DCS World

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
31 930
39 197
113
Jó az új felhőzet:


Látom, lesz Vega is.
DCS World FB csoportból.
És ezek a fanok.
 

Avtomat

Well-Known Member
2018. október 30.
549
628
93

Itt az új roadmap, van benne pár érdekes dolog.
A fegyver integrációt teljesen elveszi az ED a 3rd party cégektől és maga csinálja innentől kezdve. Új felhők két hét múlva ( :D ) amelyek végre maszkolják az infrás rakéták keresőit. Mi-24 kb nyárra, Din. hadjárat egyszerű beta nyár-ősz magasságában. Normális damage modelt is kapnak majd a sugárhajtású gépek majd ezer év múlva, és ekezdik majd lassan lecserélni a Lock-On óta megmaradt modelleket, mint pl a B-52, Seahawk, S-3 stb...
Ja, 9.12-es a black shark 3 után jön, de a black shark-ban sem biztosak még, mert az orosz állam végtelen jófejségében új törvényeket hozott a "kémkedés" és "külföldi ügynökök" ellen. :)

http://docs.cntd.ru/document/573248506 - orosz eredeti

angol, egyáltalán nem tökéletes google fordítás:
1. An individual, regardless of his citizenship or in the absence thereof, may be recognized as an individual performing the functions of a foreign agent, if he carries out on the territory of the Russian Federation in the interests of a foreign state, its state bodies, an international or foreign organization, foreign citizens or stateless persons (hereinafter referred to as a foreign source) political activity and (or) the purposeful collection of information in the field of military, military-technical activities of the Russian Federation, which, when received by a foreign source, can be used against the security of the Russian Federation (in the absence of signs of crimes provided for in Articles 275 and 276 of the Criminal Code of the Russian Federation), in connection with a foreign source rendered against him or acting in the interests of a foreign source by citizens of the Russian Federation, Russian organizations, the impact expressed in support of these types of actors ness (including the provision of funds, other property or organizational and methodological assistance).
The list of information in the field of military, military-technical activities of the Russian Federation, which, when received by a foreign source, can be used against the security of the Russian Federation, is determined by the federal executive body in the field of security.

2. An individual whose activities fall under the characteristics specified in part 1 of this article is obliged, in the manner prescribed by the federal executive body responsible for the development and implementation of state policy and legal regulation in the field of registration of non-profit organizations, to submit an application for inclusion in the list of individuals performing the functions of a foreign agent. An individual who is not a citizen of the Russian Federation, permanently residing outside the territory of the Russian Federation, intending, after arriving in the Russian Federation, to carry out activities related to the performance of the functions of a foreign agent, is obliged to notify the federal executive body performing the functions prior to entering the Russian Federation on the development and implementation of state policy and legal regulation in the field of registration of non-profit organizations, in the manner prescribed by it.
Egy anno a Belsimteknél dolgoző ismerős véleménye:
 

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
31 930
39 197
113

Itt az új roadmap, van benne pár érdekes dolog.
A fegyver integrációt teljesen elveszi az ED a 3rd party cégektől és maga csinálja innentől kezdve.
Ezt már régen meg kellett volna lépni, mert csak így lehet közös nevezőre hozni a modellezést.


Új felhők két hét múlva ( :D ) amelyek végre maszkolják az infrás rakéták keresőit.
Azért valahol elképesztő, hogy ezt a BMS4 majd két éve tudja...

Din. hadjárat egyszerű beta
Az ED ígérgetéseit ismerve ez lehet, hogy lesz talán 3 év múlva. Meg semmit sem tudni a 2+ éve belengetett DC-ről. Semmit.

majd ezer év múlva, és ekezdik majd lassan lecserélni a Lock-On óta megmaradt modelleket, mint pl a B-52, Seahawk, S-3 stb...
Erre szerintem tök felesleges erőforrást pazarolni. A repszim töri írás kapcsán elővettem a LOMAC-t és 1280-as felbontásban is olyan szépek voltak a 17 éves skinek és modellek, hogy folytak könnyeim. Erre munkaórát és pénzt elbaszni felesleges. Szerintem. Úgy, hogy azok asszem 1024-es textúrák, ha vannak...
 

