Elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit kéneA mennyire szar az… relativ. Szerintem annyira, hogy en nem vennek. Inkabb egy keveset hasznalt komolyabb darabot.
Mennyit szannal ra korulbelul?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit kéneA mennyire szar az… relativ. Szerintem annyira, hogy en nem vennek. Inkabb egy keveset hasznalt komolyabb darabot.
Mennyit szannal ra korulbelul?
Egy jó 20 dupla vagy bock , az nőies de egy 12-es pumpás nem az ! Már IZS/Baikal vagy a török puskák is jók kezdő fegyvernek , ha rákap az ízére jöhet valami komolyabb Olasz bock vagy félautomata Pietróéktól ! Nem kell félni a 20astól én mindenkit azzal tanítanék !Ha esetleg valami balsorstárs tudna támpontot adni...
Női egyénnek (165cm, 64kg) sörétes kellene...
12esből tud valaki istibizi olyat ajánlani ami méretben megfelelő?
Vagy marad a 16os...
Remi 870 , Winchester SXP vagy esetleg egy új Mossberg .Ó, én is kérdeznék: sportlövészetre (nem trap, gyorspont, steel challenge, stb) keresek én is “kezdő” sörétest.
Amit olvastam a félautomatákról, az alapján inkább sima pump actionre szavaznék - ezekből meg feltűnően kurvasok török darab van, meglepően jó árakon. Ezek mennyire szarok?
Vagy máshogy: milyen pump-actiont ajánlanátok?
Elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit kéne![]()
3-400 eFt-ért már használható van .Elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit kéne![]()
IZs27est nézegettük már, próbálta a b25ös browningokat, marocchi/beretta gyártmányokat.Egy jó 20 dupla vagy bock , az nőies de egy 12-es pumpás nem az ! Már IZS/Baikal vagy a török puskák is jók kezdő fegyvernek , ha rákap az ízére jöhet valami komolyabb Olasz bock vagy félautomata Pietróéktól ! Nem kell félni a 20astól én mindenkit azzal tanítanék !
Maxi igazad van de a tust mindig a lövőhöz kellen igazítani . Szerintem nem is túl nagy költség .IZs27est nézegettük már, próbálta a b25ös browningokat, marocchi/beretta gyártmányokat.
Mindenhol az volt a baj hgy a gyári tus hatalmas.
Én olaszt használok 15éve (bár alapelvem hogy olasztól max. cipőt és tésztát szabad venni) maximális elégedettséggel (bock-lapátos és a félautomata mind marocchi).
Németek iszonyat drágák, használtban meg alig van olyan ami női méret és 16 vagy 20as.
Én is ebben a hitben voltam.Maxi igazad van de a tust mindig a lövőhöz kellen igazítani . Szerintem nem is túl nagy költség .
Én is ebben a hitben voltam.
Aztán beszéltem 2 általam ismert fegyvermesterrel.
Utána hápogtam.
Minden cicoma nélkül olyan 120 meg 150et mondtak.
Ha esetleg valami balsorstárs tudna támpontot adni...
Női egyénnek (165cm, 64kg) sörétes kellene...
12esből tud valaki istibizi olyat ajánlani ami méretben megfelelő?
Vagy marad a 16os...
KöszönömHát a méretben fel kell próbálni, látatlanban senki nem fogja megmondani, hogyan lesz jó.
De itt egy szép csajos 20-as nem vészes áron.
![]()
Merkel Suhl 20/70
Eladó a képen látható gravírozott, greener zárral és két elsütőbillentyűvel rendelkező 20/70-es kaliberű sörétes vadászfegyver. A fegyver rendkívül kecses, könnyű. Jó műszaki állapotban és friss műszaki vizsgával eladó. Kérem az alábbi telefonszámon érdeklődjön: 06 30 953 3967vadaszapro.net
Egy Beretta nem lehet rossz sörétes ! Árat hazait nem találok tudsz esetleg ?En tovabbra is azt mondom Beretta Vittoria -kifejezetten csajoknak gyartott fegyver- es ebbol is a 691 vagy 693. Vennek hozza megfelelo Microcore recoil pad-et. Ha jol tudom igy 350 es 365 mm kozott varialhatod a hosszt es ezzel 158 es 178 cm kozotti magassaghoz tudod allitani.
Köszönöm
Múlt 7en még nem is láttam fenn ezt.
Vagy bamba voltam
Egy Beretta nem lehet rossz sörétes ! Árat hazait nem találok tudsz esetleg ?
Egy Beretta nem lehet rossz sörétes ! Árat hazait nem találok tudsz esetleg ?
Hát, finn oldalon van vagy 2500 Euró![]()