Egy kérdés -hogyan nézett volna ki az azeri -örmény háború, ha örmény oldal is kapott volna olyan hírszerzési adatokat, mint amit a másik fél megkapott, és lett volna fenn mondjuk egy Hawkeye szintű Awacs?
Ugyanígy. A drónok ellen semmit nem ért volna egyik sem szerintem.Egy kérdés -hogyan nézett volna ki az azeri -örmény háború, ha örmény oldal is kapott volna olyan hírszerzési adatokat, mint amit a másik fél megkapott, és lett volna fenn mondjuk egy Hawkeye szintű Awacs?
Egy kérdés -hogyan nézett volna ki az azeri -örmény háború, ha örmény oldal is kapott volna olyan hírszerzési adatokat, mint amit a másik fél megkapott, és lett volna fenn mondjuk egy Hawkeye szintű Awacs?
A kérdés szerintem úgy teljes, hogy ha az emlitetteken felül lettek volna örmény drónok (izraeli, kínai),hasonló méretben, képességekben, mennyiségben.Ugyanígy. A drónok ellen semmit nem ért volna egyik sem szerintem.
Ugyanígy. A drónok ellen semmit nem ért volna egyik sem szerintem.
Itt a SATCOM-ra gondolsz?Persze komolyabb cuccok ellen ez kevés, de azok már annyiba is kerülnek.
Itt a SATCOM-ra gondolsz?
Véleményem szerint kissé túl van tolva a drónok hatásossága, részben az Azeriek ügyes propagandájának hatására.
Gyakorlatilag elég 4 jármű az olcsó drónveszély jelentős csökkentésére.
Kell 2db rádió iránymérő állomás, ami kiháromszögeli a drónok irányítóközpontját, 1db GPS zavaró hogy a drónoknak nehezebb legyen az életük, meg 1db sorozatvető, ami jól megszórja a kiháromszögelt hektárnyi területet.
Persze komolyabb cuccok ellen ez kevés, de azok már annyiba is kerülnek.
ez se borsópuskaElég ritkák róla a fényképek
![]()