Civil repüléssel kapcsolatos témák

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

T.Tom

Well-Known Member
2016. november 6.
190
537
93

Madár Fokker

Well-Known Member
2017. december 17.
203
314
63
A reptér egy bejegyzése szerint "közel 30 tonna autóipari alkatrészt" hozott az EAE-ből, ami legalábbis fura...
Ami még furábbá teszi, hogy a rakományt vitték is tovább Szerbiába közúton. (A dehir.hu szerint)

 

T.Tom

Well-Known Member
2016. november 6.
190
537
93
Ami még furábbá teszi, hogy a rakományt vitték is tovább Szerbiába közúton. (A dehir.hu szerint)
Lehet hogy a múltkori Nis-i akciójuk után már nem látják őket szívesen a szerbeknél:
A 450-es lajstromjelű gép egyébként évi pár alkalommal rendszeresen megfordul Pozsonyban, még aktív(abb) szpotter koromban gyakran gondolkodtam rajta, hogy az (akkor) utolsó civil üzemeltetésben lévő Il-62-esre megérné kimenni. Végül aztán külső körülmények, a bizonytalanság, vagy éppen az útitársak hiánya miatt egyszer sem indultam el, de szerencsére tavaly nagy meglepetésre 4 alkalommal is megfordult Budapesten.
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
1 471
2 810
113

Úton a Lufthansa eddigi történetének leghosszabb közvetlen járata: az egyik A350-900-asuk viszi a Falkland-szigetekre az antarktiszi német kutatóállomásra tartó váltást egy cirka 15 órás útvonalon. Az idei különjárat oka a vírushelyzet: idén nem jöhetett szóba a korábbi évek megoldása, a Dél-afrikai Köztársaságból átdobbantás.