Dubai Airshow

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. április 19.
20 987
35 018
113

tacticool

Well-Known Member
2015. január 12.
848
2 115
93
Giant Turboprop Attack Plane Reminiscent Of The A-1 Skyraider Unveiled At Dubai Airshow

"An in-house publication reveals some data relating to the B-350, including a wingspan stretching more than 50 feet and a maximum takeoff weight of around 20,000 pounds. By way of contrast, the A-29 has a wingspan of just over 36 and a half feet and a maximum takeoff weight of just under 12,000 pounds."

"The Emirati aircraft is powered by a 2,600-horsepower Pratt & Whitney Canada PW127, the same unit that’s used in the ATR 72 twin-turboprop regional airliner and the Airbus C295M military transport. The aircraft will reportedly be built mainly using carbon-fiber composites."