva felett.

Molninak tökéletesen igaza van: aki ebből a baromságból akár csak egy szót is elhisz, az agyhalott.

Amúgy az nem esik le neked, hogy ebben a Malév is nyakig benne volt?! Dekonspirálod a téma feszegetésével a hazádat?! Áruló!!! ;) :DDD
 

Montezuma

Active Member
2010. április 23.
2 843
33
38
Molni és Cinikus!

Kénytelen leszek megvédeni magamat. A chemtrail és társaik nem igazán az én asztalom, én másféle "konteókban" utazom, nem véletlenül írtam a legelső hsz-ban, hogy meglepő a téma itt a htka oldalon.

Lehet, hogy nem egészen volt kerek, ahogy megfogalmaztam a véleményemet, így némi erőlködésszaggal vegyítve röviden:

Nem hiszem, hogy a nevesített csíkok a lakosság célzott kipusztításának a célját szolgálja.  Hajlok arra is, hogy ez azért nem ugyanaz, mint a korábban megszokott kondenzcsíkok. Ha ez mégis valami összeesküvés-szerű dolog, akkor is inkább az időjárás befolyásolására gondolok, hiszen esőt csinálni és az eső lehetőségét kizárni már évtizedekkel ezelőtt is tudtak - itt szúrtam be a gyenge szovjet példámat.

De az is lehet, hogy ezek a csíkok teljesen normális jelenségnek számítanak:

http://www.youtube.com/watch?v=0GrspMZJoyE&feature=player_embedded

 
 
M

molnibalage

Guest
Először is az ziher, hogy a gépek sokkal magasabban repülnek, mint 6 ezer láb, a zoomon tisztán látszik. A videón meg azt látod, hogy adott magasság elérésekor elkezd kicsapódni a vízpára, mert ott lesz kicsi a nyomás és a hőmérséklet. Tudod, vízgőz fázis diagram barátom....

A fizika tudja a dolgát, a bibi az, hogy te és a többi konetós ezen a téren elhasal. Nem kicsit, nagyon. Igen, a váltás ennyire erős. Pont ugyanaz, mint amikor műrepülés közben nagy túlterhelés alatt egy pillanat alatt megjelenik a vízpára, és ha a túlterhelés (nyomásviszony megváltozik), akkor bizony el is tűnik...
 
M

molnibalage

Guest
A másik fele, hogy éghajlatot befolyásolni nem fogsz ezzel. Most komolyan, ez olyan kis mennyiségű anyag, hogy lófaszt sem számít. Minta egy fogpiszkálóval akarnád lebontani a Himaláját. Kb. így aránylana bármi permetezése a légkör tömegéhez képest. És akkor még erős felfelé kerekítettem... Mikor jön már el az a gyönyörű pillanat, hogy fizikából nulla emberek konetózás helyett kezükbe vesznek legalább egy középiskolás fizikakönyvet? Mert kibaszottul rájujk férne...
 

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 879
8 631
113
Hozzászólok én is..., mindenesetre érdekes az alább linkelt videó, és ami elhangzik benne, mérésekkel, számításokkal alátámasztva.
http://vimeo.com/50933945
 
M

molnibalage

Guest
http://lnk.bz/nYe

A II. Vh-s gépeknek biztos jobb dolguk sem volt, mint permetezni ugye? :)
 
M

molnibalage

Guest
Látható olyan kép is, hogy alig pár tucat vagy száz méter magasságdifi van a gépek között. Az egyik húz kondenzcsíkot, a másik meg nem. Csak, hogy alátámasszam a fenti videót is.
 

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 591
113
Komolyan mondom, ha egyszer valamelyik bebizonyítja nekem hogy permeteznek az égből, veszek neki egy Sztrelát, és leszedheti. Olyan nyilvánvaló érvek ellen hadakoznak a "hívők",hogy a szőr feláll a hátamon.
 

bartinieffektus

Well-Known Member
2012. december 4.
1 148
357
83
44498 said:
Komolyan mondom, ha egyszer valamelyik bebizonyítja nekem hogy permeteznek az égből, veszek neki egy Sztrelát, és leszedheti. Olyan nyilvánvaló érvek ellen hadakoznak a “hívők”,hogy a szőr feláll a hátamon.