Avtomat

Well-Known Member
2018. október 30.
549
628
93
Ezt már régen meg kellett volna lépni, mert csak így lehet közös nevezőre hozni a modellezést.

Erre szerintem tök felesleges erőforrást pazarolni. A repszim töri írás kapcsán elővettem a LOMAC-t és 1280-as felbontásban is olyan szépek voltak a 17 éves skinek és modellek, hogy folytak könnyeim. Erre munkaórát és pénzt elbaszni felesleges. Szerintem. Úgy, hogy azok asszem 1024-es textúrák, ha vannak...
Én azért félek az ED fegyvermodellezéstől, mert többször láttuk már, hogy saját maguk valós megfelelőjét teljesen nyilvánvalóan alulmúló módon voltak modellezve fegyverek (gyakorlatilag minden radaros rakéta) és ezen csak az segített, hogy 3rd party cégek lemodelleztek valamit, az ED meg rákényszerült hogy megnézze a dolgokat.
A legkomikusabb példa az SD10, ami után rögtön észbe kaptak és csavartak valamit az AMRAAM-en, mert mindenkinek el kezdett sírni a szája, hogy a JF-17es szétkap mindenkit BVR-ben.
De persze az Sparrow meg a Phoenix is azért lett átdolgozva, mert a Heatblur rájuk nézett a Tomcat miatt.
Eközben az orosz A2A rakéták meg SAM-ek en bloc fogyi módon viselkednek a levegőben emberemlékezet óta.
 

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
31 930
39 197
113
Tényleg szép, akkor is szép marad a textútra, amikor 20 cm-re van a kamerától. És még az én gépemen low-ra húzva mindent kivéve textúrát azért 30-40 egységnél végre nem képregény.

Csak mit kezdjek ezzel, amikor az MI olyan buta, hogy az első SAM indításra dobja a teljes loadoutot...
...de azért a gépágyúval nekiáll földi csapatot lőni, amikor én szétlőttem már a SAM-et. Nem A-10, hanem F-16 harckocsit.

Egy faék egyszerűségi missönben.
Erre persze nekem ugrik a vérmes DCS közösség, hogy én vagyok a hülye. De szerintem, a unit AI annyira ostoba és a editorával az advanced waypointban állítgatva is ilyen zseni az MI, akkor lehet, hogy a játék van rosszul kalibrálva.

Így még videózni sem tudtam vele...
Pedig a látványra és a replay erre alkalmassá teszi.
 

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
31 930
39 197
113
Tegnap kipróbáltam. Baromi jó lett. FPS csak akkor kevesebb vmennyivel, ha a borult éggel esőben repülsz.

Érdekes volt hard deckkel repülni.. általában mindig kihasználjuk az utolsó métert is :)
A felhő akkor ingyé jött és nem kikapcsolható, hanem ez a default?
 

blaze

Active Member
2013. október 5.
784
121
43
Van kb. 30 féle preset a nullától százig. Van jónéhány olyan ahol semmi / enyhe felhőzet van, ott kb. semmi hatása nincs az FPS-re. Ott sem éreztem semmit, ahol jelentős mennyiségű felhő van és kb. 10k ft fölött repülsz. Tegnap mindenki megbolondult és belerakták a missionbe a lehető legfelhősebbet úgy, hogy még az eső is szakadt.

Egyelőre sajnos semmilyen szenzort nem befolyásolnak (így IR-t sem), úgyhogy az most egy darabig probléma lesz, hogy a 27ET-k meg az IR SAM-ek a felhőkön keresztül fognak repülni.. :D Azt mondták, hogy tervben van, de hogy mikorra lesz azt nem tudom.