E-4 Nightwatch (Boeing, USA)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 669
7 408
113
E-4_Nightwatch_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 

formosa1

Well-Known Member
2016. augusztus 30.
1 576
979
113
Azért durva, hogy Dél-Kaliforniában is a hegyekben ápr. végén van hó.
Annyira nem durva, mert Észak-Amerika időjárása nagyon eltér Európáétól. Ott nincs Golf áramlat, ami fűtse, ráadásul a sarkvidéki légáramlatok akadálytalanul végigszáguldhatnak a kontinensen. New York pl. Madriddal van 1 szélességi körön, ám az időjárásuk nagyon különböző...
 

formosa1

Well-Known Member
2016. augusztus 30.
1 576
979
113
Ó, Ezt nem tudtam! Ezek nem ugyan olyanok kellenének legyenek?
A KC-46A /B767-2C/ elsősorban a kisebb gépeket tankolja, a nagyobb gépek tankolását pedig a nagyobb befogadóképességű KC-10 és majd a korszerűbb utódja végzi. - Ám mint a kép mutatja, történhet ez fordítva is... :)