Szolj , ha megvan a sztrela ! Elugrok erte a kocsival :p      http://www.makosz.hu/magyar_szunyogirtok_orszagos_szovetsege/a_maszosz_elete/a_magyar_szunyogirtok_orszagos_szovetsege_altal_szervezett_szakmai_nap_tanulsagai
 

nani1980

Well-Known Member
2010. október 30.
652
1 814
93
Ezeknél a permetezéseknél nagyságrendel egyszerűbben le tudják vinni az átlagéletkort, vagy betegessé tudják tenni a népet! hiszem amúgy, hogy ez folyik, és tudatos! Lásd, a magyar egészségügy leépítése! Nem kellenek ide permetezőgépek!
 

Montezuma

Active Member
2010. április 23.
2 843
33
38
Molni:

Kicsit bánom már, hogy beleszóltam ebbe a témába. Ismét jelezni kívánom, hogy a chemtrail nem a kedvenc témám. Őszintén szólva nem is igazán érdekel, mivel - és ezt is leírtam - ezerszer olcsóbb, gyorsabb és hatékonyabb módszerek is vannak a népességszám csökkentésére, feltéve, ha ez a cél.

(A fizikát meg hagyjuk - lásd pl. a WTC tartószerkezetek tönkremeneteli mechanizmusát. Az például inkább az én asztalom lenne, mégsem hülyéztem le egyikőtöket sem, akik szerint teljesen helyénvaló módon dőltek össze az épületek anno - még az is összedőlt, ahová gép nem is csapódott. Ja, az amerikai mérnökszövetség szerint is gáz volt, amit a tévében mutattak a világnak, de gondolom, itt az ő véleményük sem számít.)

Molni:

"A videón meg azt látod, hogy adott magasság elérésekor elkezd kicsapódni a vízpára, mert ott lesz kicsi a nyomás és a hőmérséklet. Tudod, vízgőz fázis diagram barátom…."

Ezek szerint Te a videón rögtön leveszed, hogy a gép magasságot vált. Ráadásul a kicsapódás néhány tíz méter szint különbségnél már adódik, mi? Ahol ezek a gépek repülnek, ott plusz/mínusz száz méterek sem számítanak ebből a szempontból, ha már annyira bele akarunk menni a részletekbe.

Ui: Továbbra is meggyőződésem, hogy a chemtrail csíkok egy része nem éghajlat, hanem időjárás befolyásolásra használhatják - legyen eső vagy legyen aszály pl.

Végezetül - és itt a magam részéről lezártam a chemtrail témáját - nem hiszem, hogy minden létező alkalmat megragadva ész nélküil konteókat terjesztenénk itt. Ezt a témát sem én dobtam fel a fórumban! De a világon rengeteg okos és hülye ember foglalkozik ezzel a kérdéssel Amerikától Japánig, viszont nem ez a leginkább megfelelő hely ahhoz, hogy a fél világ elmeállapotáról szakvéleményt adjon itt ki bárki is.

Molni:

Be tudod bizonyítani azt, hogy itt szó sincs semmiféle elhallgatott dologról és minden oké? Ezt kétlem.

De ha már ennyire ott vagy a szeren, akkor kérlek, véleményezd ezt a néhány fotót - a műholdképeket a figyelmedbe ajánlom, már csak a csíkok kiterjedése miatt is. Ez nem a fogpiszkáló és a Himalája esete:

http://photos.imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies/icons/chemtrails_or_contrails_from_space.jpg

http://euro-med.dk/billeder/billederchemtrail7.jpg

http://rense.com/general81/pl4.jpg

 

 

 

 

 
 
M

molnibalage

Guest
Ezek szerint Te a videón rögtön leveszed, hogy a gép magasságot vált. Ráadásul a kicsapódás néhány tíz méter szint különbségnél már adódik, mi? Ahol ezek a gépek repülnek, ott plusz/mínusz száz méterek sem számítanak ebből a szempontból, ha már annyira bele akarunk menni a részletekbe.

