Chemtrail

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

M

molnibalage

Guest
Az Agent Orange-ban semmi titok nincs. Nem értem, hogy ki az a marha, aki ezzel akarja igazolni a Chemtrail elméletet. Ennyi erővel a mezőgazdasági gépekkel is "igazolhatnád".
 

zotyek78

Well-Known Member
2013. március 26.
2 618
1 019
113
Számomra legalábbis ez több dolgot is jelent... Egyrészt elég sokféle cucc permetezését fejlesztgették ki, nemcsak a természerbarát időjárás befolyásolgatást. Képzeld csak el, hogy mi minden olyan szert fejleszthettek ki, ami ezekután még nem is publikus... Illetve ezeket valahol nyílván tesztelni is kellett, tesztelik is...
Másrészt pedig olyan hosszútávú hatásai is lehetnek egy-egy ilyen szernek, amivel nem számoltak.
Az, hogy konkrétan Kohn és Grün redukálni akarja a Föld népességét ezzel, az nyílván röhej kategória... Dehogy ezzel kapcsolatban is vannak felelőtlen, illetve konkrétan célszerűen brutális fejlesztések, azt én az ismert infók alapján elég nyílvánvalónak tartom.
 
M

molnibalage

Guest
A chemtrailes globális időjárás befolyásolás azért marhaság, mert egyszerűen 0 hatása van annak. Egyszerűen a légkör felületének és térfogatának hangyafasznyi százalékának töredékére hat. Mintha a Himaláját akarnád egy bicskával lebontani...

A lakosság mérgezése meg azért hülyeség, mert több km magasan permetezve még a világ legdurvább vegyifegyere sem érne le a talajszintre, tehát egyszerűen nincs hatása vagy a koncentráció elégtelen.

A másik baj a lakosság mérgezésével az, hogy az összessküvők is saját magukat mérgezik...?

Mondom, egy konteósnak nincs észjárása, mert szimplán tudatlan balfasz, aki a tudásában levő gigantikus lyukakat ilyen marhaságokkal tölti ki. A konteózás ezért hit ott, ahol természettudomány jelen van.

Az Agent Orangeban semmi titok nem volt, az első pillanattól világos volt, hogy mire használják, már akkor is totál public volt a használata tudtommal, a híradók is bemutatták. Az AO-nél az volt a balfasz, aki azt képzelte, hogy egy növényzetet kiirtó vegyes nem lesz veszélyes emberre vagy azt hitte, hogy ennyire durva nem lesz a hatása... Ettől viszont még semmi gonosz összeeskövés sincs benne. Egyszerűen a gátlástalanság - bármi áron elérni a célt - és az feleőtleg és "majd én megmondom" használat okozta azt amit.

A sokféle cucc permetezgetést meg kifejthetnéd, mert a permetező eljárások 99+ százaléka földközeli és mezőgazdasági / kártevő / szúnyogirtási célból lett kifejlesztve.
 

ijasz

Well-Known Member
2013. január 23.
1 893
4 396
113
Ha bármilyen toxikus anyagot permeteznének a levegőbe akkor annak az első kézenfogható jele egyes nagyon specializált állatfajok (amelyek a környezet kisebb mértékű megváltozására nem képesek gyorsan reagálni) tömeges pusztulása lenne. Mivel az ember és emlős szervezetek biokémiája nagyban hasonló, kisebb metabolikus különbségekkel persze, kizárt olyan vegyianyag létezése, mely szelektíven az emberre hasson.
Egy ilyen cselekedet a teljes ökoszisztémát felborítaná aminek a következményei előre nem megjósolhatók, modellezhetők. Azaz mindenki ráb*szik.
A természeti és ember által okozott katasztrófák nem állnak meg a határon, az ajtók előtt...

A vegyianyagok ellen nem lehet oltóanyaggal védekezni, hogy csak bizonyos emberekre hasson így tehát senki sem lenne védett ellene.

Egyébként minden vegyianyag használata előtt toxikológiai vizsgálatot végeznek bizonyos számú populáción, hogy a megfelelő dózisszintet meghatározzák a cél érdekében. Ez esetben embereken kellett volna valahol a harmadik világban de még nem hallottam, hogy emberek és állatok is mind kipusztultak egy nagyobb területen.
 

doca

Member
2010. szeptember 14.
557
1
16
A chemtrail az szerintem nem létezik így, ahogy a conspiration theoristák előadják. A kondenzcsík sokszor lehet vastagon szétterülő, néha egész hosszú is. A képződése a légköri makrorészecskék számosságától és a páratartalomtól is függ. Valamikor egyáltalán nem is képződik látványos csík.
Az Agent Orange már más tészta. Ezt a DARPA megbízására a Monsanto vállalat fejlesztette ki, elsődleges cél volt a lombozat minél hatékonyabb irtása, teljesen másodrendű volt a humán élet védelme az amiknak akkortájt.
Érdekes, hogy a '68-as lázongások és mozgalmak pont erről szóltak volna elvileg a Birodalom területén(az imperializmus ifjú generáció általi letörése), míg a másik kezével a Birodalom teljes hadigépezete harcolt és állt készenlétben a kommunista veszéllyel szemben.
Ezt a vietnamiak szabadságharcnak fogták fel, amit végül abszolút értelemben is megnyertek. Igaz talán ők fizettek a legtöbbet a szabadságért a modern háborúk történetében.
 

