Döntött Bulgária, elkeltek a portugál F-16-osok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

forest

New Member
2012. január 21.
22
0
1
Off:

Események vannak Szlovákiában is:

http://www.bumm.sk/77213/repulovetel-kapcsan-magyarazkodhat-a-vedelmi-miniszter.html

On
 

duckdodgers

Well-Known Member
2012. március 5.
1 148
482
83
Forest ! Én csak azt sajnálom, hogy itthon nem követnek hasonló gyakorlatot. Erős a gyanúm hogy az utóbbi 15-20 év döntéshozóinak lenne miért aggódniuk.

A románok lecsúsztak az üzletről, de esetleg a német F-4esekre pályázhatnak :)
 

chimera

Member
2010. április 19.
558
1
18
Véleményem szerint mi jobban jártunk! Emlékeim szerint kb 1 mrd dolcsiért kaptunk 14 Gripent amit 20 év alatt kell kifizetni,új gépek mindenféle korszerű technológiával felszerelve a felújítás igénye nélkül! A Bulgároknak jól jött volna mind a felderítő mind a tengeri csapásmérő (!)képesség! A 8 Bolgár gép gyakorlatilag csak a keszit képes ellátni!

Drone

Bulgária jópár meleg országgal határos! gondolj a Törökökre vagy a velük állandóan harcolgató görögökre!Szerbia is az elmúlt években jópár fegyveres konfliktust indított!Románi és Moldávia sem egyszerű! Jóval rizikósabb a térség mint a miénk!