Igen, még fotót is linkeltem róla te zseni. Akkor csak neked, újra...

http://www.lancs.ac.uk/sci-tech/images/image_1311760532.jpg

http://img4.fold3.com/img/thumbnail/32444544/400/400/0_0_4532_3529.jpg

http://www-bcf.usc.edu/~nagle/contrails.jpeg

Mennyit linkeljek...? Ez előrébb levő gépek néhány tucat méterrel vannak feljebb. Minimális magasságdifi és mégis hol van, hol nincs kondenzcsík. Ezen felül a hajtómű üzemállapota is váltohat, ami miatt hirtelen más lesz a kilépő közeg termondinamikai állapota és a gép állásszöge is változik  hiszen a rtikuló levegő miatt változik z áramló közeg sűrűsége és a gép CAS sebessége is.

 A már említett nagy túlterhelésű fordulókban is olyan helyzetek vannak, hogy X G-nél még semmi, és néhány tized G-evl odébb meg már képződik a pára. Most linkeljek akkor n+1 videót, ahol ez látszik...?

Ui: Továbbra is meggyőződésem, hogy a chemtrail csíkok egy része nem éghajlat, hanem időjárás befolyásolásra használhatják – legyen eső vagy legyen aszály pl.

Jah persze. Hurrikánok képződését taktikai atomfegyver méretű beavatkozással akarták egy időben befolyásolni, de inkább letettek róla. Ehhez képest néhány tonna anyag permetezése szerinted számít főleg akkor, mikor látható, hogy totál tiszta idő van? Ez olyan, mintha víz permetezésével akarnád a Marsot terraformálni. Bocs, de ez a hülyeség annyira fáj, hogy az nem igaz... Lövésed sincs a termodinamikáról és áramlástanról. Globálisan éghajlatot befolyásolni ilyen nevetséges dolgokkal sem lehet.

Tudod, a konteósok egymásik csoportja szerint a globális felmelegedés is konteó, mert az világ összes emberi üvegház hatású gáz kibocsátása -  tízmilliárd CO2 egyenértékről beszélnünk évenete - sem róg labdába természet ősanyánk mellett. Vágod? Tíz milliárd t/év gáz a konteósok szerint labdába sem rúg, de te meg is chemtrailezgetsz. Hát öcsém, ez már tényleg a csúcs. Mikor konteós üti a konteóst. Epic...

 De a világon rengeteg okos és hülye ember foglalkozik ezzel a kérdéssel Amerikától Japánig, viszont nem ez a leginkább megfelelő hely ahhoz, hogy a fél világ elmeállapotáról szakvéleményt adjon itt ki bárki is.

Maximum okosnak képzeli magát. Technikai oldalról már eleve lehetetlen eltitkolni..

A szétterülő és megmaradó kondenzcsík azért is lehetséges, mert a hajóműből a legtökéletesebb égés ellenére is jönnek koromszemcsék, amig "magképző" anyagok. Ezeken annyi vízgőz csapódhat le fagyhat meg, és annyira laposak is lehetnek, hogy jégkristályként lebeghetnek. Én legalábbis így ismerem a jelenséget. (Tudod, ahogy a pókok utaznak a pókfonállal. A jelenség kb. ugyanaz, hogy azért marad fent. És mivel fent hideg van, ameddig fennmarad a stabil egyensúlyi állapot...)

Szóval konteózás helyett fizikatanulást javaslok...
 
M

molnibalage

Guest

nani1980

Well-Known Member
2010. október 30.
652
1 814
93
Nem tudom hallottatok-e róla, hogy még magyarosságon is befolyásolják az időjárást!

És még mielőtt agyvérzést kapnának páran, elmondom, hogy nem repülőgépekről (elvileg : )  ) , hanem ha jól emlékszem ezüst légkörbe gőzölésével valahonnan a Bakonyból! A jégesők kéződését befojásolják vele!  És ez már évtizedek óta működik.Szóval azt azért ne jelentsük ki, hogy nem lehet befolyásolni az időjárást...... Persze ez kicsit más mint a fentiek, de mégis csak az időjárás befolyásolása! Majd keresek linket és beteszem..