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 591
113
Jól írtátok, nem kell a chemtrail miatt aggódni. Van nekünk génmódosított agrárkultúránk is! :D
Igen, nekünk is. A SZIE egyik előadójától hallottam, hogy a világ szójatermelésében elmosódtak a határvonalak, és a gyakorlatban már NEM LÉTEZIK módosítás-mentes szójaállomány. A szóját pedig nálunk is termesztik. S megesszük a virsliben, fehérjedús készítményekben, sőt ha a nagyi baromfiudvarából kiragadozott csirkét eszitek, ami indítótápot kapott, akkor ott is utolér :D
 

Phoenix

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
552
1 246
93
Egy újabb cikk(sorozat) a chemtrail-hívők bánatára:

http://iho.hu/hir/chemtrail-osszeeskuves-es-a-meg-erdekesebb-valosag-1-131120

http://iho.hu/hir/chemtrail-osszeeskuves-es-a-meg-erdekesebb-valosag-2-131120

http://iho.hu/hir/chemtrail-osszeeskuves-es-a-meg-erdekesebb-valosag-3-131120

http://iho.hu/hir/chemtrail-osszeeskuves-es-a-meg-erdekesebb-valosag-4-131120
 

pela3

Well-Known Member
2013. október 17.
1 640
886
113
"Érdekesség": http://444.hu/2014/01/25/tiltakozas-a-magyar-emberek-halalos-permetezese-ellen-elo-kozvetites/?fb_action_ids=660716390636087&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=[268346659994678]&action_type_map=[%22og.recommends%22]&action_ref_map=[]
 

kaktusz

Well-Known Member
2010. december 7.
2 277
7 737
113
Ehhez mit szóltok?
:)
http://attivo.tv/player/attivismo/avete-ancora-dubbi-guardate-se-sono-i-motori-a-lasciare-queste-scie-video-amatoriale.html
 

Pocok75

Well-Known Member
2010. április 19.
2 816
2 512
113
Na ma lebuktak! Már öreg Ancsákat is használnak! :D
10309652_784896734877581_6942823377531700076_n.jpg

10464202_784896841544237_5393981008890350822_n.jpg

10427262_784896991544222_8906227178152563075_n.jpg

y6f7.jpg
 

csakb

Well-Known Member
2014. március 2.
396
651
93
Biztos ez is a tudjukkik műve. :)
A 3. kép amúgy tetszetős. :)
A szúnyogok chemtrail csoportjában meg biztos nagy most a nyüzsgés. :D
 

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 289
10 332
113
Valamelyik nap településünk felett permetezték a gondolatformáló vegyianyago...aaaa...a szúnyogokat.
Amint meghallottam a világ egyik legszebb ipari muzsika hangját; a Kamov 26-os zenéjét, rohantam ki a házból gyönyörködni a látványban és a hangban.
Az egyik áthúzás a kéményünk felett történt; kvázi a fejem felett.
Pazar volt:)
/Például az iskola kéménye mellett elrepülve a kémény magasságának a felénél húzott át; írjátok be az utcanézetbe, hogy Felsőzsolca Kossuth Lajos utca pl. 7 szám/

Ha bele gondolok, hogy a 80-as évek elején készült az utolsó belőle...

Amúgy a chemtrail hatásos lett: A szúnyogok bekussoltak, én pedig másként, helyesebben látom a világot, a HTKA-t:

A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, ..., .., ., , ,______________
 

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 852
4 132
113
Ehhez mit szóltok?
:)
http://attivo.tv/player/attivismo/avete-ancora-dubbi-guardate-se-sono-i-motori-a-lasciare-queste-scie-video-amatoriale.html

Vészhelyzeti üzemanyagkiengedés. http://www.nj.com/news/index.ssf/2010/05/continental_jet_dumping_fuel_o.html
 

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 879
8 631
113
Pilóták, orvosok, tudósok tanúvallomása a chemtrailről
http://www.youtube.com/watch?v=RpJJHz2e4u8
 
M

molnibalage

Guest
Ilyenkor örülök, hogy arc is társul a tanúvallomáshoz, legalább tudom, hogy kin lehet röhögni. Egyébként meg a tanúvallomás semmit sem jelent, ha tárgyi bizonyíték nem támasztja alá. Bevallom, hogy én toltam a jéghegyet a Titanic elé és a Katrina hurrikánért is én vagyok a felelős. No, mennyit kapok ezért és melyik bíróság ítélne el?
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
No, mennyit kapok ezért és melyik bíróság ítélne el?
Kényszergyógykezelésre bármelyik ítélhet, ha a nyilatkozataidból azt vonják le, hogy az elmeállapotod miatt ön- és közveszélyes vagy. :D
 

Montezuma

Active Member
2010. április 23.
2 843
33
38
http://ripost.hu/cikk-igazuk-lesz-a-chemtrail-hivoknek-mar-tudosoknak-is-gyanusak-egyes-felhok?source=hirstart